הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

9 באב

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
מישהו כאן באמת מבזבז את הזמן שלו על השטות הזאת?

לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, הגבלתי את עצמי כל החיים ובסוף זה היה לחינם?"
זאת הראיה שלך? שזה מגביל?
אני בכלל אתאיסט אבל GET YOUR FACTS STRIGHT

הלוואי עלי לחיות באמונה עיוורת כזאת.

לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, הגבלתי את עצמי כל החיים ובסוף זה היה לחינם?"

לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, לא שמרתי מצוות כל החיים ובסוף אני נשרף בגיהינום?"

ראיתי בערך 10 הודעות ממך שמסתכמות ב"אני אתאיסט, אבל להיות דוס זה סוסי". מה הקטע?

לא חשבת פעם על מצב בו תגלה שהכל זה שקר ותגיד לעצמך: "וואלה, לא שמרתי מצוות כל החיים ובסוף אני נשרף בגיהינום?"

ראיתי בערך 10 הודעות ממך שמסתכמות ב"אני אתאיסט, אבל להיות דוס זה סוסי". מה הקטע?
הקטע הוא שאתם מתנגחים בכוח בדתיים רק כדי להוציא את המשקעים והתסכול שלכם. תעזבו אותם בשקט.

כל בנאדם שני פה בפורום מתוסכל על הדתיים בגלל המצב בארץ, יאללה שחררו. מי שאשם אלה אותם מטומטמים שמצביעים לביבי האידיאליסט שמוכר אותנו בשביל ש"ס

לא חשבת פעם לעצמך על מצב בו תגלה שהכל זה אמת ותגיד לעצמך:"וואלה,לא הגבלתי את עצמי כל החיים,בסוף קבלתי עונש?"...זה אותו משקל הכל שאלה של אמונה...
גם אני צם,צום קל ומועיל....

מחר נאכל הרבה יותר מהרגיל ! אולי כך יגיע המשיח ויגיד לכולם שאין דבר כזה דת

לא חשבת פעם לעצמך על מצב בו תגלה שהכל זה אמת ותגיד לעצמך:"וואלה,לא הגבלתי את עצמי כל החיים,בסוף קבלתי עונש?"...זה אותו משקל הכל שאלה של אמונה...

לא חשבת פעם על מצב שבו תגלה שהאיסלאם הוא אמת ושלמרות שקיימת מצוות, אלוהים שולח אותך לגיהנום כי לא צמת ברמדאן?

• פותח/ת השרשור

זה ממש לא אותו הדבר, כי אין אלוהים.
אני לא מגביל את עצמי כי אני יודע שחיים פעם אחת ולמה שאני אבזבז את החיים שלי על להתפלל או לצום למשהו שאף פעם לא הוכיח את קיומו. זאת הסיבה האישית שלי, בנוסף לסיבה שנשמע לי הזוי שרוח מסתורית הקימה את כדור הארץ בהוקוס פוקוס.

נערך לאחרונה:
לא חשבת פעם על מצב שבו תגלה שהאיסלאם הוא אמת ושלמרות שקיימת מצוות, אלוהים שולח אותך לגיהנום כי לא צמת ברמדאן?

קצת קשה לחשוב ככה שאני יודע שהמצוות שלהם לקוחות מהיהדות והרבה מהדמויות בקוראן נמצאות בתנ"ך...
בלי קשר בשביל לזרום איתך....אתה צודק יש מצב כזה,אבל אני יהודי.

יש 3200 דוגמאות שונות כאלה. לא האמנת גם בבודהיזם או באיש קוף של האפריקאים. see you in hell bro

וזה בדיוק המהות של האמונה,לחלק מהאנשים קשה להאמין שקיים יישות עליונה שבראה את העולם ב"הוקוס פוקוס",ואילו אני מאמין בזה בלב שלם,ההוכחה לכך שהיהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה היא שחלק מהאנשים ה"חסרי דת" האלה נימולים. (יש עוד אלף הסברים)
וזה הוכחה כי גם חילוניים מלים את ילדיהם המסכנים שעברו רק 8 ימים מיום היוולדם....

וזה בדיוק המהות של האמונה,לחלק מהאנשים קשה להאמין שקיים יישות עליונה שבראה את העולם ב"הוקוס פוקוס",ואילו אני מאמין בזה בלב שלם,ההוכחה לכך שהיהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה היא שחלק מהאנשים ה"חסרי דת" האלה נימולים. (יש עוד אלף הסברים)
וזה הוכחה כי גם חילוניים מלים את ילדיהם המסכנים שעברו רק 8 ימים מיום היוולדם....

ממש הוכחה למופת עפ"י אקסיומות ZF (צרמלו-פרנקל). זה שהוכיח את המשפט האחרון של פרמה קטן עליך.

הקטע המצחיק הוא שדווקא הצום הזה הוא יחסית הצום "הכי פחות דתי" והרבה יותר צום לאומי.
למה אני מתכוון? צמים על חורבן בית המקדש - והרבה מעבר לזה - צמים על חורבן ממלכת ישראל (מדינת היהודים של פעם, כן?) ויציאת עם ישראל לגלות (המיין איבנט של חורבן מדינת היהודית של אז היה חורבן בית המקדש).
ולא מבין למה זה צריך להעלות דיון חרוש בפעם המליון, כל אחד יעשה מה שהוא רוצה וזהו.

כן אני
איש איש באמונתו יחיה

אגב, זה "צדיק באמונתו יחיה".

וואו, זה היה ממש מעורר רחמים.

לא שטות לדעתי, למרות שאני לא צם אבל מה הבעיה שאחרים יעשו מה שהם מאמינים בו?

חחחח כן, זה שחילונים וגויים עושים ברית מילה זו הוכחה ש"היהדות קיימת ולעולם תעמוד איתנה". בוווווווודאי
אגב, הקטע הזה שאומרים שהאירופאים והגויים בכלליות עושים ברית מילה הוא... איך לומר... מיתוס
ואני אומר את זה בתור אחד שמתחרה בספורט מים ויצא לו לראות הרבה יותר מידי נקניקים של אירופאים במלתחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית