ילדים הטרילו חבלנים עם תיק מלא בפחיות צבע!

מה המצחיק וגאוני לוקחים את הכסף שאתם מרוויחים בעבודה וממנים אותו על הפעולה המשטרתית המיותרת הזאת.. ימח שמם וזזכרם של כל המשתתפים בארוע חוץ מהשוטרים

תכלס בני זונות מה מצחיק בשטות הזאת?
אחר כך כולם מתפלאים למה המיסים כל כך גבוהים, כי המדינה מבזבזת כסף על השטויות האלה

נערך לאחרונה:
צודק זו הסיבה למיסים הגבוהים!
אל תסתלבט עליי, אתה יודע למה התכוונתי
זה לא רק זה
זה כל מיני בזבוזים מיותרים וטמטום של הממשלה המיסים הגבוהים
אבל עזוב, במקרה הזה ספציפית, יש בזבוז משאבים של החבלן כדי לפוצץ שטות של ילדים שרוצים קצת לצחוק ולחשוב שהם גברים
אני לא אומר שאני איזה שומר חוק שמטיף לאזרחים שעושים כל מיני עבירות, אבל זה פשוט טמטום, בשביל מה לעשות את השטויות האלה? כאילו שלמשטרה יש עכשיו זמן להתעסק עם ילדים ולבזבז עליהם את כל זה, במיוחד עכשיו כשהמצב הביטחוני לא בשמיים

אל תסתלבט עליי, אתה יודע למה התכוונתי
זה לא רק זה
זה כל מיני בזבוזים מיותרים וטמטום של הממשלה המיסים הגבוהים
אבל עזוב, במקרה הזה ספציפית, יש בזבוז משאבים של החבלן כדי לפוצץ שטות של ילדים שרוצים קצת לצחוק ולחשוב שהם גברים
אני לא אומר שאני איזה שומר חוק שמטיף לאזרחים שעושים כל מיני עבירות, אבל זה פשוט טמטום, בשביל מה לעשות את השטויות האלה? כאילו שלמשטרה יש עכשיו זמן להתעסק עם ילדים ולבזבז עליהם את כל זה, במיוחד עכשיו כשהמצב הביטחוני לא בשמיים
ומה עם המנקה המיסכן שינקה את החרא הזה? ומה עם המשכורת שהולכת למנקה שהוא מנקה חרטא כזאת ולא את שאר הרחוב? זה בא על זה...

אני לא מאמין שאתם חושבים שזה אמיתי... ככה ניראה (0:45) מכשיר לנטרול? עם מצלמה של בית מודבקת עליו?
דבר שני ב1:05 אם תסתכלו על הpattern של הצבע תראו שזה גם ערוך .
ואני דיי בטוח שהם לא יורים ישר בתיק חשוד...יש להם ברובוט הזה זרועות שפותחות את התיק והם בודקים מה יש שם בדיוק.
או בקיצור fake and gay

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שאתם חושבים שזה אמיתי... ככה ניראה (0:45) מכשיר לנטרול? עם מצלמה של בית מודבקת עליו?
דבר שני ב1:05 אם תסתכלו על הpattern של הצבע תראו שזה גם ערוך .
ואני דיי בטוח שהם לא יורים ישר בתיק חשוד...יש להם ברובוט הזה זרועות שפותחות את התיק והם בודקים מה יש שם בדיוק.
או בקיצור fake and gay
עם הנסיון הארוך שלי עם חבלנים כן ככה נראה רובוט חבלה אמיתי , בדיוק כך עם רובה ציד מוצב עליו ומצלמה
וכן לרוב יורים ישירות בתיק במיוחד בגודל כזה קטן כי הזרועות המגושמות של הרובוט לא יכול לפתוח תיק מהסוג הזה
הדברים היחידים שמחשידים שזה לא אמיתי זה המרחק סגירה של הזירה הוא אמור להיות לפחות 100 מטר מכל צד מה שלא נירא לי לפי הסרטון
והדבר השני זה שאין ניידת אחת מסביב שעוזרת בסגירה בדרך כלל יש לפחות אחת מכל צד.

:משטרת ישראל העמוד הרשמי"בבדיקה שנעשתה על ידי גורמים מקצועיים במחלקת החבלה במשטרת ישראל נמצא בוודאות כי מדובר בסרטון מבויים"

ולא רק זה זה גם פרסומת לילקוט , גם אם זה היה אמיתי היו מצלמים את הפיצוץ שזה החלק הכי מעניין בסרטון שמשום מה לא מצולם אלה נערך !

עם הנסיון הארוך שלי עם חבלנים כן ככה נראה רובוט חבלה אמיתי , בדיוק כך עם רובה ציד מוצב עליו ומצלמה
וכן לרוב יורים ישירות בתיק במיוחד בגודל כזה קטן כי הזרועות המגושמות של הרובוט לא יכול לפתוח תיק מהסוג הזה
הדברים היחידים שמחשידים שזה לא אמיתי זה המרחק סגירה של הזירה הוא אמור להיות לפחות 100 מטר מכל צד מה שלא נירא לי לפי הסרטון
והדבר השני זה שאין ניידת אחת מסביב שעוזרת בסגירה בדרך כלל יש לפחות אחת מכל צד.
ככה נראה רובוט חבלה.
אגב, הקטע שהשוטר מדבר בסרטון שהבאתי זהה למה שיש ב"מתיחה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית