הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בסטרואידים

• פותח/ת השרשור bion
  • פורסם בתאריך

bion

משתמש מתחיל
19
3
נק' מוניטין:
9
19
3
אז ככה, אני בן 27 ומתאמן בחדר כושר בערך 11 שנה (און אוף), ניסיתי כמעט כל אבקה וגלולה חוקית שקיימת בעולם, אני אוכל, ישן ומתאמן בצורה רובוטית ורציפה
כבר המון זמן ולצערי נראה לי שדי מיציתי את מה שאני יכול להוציא מהגוף שלי, בגדול אני די תקוע באימונים ובהתפתחות שלי. (אני שוקל 83 קילו ואני לדעתי עומד על משהו בין 9 - 10 אחוז שומן). אני לא מעוניין להתחיל שימוש בסטרואידים , השאלה שלי היא האם ישנם חומרים שאני יכול לקחת שייתנו לגוף שלי את "הפוש" שהוא צריך על מנת לצאת מהתקיעה הזאת שיהיו חזקים בהרבה מחומר חוקי כקריאטין לדוגמא אך לא יגיעו לרמה של התעסקות ממשית עם הרכבים כימיים בגוף (כהזרקת טסטוסטרון למשל). אני יודע שאני די סותר את עצמי, מצד אחד זה לא שיש לי בעיה עם שימוש בסטרואידים אני פשוט אך מהצד השני אני פשוט לא מצליח למצוא חומר חוקי "חזק" שבאמת מזיז לגוף שלי.

תודה לעונים

אין חומר כזה, אתה יכול להפסיק לחפש. כמה שאתה בטוח שהתזונה והאימונים שלך מושלמים, סביר להניח שהם לא.
פרט את תוכנית האימונים שלך וכמה קלוריות מחולק לפחמימות, חלבון ושומן אתה אוכל ביום וננסה לעזור.
תפרט משקלים ב: דדליפט, סקוואט, פרס ולחיצת חזה.

• פותח/ת השרשור
התזונה שלי בעיקרון מאוד מוקפדת, הרגלתי את הגוף שלי כבר לפני זמן רב לאכול כל 3- 4 שעות וזה כלל ברזל מבחינתי. אני אוכל בערך 30 - 35 גרם חלבון בארוחה (משתדל לחלק את סוגי החלבון, לדוגמא: קופסא טונה במים + שני מעדנים), באיזור ה 10 גרם שומן (הערכה) ו50 גרם פחמימה (משתדל מורכבת). אני מעריך שאני אוכל בערך2800 קלוריות ביום ( לאלו שיגידו שזה מעט מדי - אני לא מהמתאמנים שעושים תפריט עלייה ולאחריו תפריט חיטוב, אני נמצא במצב מאוזן וטוב לי כך, אני מחפש עלייה נקייה, איטית והדרגתית במסת שריר). דוגמא ליום ממוצע שלי מבחינת אוכל:

ארוחת בוקר: סקופ מי גבינה + כוס חלב 3% + 2 כוסות ברנפלקס
ביניים: פרוסת לחם לבן + כף טחינה +קופסא טונה במים + שני מעדנים 0%
צהריים : 2 פרוסות חזה עוף + 3 כוסות אורז לבן + 5 ירקות
ביניים: קופסא קוטג 1% + כוס שיבולת שועל
אחרי אימון: סקופ + סוכר ענבים
שעה אחרי: 3 כוסות אורז/פסטה/שיבולת שועל + קופסא טונה במים + 3 ביצים + ירקות
לפני השינה: סקופ + כוס חלב
לרוב אני על קריאטין עם הפוגות מפעם לפעם.

אימונים: כרגע ABCD, מתאמן בממוצע 5 פעמים בשבוע.
לחיצת חזה: 110 ק"ג
סקוואט: 100 ק"ג
בנץ': 80 ק"ג
דדליפט: כרגע לא עושה

אשמח לעצות, הערות והארות.
תודה.

זה לא העיקרון של לעשות מסה חיטוב וחלילה, העיקרון הוא לתת מספיק קלוריות בשביל שתעלה במשקל באופן הגיוני וריאלי. לעלות 2 ק"ג בשנה רק בגלל שאתה מפחד לעלות כמה קילוגרמים של שומן ולטעון אחרי זה שמיצית את הפוטנציאל של הגוף שלך ואתה מתאמן כבר מספר רב של שנים, זה קצת נוגד את עצמו.

בנוסף, תוכנית ABCD זה בערך התוכנית הכי גרועה למתאמן מתחיל ואתה אחד כזה, ללא תלות בוותק שלך במכון הכושר (אלא לפי משקלי העבודה שלך והסבירות שאתה יכול להתקדם מאימון לאימון במשקלים, סביר להניח בכל התרגילים חוץ מלחיצת חזה).
שנה את התוכנית ל FBW או AB עם יותר עצימות ופחות נפח והתקדמות של פעמיים בשבוע, משהו כמו אימון ראשון ואחרון ועליות של 2.5-5 ק"ג במשקלים.
תתחיל מ 70% מהמשקלים ותעלה בהדרגה עד שתתחיל לשבור שוב שיאים. 3 סטים לשריר גדול (חזה, גב, רגליים) 1-2 סטים לשריר קטן (כתפיים, יד קידמית, אחורית ובטן). טווח החזרות אמור להיות 5-8, ניתן לגוון בשרירים הקטנים ל 10-12 אבל זה ממש לא חובה. בלי דרופסטים, בלי עזרה מ "אחי" ובלי כשל ופירמידות.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון תמיד דגלתי בעלייה איטית ומבוקרת, ברור שרצון להימנע מעלייה בשומן היא אחד מהפקטורים.
בקשר לאימונים, אם הבנתי אותך נכון, אתה ממליץ לרדת בנפח האימון וב30% משקל בערך על מנת לטפס בהדרגתיות ולעלות במשקלי עבודה? בקשר לתזונה, יש לך המלצות כלשהן לשיפור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית