הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בבנץ'

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אז ככה.
עד עכשיו לא עשיתי סקוואט כמו שצריך כי לקחתי את התחת אחורה מידי ורוב המשקל הלך על הזוקפים שלי.
כתוצאה מזה יש לי כאבי גב כבר חודשיים בערך(חודש ראשון היו לי ונעלמו כי לא התאמנתי כמעט על הגב ועכשיו חזרו לחודשיים כשחזרתי להתאמן), היום באימון תיקנתי את זה ולא הרגשתי את הגב בכלל, ואפילו עשיתי את השיא שלי בלי להתאמץ וירדתי לסקוואט מלא.
(יש לי כאבים כשאני יושב הרבה או כשאני ישן הרבה)
אחרי זה עשיתי בנץ', עיגלתי את הגב בשביל להגביהה את החזה, ופה התחלתי להרגיש כאבים למרות שהתחת והשכמות היו על המיטה.

השאלה היא: האם אפשר לקבל כאבי גב אם מעגלים את הגב כמה שיותר כאשר השכמות,התחת על המיטה והרגליים תומכות? או שזה כואב לי כי האיזור רגיש ועדיין לא החלים לגמרי(שוב פעם זה כואב לי בישיבה ממושכת בעבודה ובשינה מידי פעם).

אני עושה את הלינארית של ביל סטאר.
כנו שאמר זה שמעליי יש לך במאמר בקילוגרם בסופו קובץ אקסל שעושה הכל פשוט!
פשוט להכניס ערכים שלך והכל מתחשב לך אוטומאטית...
אם תצטרך הסבר בתכנית אתה יכול לפנות אליי...

• פותח/ת השרשור
כן מצאתי בפורטל... הבעיה זה שכל שנייה צריך לשים משקל שונה זה משגע... ולזכור הכל או כל דנייה לבדוק בפלאפון כמה לשים.
ואברהם תודה אחי, אני כבר אדבר איתך בפרטי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סורי על ההקפצה פשוט לא רציתי לפתוח אשכול חדש.
התאמנתי אימון אחרון ביום חמישי ובגלל שהחדר כושר בשיפוצים אני לוקח שבוע מנוחה עד יום חמישי לפחות...
אז השאלה שלי היא אם לחכות עד יום ראשון בשביל להתחיל ליניארית? שאלה שנייה אפשר להתחיל לינארית אחרי שבוע מנוחה? אני נראה לי אתפס...
נראה לי אני אעשה ביום חמישי אימון fbw סתם בשביל שהגוף יתרגל חזרה לאימונים ואז ליניארית ביום ראשון. מה אתם אומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית