הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוף של שחיינים

QWE1234

משתמש מתחיל
96
1
נק' מוניטין:
1
96
1
שמו לב לכל השחיינים באולימפיאדה,ןלא רק באולימפיאדה אני הולך לבריכה רואה שחיינים מקצועיים-ויש להם פשוט גוף מדהים!!!!!!
תריצו בגוגל חיפוש תראו
וזה לא רק השחיינים המפורסמים,כל אחד שאני רואה אותו בבריכה האולימפית שלי ושהוא יודע לשחות רציני יש לו גוף כזה בערך.
עכשיו אני לא מאמין שזה רק מהשחייה אלה זה בטח מצטרף לאימונים בחדר כושר.
אני די משוכנע שאלה לא אימונים של מסה,מישהו יודע איזה סוג של תוכנית השחיינים עושים? 😉
אני אסתפק במשהו כזה: http://i.timeinc.net/time/magazine/archive/covers/2004/1101040809_400.jpg

נערך לאחרונה:
שמו לב לכל השחיינים באולימפיאדה,ןלא רק באולימפיאדה אני הולך לבריכה רואה שחיינים מקצועיים-ויש להם פשוט גוף מדהים!!!!!!
תריצו בגוגל חיפוש תראו
וזה לא רק השחיינים המפורסמים,כל אחד שאני רואה אותו בבריכה האולימפית שלי ושהוא יודע לשחות רציני יש לו גוף כזה בערך.
עכשיו אני לא מאמין שזה רק מהשחייה אלה זה בטח מצטרף לאימונים בחדר כושר.
אני די משוכנע שאלה לא אימונים של מסה,מישהו יודע איזה סוג של תוכנית השחיינים עושים? 😉
כתוב נושאים שכאלו פעם הבאה בפורום מתחילים, לא בפורום אימונים.

תפסיק לאכול או שתקיא אחרי כל ארוחה.

אין תכנית "לעיצוב" הגוף. אפשר לבחור לעשות או מסה או חיטוב. הצורה של השרירים והגוף ואיך תיראה בסוף התהליך/כים זה גנטיקה.

בלי קשר למה שאמרו מעליי, להסתכל על גוף של ספורטאי מסויים ולהחליט שהוא נראה ככה בגלל מה שהוא עושה זה לא כ"כ נכון.
בכל ענף ספורט שקיים, האלופים שתראה באוליפמיאדה או בתחרויות הם מלכתחילה אנשים שהגנטיקה ומבנה הגוף שלהם מקנה להם יתרון באותו ענף. לכן אפשר להגיד שהם עוסקים באותו ענף ספורט בגלל שהם נראים ככה, ולא בהכרח שהם נראים ככה בגלל שהם עוסקים באותו ענף.

בלי קשר למה שאמרו מעליי, להסתכל על גוף של ספורטאי מסויים ולהחליט שהוא נראה ככה בגלל מה שהוא עושה זה לא כ"כ נכון.
בכל ענף ספורט שקיים, האלופים שתראה באוליפמיאדה או בתחרויות הם מלכתחילה אנשים שהגנטיקה ומבנה הגוף שלהם מקנה להם יתרון באותו ענף. לכן אפשר להגיד שהם עוסקים באותו ענף ספורט בגלל שהם נראים ככה, ולא בהכרח שהם נראים ככה בגלל שהם עוסקים באותו ענף.

לא נכון,מי שמשחק כדורסל נהיה גבוה ,אם לא אז למה כל השחקנים בNBA גבוהים?🤡

תפסיק לאכול או שתקיא אחרי כל ארוחה.

לא כולם רוצים להיות רוני קולמן....

ובלי קשר לא הבנתי למה לפתוח על זה אשכול.
חסר אנשים עם גוף זהה שלא שוחים?
גם שחיינים, גם אצנים וגם מלצרים יכולים להתאמן בחדר כושר ולפתח גוף כזה... אין קשר

• פותח/ת השרשור
לא כולם רוצים להיות רוני קולמן....

ובלי קשר לא הבנתי למה לפתוח על זה אשכול.
חסר אנשים עם גוף זהה שלא שוחים?
גם שחיינים, גם אצנים וגם מלצרים יכולים להתאמן בחדר כושר ולפתח גוף כזה... אין קשר
זה מה שאני שואל איזה תוכנית אימונים תביא אותי לגוף זהה, כי זה לא מסה אולי FBW לא יודע....
דרך אגב,מייקל פלפס אוכל 12,000 קליוריות ביום ותראה איזה רזה הוא-סתם אמרתי בלי קשר למשהו-

זה מה שאני שואל איזה תוכנית אימונים תביא אותי לגוף זהה, כי זה לא מסה אולי FBW לא יודע....
דרך אגב,מייקל פלפס אוכל 12,000 קליוריות ביום ותראה איזה רזה הוא-סתם אמרתי בלי קשר למשהו-
הוא אוכל ככה ולא משמין כי הוא שורף כל יום כמות אדירה של קלוריות גם

הוא אוכל ככה ולא משמין כי הוא שורף כל יום כמות אדירה של קלוריות גם

והוא גם לא באמת אוכל ככה, תפסיקו להאמין לכל שטות שאתם קוראים באינטרנט

הוא עשה מסה ואז חיטוב. זה לא משנה איזה תוכנית הוא עשה כל עוד הוא גדל.

תעשה ss /fbw/ab מסה ואז חיטוב ואתה תראה כמוהו(כמובן שלא אותו הדבר בגלל גנטיקה)
ההבדל הוא בכמה זמן שיקח לך.

הוא לא עשה שום דבר מיוחד.

והוא גם לא באמת אוכל ככה, תפסיקו להאמין לכל שטות שאתם קוראים באינטרנט
מה אכפת אם הוא אוכל ככה הוא לא? תיהיה בטוח כשיש לו אימון באותו יום הוא אוכל הרבה יותר קלוריות מאדם רגיל

הוא גם שוחה איזה 5 שעות באימון בעצימות גבוהה.. יש לו סיבה לאכול

אני לא מאמין שאתם מקיימים את הדיון הזה 😵

Back
למעלה תחתית