הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל הצמחוניים בפורום. צריך עזרה בשביל עבודה.

• פותח/ת השרשור צ1ר16
  • פורסם בתאריך

צ1ר16

משתמש פעיל
713
3
נק' מוניטין:
1,517
713
3
שלום לכל הצמחוניים בפורום. יש לי עבודה בקורס שנקרא תורת השכנוע, לשכנע את המרצה שלי למה להיות צמחוני (וזה כי זה ההפך המוחלט ממה שאני חושב ועושה בפועל בנושא הזה). אז אני מתחיל לחקור את הנושא קצת אבל עדיין אשמח לשמוע מכם, מה הטענות שלכם לגבי צמחונות, מה גרם לכם להיות צמחוניים. אידיאולוגיה, בריאות אני אקבל בברכה כל טענה. תודה לעוזרים זה חשוב לי מאד.

פשוט תראה לו את ההרצאה הכי טובה בעולם.

ותקווה שהוא אידיוט גמור בכל מה שקשור לביולוגיה, ביוכימיה, אבולוציה, שיטות מחקר בתזונה, ושאר הנושאים שגארי יורופסקי הזה משקר בנוגע אליהם בהרצאה שלו. אחרת זה לא ילך.

תגיד לו שאתה צמחוני ותעשה עבודה על פלאו במקום.

• פותח/ת השרשור
אז זהו שאני לא רוצה לבוא ולדקלם לו את ההרצאה של גרי, אני רוצה לבוא ממקום יותר אמיתי (אולי אידיולוגי יותר) להסביר למה גארי טועה במה שהוא אומר מצד אחד אבל מצד שני כל התעשיה שעומדת מאחורי זה ובעלי החיים שמתים, זה בערך הכיוון. להראות שגם אם גארי טועה בטענות המדעיות שלו אולי זה כן נכון מהבחינה האידיולוגית אבל בלי קשר אני אשמח לשמוע כל טענה וטענה של צמחוני בפורום הזה כדי בסוף לחבר משהו אחד.

יש לחבורת גייז האלה הרבה קבוצות בפייסבוק. תצטרף ואני בטוח שתקבל אינסוף רעיונות.

יש לחבורת גייז האלה הרבה קבוצות בפייסבוק. תצטרף ואני בטוח שתקבל אינסוף רעיונות.

ואתה חושב שהאנשים בקבוצות האלה שונים איכשהו מאנשים שמדקלמים את ההרצאה הזאת כמו תוכי?
אני מכיר מספיק צימחוניים וטבעוניים, עוד לא שמעתי מהם טענה אחת שלא הוזכרה בהרצאה.

אני גמרתי לנסות להבין את האנשים האלה. במיוחד כשהם קוראים לעצמם צמחונים ואוכלים דגים. או צמחונים ושותים חלב (שלא צומח וגורם ליותר סבל של בעלי חיים) או אוכלים ביצים (שלא צומחות וגורמות ליותר סבל אצל בעלי חיים) אבל שיהיה.
הם לא מפריעים לי. כן ירבו. אני בעד מה שיגרום לכולם להיות חולניים, ימותו וישאכלו לי פחות בשר.

כשאני הייתי צמחוני הייתי יותר מסיבה אידאולוגית. מהסיבה הפשוטה שלא ידעתי כלום על תזונה.
נראה לי הסברי אידאולוגיה יהיה לך יותר קל.

אין הסבר שהוא לא אידיאולוגי. או שיש אבל הוא בערך כמו שאני אוכל בשר כי אני חושב שאוכל חום הוא הכי בריא כי הכי דומה לצבע של הקקי.

אין הסבר שהוא לא אידיאולוגי. או שיש אבל הוא בערך כמו שאני אוכל בשר כי אני חושב שאוכל חום הוא הכי בריא כי הכי דומה לצבע של הקקי.
יש הסברים שונים ישנם אנשים שזה מגעיל אותם, בעיקר דגים, או שלטענתם "בשר זה לא בריא"...

כל הטיעונים שזה פוגע בבריאות זה חרטא, ויכולים להיות מופרחים בקלות, אל תשתמש בזה.
קודם כל תציג את המנהג של אכילת בשר בפן החיובי, שזה מנהג עתיק יומין ובני אדם תמיד אכלו בשר ושאין שום בעיה עם זה - אבל כיום זה הפכה להיות תעשיה ברברית של גידול בתנאים לא ראויים אפילו לבעלי חיים שכל המטרה שלה היא לספק יותר בשר בצלחת ויותר כסף לבעלים, ראיית עולם שאתה מתנגד לה. תחזק עם זה עם כל מיני טיעונים שאנו חיים כיום בשפע מוגזם והצמצום באספקה לא יפגע בנו בכל מקרה, שבשר ממקור אורגני ללא תוספים בריא יותר (קראתי משהו בנושא, לא יודע עד כמה זה נכון תחקור על זה) וכו'.

• פותח/ת השרשור
תורת השכנוע, זה חלק מהתואר במשפטים\קורס בונוס?

לא יודע אצלנו קורס חובה, בודקים נוכחות וזה. אבל האמת קורס מאד מעניין ורלוונטי (גם המרצה לא פראייר בכלל הוא מביא מאמרים ומראה מחקרים על כל מה שהוא אומר ומציג לנו המון הוכחות למה שהוא אומר)

סביר להניח שבפורום הזה לא תמצא צמחוניים (בחייך זה פורום פיתוח גוף..), אבל יש לי ידידה, שהטענה שלה זה שהחיות סובלות, ומתעללים בהן, ולמה להרוג אותן מסכנות, ושאין כזה דבר ששוחטים אותן בלי להכאיב.
בעיקרון זה מסגנון האנשים שמרחמים על החיות שסובלות וכו', והיא אומרת שאם היא תהיה צמחונית, אז זה בן אדם אחד פחות שאוכל בשר וככל שיהיו יותר אנשים ככה הביקוש לבשר יירד ויהרגו פחות חיות.
זאת המטרה שלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית