טוב אז אני בן 17, ויש ימים שאני עובד וימים שאני לא עובד, בימים שאני לא עובד אני לוקח את הגיינר פעמיים ביום + אוכל נכון, ובימים שאני עובד אני בכלל לא מגיע לכמות הקלוריות שאני צריך בגלל הזמן ואני לוקח אבקה בבוקר ובערב וחשבתי על בינתיים להפסיק לקחת אבקה ולהתחיל רק לאכול אוכל רגיל ובינתיים לחסוך כסף לאבקות גיינר ואז שאני יסיים לעבוד בסוף החודש הבא כי יש לימודים אני אתחיל מסה רצינית מה אתם מציעים ? מצטער על החפירה אני די מבולבל
ולגבי האימונים במכון כושר מה אתה מציעים להמשיך להתאמן עד לפחות סוף החודש הזה? כי בימים שאני עובד אני חוזר עייף למכון ואני מסיים סטים בלחץ...
בכללי המטרה שלי היא עכשיו לקבוע הרבה משמרות עד סוף החודש ולעשות קופה בשביל האבקות הבאות שיהיו לי ואז אני אתחיל מסה רצינית בלי כול העיפות של העבודה, התזונה הלא נכונה, וזמן:help:
ולגבי האימונים במכון כושר מה אתה מציעים להמשיך להתאמן עד לפחות סוף החודש הזה? כי בימים שאני עובד אני חוזר עייף למכון ואני מסיים סטים בלחץ...
בכללי המטרה שלי היא עכשיו לקבוע הרבה משמרות עד סוף החודש ולעשות קופה בשביל האבקות הבאות שיהיו לי ואז אני אתחיל מסה רצינית בלי כול העיפות של העבודה, התזונה הלא נכונה, וזמן:help:
נערך לאחרונה: