צריך עצה \ דעה ממכם בקשר לשילוב בין עבודה לאימונים.

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
טוב אז אני בן 17, ויש ימים שאני עובד וימים שאני לא עובד, בימים שאני לא עובד אני לוקח את הגיינר פעמיים ביום + אוכל נכון, ובימים שאני עובד אני בכלל לא מגיע לכמות הקלוריות שאני צריך בגלל הזמן ואני לוקח אבקה בבוקר ובערב וחשבתי על בינתיים להפסיק לקחת אבקה ולהתחיל רק לאכול אוכל רגיל ובינתיים לחסוך כסף לאבקות גיינר ואז שאני יסיים לעבוד בסוף החודש הבא כי יש לימודים אני אתחיל מסה רצינית מה אתם מציעים ? מצטער על החפירה אני די מבולבל
ולגבי האימונים במכון כושר מה אתה מציעים להמשיך להתאמן עד לפחות סוף החודש הזה? כי בימים שאני עובד אני חוזר עייף למכון ואני מסיים סטים בלחץ...
בכללי המטרה שלי היא עכשיו לקבוע הרבה משמרות עד סוף החודש ולעשות קופה בשביל האבקות הבאות שיהיו לי ואז אני אתחיל מסה רצינית בלי כול העיפות של העבודה, התזונה הלא נכונה, וזמן:help:

נערך לאחרונה:
אתה חושב שאנשים מפסיקים להתאמן בגיל 18?
כולנו עובדים ולומדים ומתאמנים. אימונים זה תחביב, אתה צריך לחשוב מחדש על סדרי העדיפויות שלך, אם אתה חושב שעבודה היא "הפרעה".
כמו כן, אם רק התחלת לעבוד. אז בימים הראשונים תהיה הרוג מעייפות ואם הזמן זה יעבור. זה כמו תרגיל חדש, מתרגלים.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שאנשים מפסיקים להתאמן בגיל 18?
כולנו עובדים ולומדים ומתאמנים. אימונים זה תחביב, אתה צריך לחשוב מחדש על סדרי העדיפויות שלך, אם אתה חושב שעבודה היא "הפרעה".
כמו כן, אם רק התחלת לעבוד. אז בימים הראשונים תהיה הרוג מעייפות ואם הזמן זה יעבור. זה כמו תרגיל חדש, מתרגלים.

אני באמת חושב עליה כהפרעה כי היא זאת שבעצם גורמת לי לעייפות וככה זה פוגע באימונים , וגם התזונה באותו יום היא לא כמו ביום רגיל שאני טוחן אוכל.
אבל מצד שני אם אני אפסיק לעבוד וימשיך לקחת את האבקה עד שהיא תגמר לא יהיה לי יותר כסף לקנות עוד אבקות (הרי מאבקה אחת אני לא יראה תוצאות).
בכללי אני עובד רק כדי לממן את האבקות, כי אני באמת רוצה לעשות שינוי במסה.
חשבתי אולי לקבוע משמרות בימים של מנוחה ולא של אימון.
תודה על התגובה שלך אחי, באמת עזרה.

נערך לאחרונה:
שאני עבדתי לקחתי אוכל לעבודה בקופסה והשתדלתי לאכול כמה שיותר לפני.
לא בעיה אתה צריך לתכנן ולנצל את הזמן שלך כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
שאני עבדתי לקחתי אוכל לעבודה בקופסה והשתדלתי לאכול כמה שיותר לפני.
לא בעיה אתה צריך לתכנן ולנצל את הזמן שלך כמו שצריך.

ולגבי האימונים לא הייתה עייף מדי כדי לעשות אימון אחרי העבודה?

נשמע דפוק ? מצטער שההורים שלי לא משלמים לי על הכול גבר... אני שוקל 67
יש לי רק אבקה אחת ואני יודע שאני לא יראה תוצאות רק מאחת

הם לא אמורים לשלם וגם אתה לא. ילד ששוקל 67 וקונה אפקה זה כמו ילד ששוקל 67 ועושה 20 סטים ליד קדמית. נפוץ, אבל מפגר.

• פותח/ת השרשור
הם לא אמורים לשלם וגם אתה לא. ילד ששוקל 67 וקונה אפקה זה כמו ילד ששוקל 67 ועושה 20 סטים ליד קדמית. נפוץ, אבל מפגר.

איך אני אוהב את הזלזול.
מה התחלת לזיין תשכל

נערך לאחרונה:
הוא צודק אל תפגע, מישהו במשקל שלך יכול להסתדר מעולה בלי אפק!ת חלבון.
חשוב שתקפיד קודם כל על תזונה,ממליץ לך לבנות תפריט או לקחת מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
הוא צודק אל תפגע, מישהו במשקל שלך יכול להסתדר מעולה בלי אפק!ת חלבון.
חשוב שתקפיד קודם כל על תזונה,ממליץ לך לבנות תפריט או לקחת מהפורטל.

הוא רושם את זה כאילו אני לא מבין כלום מהחיים.
אני מקפיד על תזונה, עליתי כבר 7 קילו בחודש + כמה ימים הייתי יותר רזה ממה שאני עכשיו.
יש מצב שאני כבר ב 8 \ 9 קילו, לא בדקתי הרבה זמן

נערך לאחרונה:
הוא רושם את זה כאילו אני לא מבין כלום מהחיים.
אני מקפיד על תזונה, עליתי כבר 7 קילו בחודש + כמה ימים הייתי יותר רזה ממה שאני עכשיו.
יש מצב שאני כבר ב 8 \ 9 קילו, לא בדקתי הרבה זמן

רוב המשקל שהעלת זה נוזלים ושומן, אין ממש סיבה לעלות 7 קילו בחודש וזה מראה שאתה לא מקפיד על תזונה .

• פותח/ת השרשור
רוב המשקל שהעלת זה נוזלים ושומן, אין ממש סיבה לעלות 7 קילו בחודש וזה מראה שאתה לא מקפיד על תזונה .

חייב גם לחשב את כול ה BMR RMR וכול הדברים האלה כדי ללכת לפי תפריט תזונה של המסה באתר של קילוגרם?

נשמע דפוק ? מצטער שההורים שלי לא משלמים לי על הכול גבר... אני שוקל 67
יש לי רק אבקה אחת ואני יודע שאני לא יראה תוצאות רק מאחת

אני באמת חושב עליה כהפרעה כי היא זאת שבעצם גורמת לי לעייפות וככה זה פוגע באימונים , וגם התזונה באותו יום היא לא כמו ביום רגיל שאני טוחן אוכל.
אבל מצד שני אם אני אפסיק לעבוד וימשיך לקחת את האבקה עד שהיא תגמר לא יהיה לי יותר כסף לקנות עוד אבקות (הרי מאבקה אחת אני לא יראה תוצאות).
בכללי אני עובד רק כדי לממן את האבקות, כי אני באמת רוצה לעשות שינוי במסה.
חשבתי אולי לקבוע משמרות בימים של מנוחה ולא של אימון.
תודה על התגובה שלך אחי, באמת עזרה.

יש כאן לא מעט אנשים שעובדים ולומדים ומתאמנים גבר גבר. גם הם לא אומרים אמא אבא. אני לא יודע כמה אבקות אתה צורך שאתה צריך לעבוד כל החודש. דלי 2.2 קילו עולה בטווח ה-300-400 ש"ח, ואת זה משיגים תוך כמה ימים. במה אתה עובד שאתה לא מסתדר עם האימונים? בניין? אתה מהילדים האלה שלא עובדים בימי אימון או לחלופין בימי מנוחה?

אני אוכל 3 ארוחות גדולות שמכסות לי את הערכים של כל היום , ברוב המקרים ארוחת הערב שלי היא הארוחה הגדולה (יש זמן להכין ויש אפשרות לאכול הרבה כי רעבים גם מהעבודה וגם מהאימון) דוגמא לארוחה כזאת שלי: חביתה 4-5 ביצים, 4-5 פרוסות גבינה צהובה, קופסאת טונה קופסאת קוטג' וירקות או לחם (תלוי כמה פחמימה אכלתי באותו יום) אין בעיה לאכול הרבה שכן יש זמן. אני בטוח שיש לך זמן ואני גם בטוח שאתה לא עובד יותר מ8-9 שעות ביום ככה שאתה יכול לקום יותר מוקדם ולאכול כמו שצריך בצהריים בהפסקה להביא אוכל מהבית \ לקנות אוכל אבל כזה שיספיק לך לתפריט ובערב להשלים את כל מה שחסר לך במהלך היום אתה שוקל 67 קלוריות אז אני מאמין שהBMR שלך לא כזה גבוה, ככה שאתה יכול לעשות את זה ובקלות גם בלי אבקות.

• פותח/ת השרשור
יש כאן לא מעט אנשים שעובדים ולומדים ומתאמנים גבר גבר. גם הם לא אומרים אמא אבא. אני לא יודע כמה אבקות אתה צורך שאתה צריך לעבוד כל החודש. תסכים איתי שמאבקה אחת אני לא יראה תוצאות משמעותיות, אני רוצה לעבוד כול החודש כי זה החודש האחרון שאני עובד.
דלי 2.2 קילו עולה בטווח ה-300-400 ש"ח, ואת זה משיגים תוך כמה ימים. במה אתה עובד שאתה לא מסתדר עם האימונים? בניין? אני חוזר עייף לאימון, מזה משנה איזה עבודה..
אתה מהילדים האלה שלא עובדים בימי אימון או לחלופין בימי מנוחה? אם אתה אומר...

אני אוכל 3 ארוחות גדולות שמכסות לי את הערכים של כל היום , ברוב המקרים ארוחת הערב שלי היא הארוחה הגדולה (יש זמן להכין ויש אפשרות לאכול הרבה כי רעבים גם מהעבודה וגם מהאימון) דוגמא לארוחה כזאת שלי: חביתה 4-5 ביצים, 4-5 פרוסות גבינה צהובה, קופסאת טונה קופסאת קוטג' וירקות או לחם (תלוי כמה פחמימה אכלתי באותו יום) אין בעיה לאכול הרבה שכן יש זמן. אני בטוח שיש לך זמן ואני גם בטוח שאתה לא עובד יותר מ8-9 שעות ביום ככה שאתה יכול לקום יותר מוקדם ולאכול כמו שצריך בצהריים בהפסקה להביא אוכל מהבית \ לקנות אוכל אבל כזה שיספיק לך לתפריט ובערב להשלים את כל מה שחסר לך במהלך היום אתה שוקל 67 קלוריות אז אני מאמין שהBMR שלך לא כזה גבוה, ככה שאתה יכול לעשות את זה ובקלות גם בלי אבקות.

פשוט אני עובד בלי תפריט, אז אני רק טוחן אוכל בכמויות אם זה טונה, חביתה , קוט'ג, חזה עוף, אורז, ירקות, פסטה , לחם ועוד כול מיני...והגיינר.
אני עדיין בשלבים של האין לי מושג איך עובדים לפי החישוב של הקלוריות והתפריטי תזונה וכול הדברים האלה

🤡

וואו, 67 קלוריות. באמת הגזמתי 😃, בכל מקרה אם אתה עובד בלי תפריט אז מה כל הקטע של הפוסט הזה גם ככה אתה לא יודע מה אתה אמור לאכול וכמה אז מה אכפת לך בעצם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית