לאחר שירות קרבי, כמה זמן לקח לכם לחזור לעצמכם?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
הקשר (קונטקסט). אין ממש הבנת הנקרא בלעדיו. אפילו הכותרת של האשכול הייתה יכולה לרמוז לך שלא מדובר באיבוד כללי של יכולות ובהחזרתן, אלא באיבוד בתנאים מסוימים.
זה ברור שכשאתה יוצא מכושר אתה לא מתאמן בצורה סדירה, וזה בדיוק איך שאני התאמנתי במהלך השנה הזאת.
אבל עזוב, הדיון (או וויכוח?) ביניננו איבד כל טעם. שבוע טוב.

זה ברור שכשאתה יוצא מכושר אתה לא מתאמן בצורה סדירה, וזה בדיוק איך שאני התאמנתי במהלך השנה הזאת.
אבל עזוב, הדיון (או וויכוח?) ביניננו איבד כל טעם. שבוע טוב.

כן, אבל "לצאת מכושר" הוא רק פרמטר אחד. הוא שאל על מערכת פרמטרים ספציפית, שבה אתה "יוצא מכושר" + נטחן בקרבי + לא ישן בלילות + לא אוכל. זה לא קשור לזה שהפסקת לשחות בשביל לשחק משחקי מחשב אבל אמא המשיכה להאכיל אותך.

למה אתה מתייחס אליי כ"הוא"?

על כל פנים, לא הבנתי, אז זה לא באמת משנה אם המשקלים ש"הוא" הרמתי היו "גבוהים במיוחד", ולמעשה מספיק אם היה מדובר בסקוואט X2 משקל גוף? או שבעצם X2 משקל גוף בסקוואט נחשב למשקל גבוה במיוחד עבורך?

לא שמתי לב שזה אתה, מצטער. בכל מקרה לאדם הממוצע (לא פווארליפטר או משקולן. אלא אדם רגיל שמתאמן אימוני כוח) סקוואט X2 משקל גוף זה משקל די גבוה, לא "גבוה במיוחד" אבל די גבוה. אני גם לוקח ריזיקה שמי שמתאמן סקוואט ומגיע לסקוואט X2 מתאמן גם בשאר התרגילים המורכבים והמשקלים שלו בהתאם. בכל מקרה אני עדיין מאמין שלא חוזרים לזה כל כך בקלות (אחרי חודשיים\שלשה של אימונים) אם הגעת לזה כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
כמעט הגעתי ל X2 ממשקל הגוף בסקוואט
ואני לוחץ את משקל הגוף שלי מעל הראש (פרס) אם זה עוזר במשהו... או יותר נכון, לחצתי לפני גיוס:😃(

אני לא רק ירדתי אלא עליתי במשקלי עבודה בצבא וחיטבתי לסביבות ה-11%!
אבל אני ג'ובניק 🚬🤪🚬

אני יכול לומר שבשירות הקרבי שלי, שנחת עלי משום מקום, דוקא התחזקתי ועליתי במסת השריר במהלך הטירונות בלבד. אבל ברגע שזה הסתיים והתחיל הקו.. חחח פשוט התרסקתי. כשהיה לי זמן לשקול את עצמי אחרי שנתיים של שירות בערך הייתי פחות 10 קילו לפחות. בשנה האחרונה זה כמובן נמשך אבל איכשהו הצלחתי להאט את זה. את הצבא בסה''כ סיימתי עם ''קנס'' של בערך 15 קילו (הייתי 12% לפני הגיוס). לראשונה בחיי הייתי פאקינג שחיף!

הבעיה היא - שבניגוד למה שאתה חושב, זה שאתה משתחרר לא אומר שאתה ישר חוזר למה שהיית. ממש לא. יש לך עבודה מועדפת לעשות, לימודים, לחץ וכו'. לי אישית היה קשה להבין עד כמה מצבי הפיזי היה על הפנים עד שנתקלתי באירועים ומסיבות באנשים מהעבר והם היו די בשוק (תמיד הייתי נחשב ל''גדול'' בילדותי). ככה שזה, בנוסף לעובדה שהרגשתי חרא מבחינה מנטלית עוררו אותי לאחר שנתיים לחזור לבודיבילדינג ולהחזיר את ה'סטטוס'.

בחודשים הראשונים שהתחלתי להתאמן התחזקתי בקצב מטורף! מאימון לאימון הייתי עולה בחזרות ובמשקלים בלי להרגיש. אמנם לקח לי להתאושש מאימון בממוצע 4 ימים (עשיתי ABC) ככה שיצא לי להתאמן רק פעמיים בשבוע, אבל השינוי החזותי התרחש די מהר. המפרקים שהיו רזים התמלאו בבשר, הידיים והרגליים נראו הרבה יותר בריאים. אחרי שמונה חודשים עליתי כבר 7 קילו ובסוף השנה עליתי בסה''כ פאקינג 10 קילו ונשארתי יחסית רזה (15%)!! כרגע אני מתחיל את השנה השניה של האימונים, והמטרה שלי היא כאמור להחזיר עוד 5 קילו ולהיות במשקל הטבעי שלי (מבחינת כוח אני כבר יותר חזק ממה שהייתי אי פעם). שזה 1.75 ו78 קילו (יש לי עצמות קלות, אני נראה הרבה יותר). אני די בטוח שאני יצליח בזה עוד השנה כי אני עדיין רחוק נורא מהפוטנציאל הגנטי שלי ואני ממשיך לעלות במשקלים כל חודש.

זהו, זה הסיפור שלי פחות או יותר. סה''כ זה כיף לחזור לפיתוח גוף כי עכשיו אני יודע גם איך זה להיות שחיף ואיזה הבדל יש ביחס שמקבלים מאנשים. בעיקר מבנות. ככה שזה רק עוזר למפמפ עוד חזרות 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית