עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אני
איש איש באמונתו יחיה
זאת הראיה שלך? שזה מגביל?לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, הגבלתי את עצמי כל החיים ובסוף זה היה לחינם?"
לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, הגבלתי את עצמי כל החיים ובסוף זה היה לחינם?"
זאת הראיה שלך? שזה מגביל?
אני בכלל אתאיסט אבל GET YOUR FACTS STRIGHT
הלוואי עלי לחיות באמונה עיוורת כזאת.
הקטע הוא שאתם מתנגחים בכוח בדתיים רק כדי להוציא את המשקעים והתסכול שלכם. תעזבו אותם בשקט.לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, לא שמרתי מצוות כל החיים ובסוף אני נשרף בגיהינום?"
ראיתי בערך 10 הודעות ממך שמסתכמות ב"אני אתאיסט, אבל להיות דוס זה סוסי". מה הקטע?
לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, הגבלתי את עצמי כל החיים ובסוף זה היה לחינם?"
לא חשבת פעם לעצמך על מצב בו תגלה שהכל זה אמת ותגיד לעצמך:"וואלה,לא הגבלתי את עצמי כל החיים,בסוף קבלתי עונש?"...זה אותו משקל הכל שאלה של אמונה...
גם אני צם,צום קל ומועיל....
זאת הראיה שלך? שזה מגביל?
אני בכלל אתאיסט אבל GET YOUR FACTS STRIGHT
הלוואי עלי לחיות באמונה עיוורת כזאת.
לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, לא שמרתי מצוות כל החיים ובסוף אני נשרף בגיהינום?"
ראיתי בערך 10 הודעות ממך שמסתכמות ב"אני אתאיסט, אבל להיות דוס זה סוסי". מה הקטע?
זה ממש לא אותו הדבר, כי אין אלוהים.לא חשבת פעם לעצמך על מצב בו תגלה שהכל זה אמת ותגיד לעצמך:"וואלה,לא הגבלתי את עצמי כל החיים,בסוף קבלתי עונש?"...זה אותו משקל הכל שאלה של אמונה...
גם אני צם,צום קל ומועיל....
לא חשבת פעם על מצב שבו תגלה שהאיסלאם הוא אמת ושלמרות שקיימת מצוות, אלוהים שולח אותך לגיהנום כי לא צמת ברמדאן?
וזה בדיוק המהות של האמונה,לחלק מהאנשים קשה להאמין שקיים יישות עליונה שבראה את העולם ב"הוקוס פוקוס",ואילו אני מאמין בזה בלב שלם,ההוכחה לכך שהיהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה היא שחלק מהאנשים ה"חסרי דת" האלה נימולים. (יש עוד אלף הסברים)
וזה הוכחה כי גם חילוניים מלים את ילדיהם המסכנים שעברו רק 8 ימים מיום היוולדם....
כן אני
איש איש באמונתו יחיה
וזה בדיוק המהות של האמונה,לחלק מהאנשים קשה להאמין שקיים יישות עליונה שבראה את העולם ב"הוקוס פוקוס",ואילו אני מאמין בזה בלב שלם,ההוכחה לכך שהיהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה היא שחלק מהאנשים ה"חסרי דת" האלה נימולים. (יש עוד אלף הסברים)
וזה הוכחה כי גם חילוניים מלים את ילדיהם המסכנים שעברו רק 8 ימים מיום היוולדם....
חחחח כן, זה שחילונים וגויים עושים ברית מילה זו הוכחה ש"היהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה". בוווווווודאיוזה בדיוק המהות של האמונה,לחלק מהאנשים קשה להאמין שקיים יישות עליונה שבראה את העולם ב"הוקוס פוקוס",ואילו אני מאמין בזה בלב שלם,ההוכחה לכך שהיהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה היא שחלק מהאנשים ה"חסרי דת" האלה נימולים. (יש עוד אלף הסברים)