הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות ברכיים

• פותח/ת השרשור SQBT
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הסקוואט שלי הוא 100 קילו ל3X5 כרגע ממשיך להתקדם, אני 1.71 ושוקל 63(שחיף אבל עובדים על זה).
אני לא ממש חושב על רצועות כרגע אלא סתם מתעניין, שאני יגיע ל175% משקל גוף כאשר הם יכולות מאוד להועיל להרים יותר כבד

אין לך מה לחפש גם כשהם יהיו על 175 אחוז מהמשקל גוף , אם כואבות לך הברכיים או שאתה רוצה לחמם את האיזור אתה יכול לקנות תחבושות אלסטיות

ועכשיו ברצינות יש לך תשובה?

אם עוד לא הבנת מהרמזים העבים של החברים מעליי...אין לך צורך בהן כרגע!!
אתה לא פאוורליפטר מתחרה. אין שום סכנה לברכיים שלך ממשקל כזה גם אם תעשה איתו הליכה,אז בטח ובטח אם תעשה איתו סקוואט.

אני מצטרף רגע לפוסט לשאלה, קרעתי את הרצועה הצולבת לפני המון זמן. אם אני אשים רצועות ברכיים זה אמור איכשהו לעזור\למנוע פציעה אולי תזוזה לא נכונה של הברך (גלישות וקריסה או משהו לחץ אפילו) הגעתי כבר ל150 ל5 בלי זה. אני שואל תיאורטית

אני מצטרף רגע לפוסט לשאלה, קרעתי את הרצועה הצולבת לפני המון זמן. אם אני אשים רצועות ברכיים זה אמור איכשהו לעזור\למנוע פציעה אולי תזוזה לא נכונה של הברך (גלישות וקריסה או משהו לחץ אפילו) הגעתי כבר ל150 ל5 בלי זה. אני שואל תיאורטית

זה ימנע תזוזה או קריסה של הברך במשקלים הבאמת גדולים יחסית אלייך.
אבל שוב, זה או לעבודה כבדה מאוד בסטים או לסינגלים . מה שכן שימוש ברצועות כאלה בתדירות גבוהה דווקא מחליש את הרצועות שלך בברך.

• פותח/ת השרשור
זה ימנע תזוזה או קריסה של הברך במשקלים הבאמת גדולים יחסית אלייך.
אבל שוב, זה או לעבודה כבדה מאוד בסטים או לסינגלים . מה שכן שימוש ברצועות כאלה בתדירות גבוהה דווקא מחליש את הרצועות שלך בברך.
הבנתי שאני לא זקוק להן, פשוט רציתי תשובה למה.
בכל מקרה העובדה שאם אני ישתמש בהם בתדירות זה יחליש את הרצועות שלי בברך זה מספיק בשבילי כדי לרדת מזה.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית