ייעוץ כמה שאלות בקשר ל SS

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
אני עדיין שוקל בין AB ו-SS

רציתי לשאול כמה דברים לגבי SS
הבנתי שהתוכנית מורכבת ככה:

A:Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

למה הדדליפט רק סט אחד? ואיזה דדליפט אני אמור לבצע? ראיתי הרבה סוגים בפורטל ..
ויש אפשרות לעשות Standing barbell press עם משקולות מאשר עם מוט?
ואיזה אלטרנטיבה יש לפווארקלין? איזה תרגיל דומה אפשר לבצע? (מישהו אמר לי BOR או משהו כזה)
וראיתי שיש כאלה שעושים מתח עם משקל, את איזה תרגיל זה מחליף?

ואם המרווחים בין הימים אצלי לא קבועים (יש לפעמים מצב של יומיים חופש בין A ל B) זה עדיין בסדר לעבוד ככה?
ואיך אני אמור לראות תוצאות מהתוכנית ? ואיך היא עובדת על כל הגוף נגיד (יד קדמית, יד אחורית, גב וכו'..).

תודה על העזרה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בקיצור קראתי , ראיתי סרטונים
הלכתי למכון כדי לנסות בפעם הראשונה
סקאווט ובאנץ' לא הייתה הבעיה
בדדליפט המאמנים לא מסכימים לעזור בתרגיל הזה, בנוסף אמרו לי שהתרגיל הזה לא תורם לכלום ובטח לא למאסה ואמרו לי שרק לפני כמה זמן מישהו נפצע בתרגיל הזה במכון.
מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לעבוד לא נכון וגם להיפצע , ואני לא חושב שיתנו לי בכלל לעבוד בתרגיל הזה.

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות..
יש לי חבר שגם עובד עם התוכנית הזאת והוא הוסיף מקבילים ומתח עם משקל
זה טוב להוסיף את שני התרגילים האלה? ועבודה על בטן (כפיפות בטן) גם אפשרי לעשות?
ואם אני מוסיף מתח ומקבלים מה אני מוסיף לכל אימון, מתי מתח ומתי מקבילים וכמה סטים וחזרות?

ועל מה דדלפיט וחתירה (BOR) עובדים?
כשאני עושה את התרגילים האלה מה אני אמור להרגיש בגוף ועם איזה שריר אני אמור לעבוד?
נגיד בסקוואט הרגשתי ממש את הרגליים, מה אני אמור להרגיש בתרגילים האלה כדי לדעת שאני איכשהו עושה אותם בסדר?
ועוד שאלה - בסרטון בפורטל של החתירה רואים שהוא מתכופף עם כל הגב והגב כאילו מקביל לקרקע
ברוב הסירטונים האחרים שראיתי הם בקושי מכופפים. מה הצורה שצריך לעבוד בתרגיל הזה? ואיך אני יודע שאני לא פוגע בעצמע ועובד כמו שצריך על השרירים שצריך?

נערך לאחרונה:
תלמד דדליפט לבד ותעלה לפה סירטונים, בהתחלה עם משקלים כל כך קטנים גם עם גב עגול הסיכוי לפציעה די אפסי
בקשר לתרגילי עזר יש לך במאמר על הss את כל התשובות
דדליפט עובד בעיקר על הגב תחתון והאמסטרינג(גם על זוקפי הגב, טרפזים, אמות)
חתירה עובדת בעיקר על הרחב גבי ויד קדמית(וגם על עוד כמה שרירים אחרים בדומה לכל התרגילים המורכבים האחרים)
יש חתירה של בילדרים שזה מה שראית שמתכופפים פחות ויש את החתירה פנדלי(יכול להיות שאני טועה בשם) שבה המוט מתחיל מהרצפה בכל חזרה והגב מקביל לרצפה

• פותח/ת השרשור
חזרתי עכשיו מאימון , הרגליים עוד כואבות מהאימון ביום שישי ולא הצלחתי היום לעלות במשקל בסקוואט :\
ניסיתי לעשות BOR ולא הצלחתי , הרגשתי קצת את הגב התחתון וממש את החלק האחורי של הרגל למטה נמתח , ממש אבל ..
ניסיתי ליישר את הגב כמה שאפשר ולהיות מקביל לרצפה וזה לא הלך ממש .. :\ עבדתי עם משקל של 5 קילו בכל צד

אתה שב ושואל שאלות שיש עליהן תשובות בפורטל. עשה את המוטל עליך לפני שאתה חוזר עם שאלות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית