הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש תיקווה בארץ ?

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
http://www.wingate.org.il/Index.asp?CategoryID=995&Page=9

אני ממליץ יקרוא את מה שהוא כותב באמת מנפץ להרבה מאמנים את המיתוסים בפרצוף אם הוא ראש המחלקה למה הכול בוניגט חרא? ;maeq

arrow.gif
אתה לא חיב אירובי,תלוי במאזן הקלורי שלך,בסמאן23/07/12 17:42
בוינגייט אמרו לך אולי להגדיל קצת את כמות החזרות לא כי זה "מחטב" אלא כי זה פחות עצים כהתחשבות בהתאוששות הלקויה בתקופת חיטוב זה כל ההיגיון בהמלצה הזאת, אתה יכול לעשות נגיד 8 במקום 6 אבל לא להפוך אתזה ל 15 פתאום!

אני בכלל ממליץ להוריד נפח (לעשות פחות סטים ותרגילים) ולהמשיך עם אותו טווח חזרות

לא שהטווח "לא יעיל", הרי אתה גם ככה לא מתקדם, מה שצריך לעניין אותך זה שימור, לצערי קשה לשמר מסה ומשקלים עם הרבה חזרות.
יש כאלה שיצליחו עם הרבה חזרות אבל אל תיקח אותם כדוגמא, הגנים משפיעים, זה גם משהו שתלוי במשקלי העבודה , מי שלוחץ 60 ק"ג חזה למשל יהיה לו פחות קריטי ממי שמרים 120 כי המעבר פחות חד והוא יזניח פחות כוח ביחס למה שהוא מריםהוסף תגובה
🙌 יוסי ידיים היה מבואס כול ה20 חזרות בשביל כלום

http://www.wingate.org.il/Index.asp?CategoryID=995&Page=9

אני ממליץ יקרוא את מה שהוא כותב באמת מנפץ להרבה מאמנים את המיתוסים בפרצוף אם הוא ראש המחלקה למה הכול בוניגט חרא? ;maeq

arrow.gif

אתה לא חיב אירובי,תלוי במאזן הקלורי שלך,
בסמאן
23/07/12 17:42
בוינגייט אמרו לך אולי להגדיל קצת את כמות החזרות לא כי זה "מחטב" אלא כי זה פחות עצים כהתחשבות בהתאוששות הלקויה בתקופת חיטוב זה כל ההיגיון בהמלצה הזאת, אתה יכול לעשות נגיד 8 במקום 6 אבל לא להפוך אתזה ל 15 פתאום!

אני בכלל ממליץ להוריד נפח (לעשות פחות סטים ותרגילים) ולהמשיך עם אותו טווח חזרות

לא שהטווח "לא יעיל", הרי אתה גם ככה לא מתקדם, מה שצריך לעניין אותך זה שימור, לצערי קשה לשמר מסה ומשקלים עם הרבה חזרות.
יש כאלה שיצליחו עם הרבה חזרות אבל אל תיקח אותם כדוגמא, הגנים משפיעים, זה גם משהו שתלוי במשקלי העבודה , מי שלוחץ 60 ק"ג חזה למשל יהיה לו פחות קריטי ממי שמרים 120 כי המעבר פחות חד והוא יזניח פחות כוח ביחס למה שהוא מריםהוסף תגובה
🙌 יוסי ידיים היה מבואס כול ה20 חזרות בשביל כלום

המרצים שלי היו תותחים,וממש לא תמכו במיתוסים מפגרים ולא מבוססים!
חוץ מהדיאטנית שלנו אני חייב להודות היה היתה ממש סתומה..עשיתי את הקורס לפני כמה שנים שההיתי בן 18 וכבר אז הבנתי שהיא מפגרת לגמרי..

• פותח/ת השרשור
המרצים שלי היו תותחים,וממש לא תמכו במיתוסים מפגרים ולא מבוססים!
חוץ מהדיאטנית שלנו אני חייב להודות היה היתה ממש סתומה..עשיתי את הקורס לפני כמה שנים שההיתי בן 18 וכבר אז הבנתי שהיא מפגרת לגמרי..
המרצים שלי רבים איתי ןאומרים שעבודה על rm 1 שווה מוות ושבנץ אני לא אמור לגעת בחזה 🤡

בקשר לתזונאית הם באמת שווים לזין כאשר דיברנו על על שינה ואיך זה משפיע על התזונה דפקתי את הראש

יש שם עוד משהו בנוגע לתוספים.
לכל מי שיש בעיה עם ההורים, או משהו בסגנון, יש שם "מאמר" על תוספים שמוכחים כמועילים ואלו שלא.
יעילים 100%- אבקת חלבון, מולטיויטמין וקריאטין. כמובן שיש עוד אבל אלו עיקר התוספים שמעוררים בעיות.
סביר להניח שההורים יסכימו עם ווינגייט, כי הרי מכון ווינגייט זה עולם אחר, כמו שכולנו יודעים, צודק!

המרצים שלי רבים איתי ןאומרים שעבודה על rm 1 שווה מוות ושבנץ אני לא אמור לגעת בחזה 🤡

בקשר לתזונאית הם באמת שווים לזין כאשר דיברנו על על שינה ואיך זה משפיע על התזונה דפקתי את הראש

אתה מסקרן אותי אחי,מה היו המרצים שלך??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית