הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בבנץ'

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אז ככה.
עד עכשיו לא עשיתי סקוואט כמו שצריך כי לקחתי את התחת אחורה מידי ורוב המשקל הלך על הזוקפים שלי.
כתוצאה מזה יש לי כאבי גב כבר חודשיים בערך(חודש ראשון היו לי ונעלמו כי לא התאמנתי כמעט על הגב ועכשיו חזרו לחודשיים כשחזרתי להתאמן), היום באימון תיקנתי את זה ולא הרגשתי את הגב בכלל, ואפילו עשיתי את השיא שלי בלי להתאמץ וירדתי לסקוואט מלא.
(יש לי כאבים כשאני יושב הרבה או כשאני ישן הרבה)
אחרי זה עשיתי בנץ', עיגלתי את הגב בשביל להגביהה את החזה, ופה התחלתי להרגיש כאבים למרות שהתחת והשכמות היו על המיטה.

השאלה היא: האם אפשר לקבל כאבי גב אם מעגלים את הגב כמה שיותר כאשר השכמות,התחת על המיטה והרגליים תומכות? או שזה כואב לי כי האיזור רגיש ועדיין לא החלים לגמרי(שוב פעם זה כואב לי בישיבה ממושכת בעבודה ובשינה מידי פעם).

מה קשור שהשכמות והתחת על הספסל ? ואם הם לא היו על הספסל אז הכאב היה הגיוני ?
אם מעגלים בצורה מקסימלית = מוגזמת, אז יש אפשרות שתרגיש קצת כאב.

אז ככה.
עד עכשיו לא עשיתי סקוואט כמו שצריך כי לקחתי את התחת אחורה מידי ורוב המשקל הלך על הזוקפים שלי.
כתוצאה מזה יש לי כאבי גב כבר חודשיים בערך(חודש ראשון היו לי ונעלמו כי לא התאמנתי כמעט על הגב ועכשיו חזרו לחודשיים כשחזרתי להתאמן), היום באימון תיקנתי את זה ולא הרגשתי את הגב בכלל, ואפילו עשיתי את השיא שלי בלי להתאמץ וירדתי לסקוואט מלא.
אחרי זה עשיתי בנץ', עיגלתי את הגב בשביל להגביהה את החזה, ופה התחלתי להרגיש כאבים למרות שהתחת והשכמות היו על המיטה.

השאלה היא: האם אפשר לקבל כאבי גב אם מעגלים את הגב כמה שיותר כאשר השכמות,התחת על המיטה והרגליים תומכות? או שזה כואב לי כי האיזור רגיש ועדיין לא החלים לגמרי(שוב פעם זה כואב לי בישיבה ממושכת בעבודה ובשינה מידי פעם).

יש מצב שיש לך היפר קיפוזה(עמוד שדרה מכופף מעט מטבעו)?
כי אם כן, כמעט כל תנועה של פשיטת גו תיצור דחיסה בחוליות ותביא לכאב.

• פותח/ת השרשור
לא שידוע לי. ולפני הכאבים מהסקוואט לא הרגשתי את זה.

• פותח/ת השרשור
השאלה מתי יצא לך לפשוט את הגו בצורה כזאת כמו בסקוואט דדליפט לחיצה
בלחיצה אני מאמין.
זה כאבים שונים אבל באותו המקום(זה מורגש יותר בצד ימין ומה שהיה עם הסקוואט באיזור השמאלי).
אפילו אחרי שקרה לי הפציעה הרצינית בסקוואט הצלחתי ללחוץ 90 קילו דיי בקלות עם הגב... ועכשיו זה פתאום כואב לי(כאבים שונים אבל עדיין גב תחתון).
אני אנסה ללחוץ עם גב פחות מעוגל אני מקווה שזה יעזור.

• פותח/ת השרשור
קודם סקוואט ואחרי 2-3 דקות אני מתחעל חימום עם מוט ריק . אימון אחרון חיכיתי קצת יותר מ 5 דקות כי הבנץ היה תפוס.

הקטע זה שהטכניקה זהה ללפני בפציעה ואז לא כאב לי כמעט בכלל הגב ועכשיו זה כאבים שנמשכים כמה ימים

יש לי פחות כיפוף ממנו לדוגמא
http://www.youtube.com/watch?v=3KoGvyAElp4&feature=youtube_gdata_player
וזה טכניקה שליפטרים עושים

אני עושה כמו ריפטו עם כמה שיותר כיפטף

נערך לאחרונה:
קודם סקוואט ואחרי 2-3 דקות אני מתחעל חימום עם מוט ריק . אימון אחרון חיכיתי קצת יותר מ 5 דקות כי הבנץ היה תפוס.

הקטע זה שהטכניקה זהה ללפני בפציעה ואז לא כאב לי כמעט בכלל הגב ועכשיו זה כאבים שנמשכים כמה ימים

יש לי פחות כיפוף ממנו לדוגמא
http://www.youtube.com/watch?v=3KoGvyAElp4&feature=youtube_gdata_player
וזה טכניקה שליפטרים עושים

אני עושה כמו ריפטו עם כמה שיותר כיפטף

איזו תוכנית אתה מבצע עכשיו?

• פותח/ת השרשור
A
סקוואט כבד
בנץ כבד
דדליפט כבד
מיליטרי קל
מתח בלי משקל

B
סקוואט כבד
מיליטרי כבד
מתח כבד
בנץ קל
דדליפט קל

5 חזרות - 3 סטים הכל חוץ מדדליפט שהוא סט אחד

אז ככה.

מהתיאור הזה לא ניתן להבין איפה כואב לך.

A
סקוואט כבד
בנץ כבד
דדליפט כבד
מיליטרי קל
מתח בלי משקל

B
סקוואט כבד
מיליטרי כבד
מתח כבד
בנץ קל
דדליפט קל

זו תוכנית גרועה. מה ניסית להשיג בעזרתה?

• פותח/ת השרשור
מהתיאור הזה לא ניתן להבין איפה כואב לך.

זו תוכנית גרועה. מה ניסית להשיג בעזרתה?

כואב לי בזוקפים של הגב(קצת מתחת לגב תחתון).

וניסיתי לשמור על מסת שריר תוך כדי חיטוב ולהיות מוכן לעשות SS כשאני אסיים.

כואב לי בזוקפים של הגב(קצת מתחת לגב תחתון).

וניסיתי לשמור על מסת שריר תוך כדי חיטוב ולהיות מוכן לעשות SS כשאני אסיים.

יכול להיות שהם פשוט גמורים, כי הם לא מצליחים להתאושש מהאימונים.

אתה בחיטוב ולפי התוכנית עושה נפח גבוה מדי, עם משקלים גבוהים מדי.

A
סקוואט כבד
בנץ כבד
דדליפט כבד
מיליטרי קל
מתח בלי משקל

B
סקוואט כבד
מיליטרי כבד
מתח כבד
בנץ קל
דדליפט קל

אחי יש לך בנצ דדליפט וסקוואט באותו אימון קבוע! יכול באמת להיות שהתאוששות בחיטוב עם כזאת תכנית שואפת לאפס.

• פותח/ת השרשור
אז אם אני אחלק את זה כמוSS זה יהיה טוב?
3 תרגילים כבדים וזהו.

וגם אני לא אשאף לשבור שיאים אני אשאר עם השיאים הנוכחיים.

ניסיתי להבין כמה פעמים את הליניארית ובחיי שאין לי מושג מה נסגר שם עם הפרמידות והחישובים זה מסובך מידי.

נערך לאחרונה:
אז אם אני אחלק את זה כמוSS זה יהיה טוב?
3 תרגילים כבדים וזהו.

וגם אני לא אשאף לשבור שיאים אני אשאר עם השיאים הנוכחיים.

ניסיתי להבין כמה פעמים את הליניארית ובחיי שאין לי מושג מה נסגר שם עם הפרמידות והחישובים זה מסובך מידי.

תנסה לקצץ בנפח, גם ככה אתה עם 3 תרגילים מורכבים באימון אחד שמצריכים כולם עבודה וכיווצים של הגו

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת 2 סטים עצימים?
להשאיר את התרגילים הקלים?

2 סטים עצימים יספיקו לשימור מסה?
אם זה 2 סטים אז אני יכול להוסיף עוד משקלים.

נראה לי קצת 2 סטים...

• פותח/ת השרשור
מתסבך כל הנוסחאות האלה, כל יום משקלים שונים, כל סט משקל שונה, ואפילו חזרות שונות בחלק מהמקרים בכל התרגילים.
אין משהו פשוט יותר??

מתסבך כל הנוסחאות האלה, כל יום משקלים שונים, כל סט משקל שונה, ואפילו חזרות שונות בחלק מהמקרים בכל התרגילים.
אין משהו פשוט יותר??

אני די בטוח שיש גליונות אקסל עם כל החישובים של המשקלים. כל שנדרש לעשות הוא להכניס את הנתונים האישיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית