נק' מוניטין:
5,839
- 2,570
- 2,109
קשוח? זה על סטייל זה על היגיון .. למה אתה בצד של האויבים שלך ? זה סוג של מחלה נפשית אם אתה שואל אותי
אני רק מבקש טיפים, למה אתה אומר שיש לי מחלת נפש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשוח? זה על סטייל זה על היגיון .. למה אתה בצד של האויבים שלך ? זה סוג של מחלה נפשית אם אתה שואל אותי
עיכוריזציה למי שלא דבק בדעתך ולהוסיף סמלון של "כהנא צדק" לתמונת פרופיל בפייסבוק.אני רוצה להיות ימני קשוח כמוך, יש טיפים?
עיכוריזציה למי שלא דבק בדעתך ולהוסיף סמלון של "כהנא צדק" לתמונת פרופיל בפייסבוק.
מצטער לאכזב אותך, אבל לא בהכל יש הגיון.אתה יכול להסביר את ההיגיון באידאולוגיה של השמאלנים ?
אני רק מבקש טיפים, למה אתה אומר שיש לי מחלת נפש?
חבל אני הייתי רציני לגמרימצטער לאכזב אותך, אבל לא בהכל יש הגיון.
לפעמים אתה פשוט אומר לעצמך "וואלה, למה שאני לא אבגוד במשפחה וחברים שלי?" ואז מתחבק עם ערבים. (זה קורה לכולם, אז אל תדאג)
חבל אני הייתי רציני לגמרי
ברצינות, אין לי מושג מה ה"הגיון" בזה.חבל אני הייתי רציני לגמרי
"דמוקרטיה היא השלטון הכי פחות גרוע" (או משהוא כזה) צ'רצ'ילברצינות, אין לי מושג מה ה"הגיון" בזה.
אני אפילו לא ממש בטוח מה זה האידיולוגיה של השמאלנים.
אני יכול להסביר לך את האידיולוגיה שלי, שהיא בכלל סוציאליסטית, דימיונית לגמרי ומוזרה. אבל מה זה יעזור לך? 😛
גם אם תשאל את הישראלי הממוצע למה הוא ימני הוא יגיד לך משהו כמו "כי ערבים הם חרא" או משהו דבילי אחר.
יש לי שאלה (אני לא שמאלני ולא ימני ואני לא בטוח מה האידיאולוגיה שלי לגביי מה שהולך היום בארץ ועם הערבים, צאו מנקודת הנחה הזאת) היא מופנית לשמלאנים פה, נגיד חס וחלילה קרוב אלייכם נהרג במלחמה\פעולה שגרתית צהלית \פיגוע. איך אתם מתייחסים לזה? שונאים את המדינה על הכיבוש ומבינים שזה מה שהביא את הערבים לעשות את זה כי לא הייתה להם ברירה אחרת, או פשוט הופכים לשונאי ערבים?
כן אבל האם המחשבה של "שטחים תמורת שלום" היא לא מחשבה קצת תמימה אחרי כל מה שקורה בעולם הערבי כיום? מה ייקרה אם ניתן שטחים ותהיה מלחמה, לא שמעתי על מנהיג שמלאני שמצהיר שהוא מוכן לקחת את האחריות הזאת עליו. (לא מדבר על העבר, אלא על ההווה)
אם לדוגמא היינו חוזרים לגבולות 67 ומכריזים על מדינה פלסטינית היה להם הרבה פחות קלפי מיקוח, והרבה פחות סיבות להתקוממות נגד ישראל, ובכלל מלחמה נגדם היתה הרבה יותר קלה והם היו חשופים ליותר ביקורת מהעולם, ולא היו חלים עלינו הגבלות בגלל שטחים תחת החוק הבינלאומי של כיבוש, וגם המדינה היתה מבזבזת פחות כסף על ההתנחלויות ויכלה להשקיע יותר בביטחון.
אני הייתי בעד צעד כזה לדוגמה. לא יודע אם זה הופך אותי למרכז\שמאל\שמאל רדיקלי אבל את האמת זה לא כל כך מעניין אותי אם יתנו שטחים או לא, הטילים עוד לא מגיעים למדינה שלי (מדינת תל אביב). סה"כ דעה ואני גם מודע לזה שאולי אני טועה ושאולי יש אי דיוקים במה שרשמתי.
לא יודע בכלל למה חפרתי על זה גם, במציאות אין לי כוח לדבר על הנושא הזה.