הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטון טכניקה דדליפט

קרמבוניל

משתמש מתחיל
118
9
נק' מוניטין:
141
118
9
שלום! העלאתי סרטון דדליפט חדש מהיום לאחר שעבדתי פעמיים על טכניקה. [video=youtube;t_tk9RsIsSU]http://www.youtube.com/watch?v=V0QM4...ature=youtu.be[/url] זה 85 ק"ג. אני שוקל 60-61 גובה 171. בסקואט אני עושה 80 ככה שהחלק של הרגליים בדדליפט היה יחסית קל. ( הינה סרטון קודם שלי עם 77.5- http://www.youtube.com/watch?v=t_tk... אני מעלה את הגב ומיישר. זה נכון? תודה מראש!

קודם כל אתה מסתכל יותר מדי לצדדים-מה אתה מחפש שם? תהיה ממוקד בתרגיל ובלהיות מכווץ!
דבר שני אתה מאוד לא בטוח בעמידת מוצא שלך..כל חזרה אתה זז עם הרגליים ומחפש מקום טוב יותר להתחיל ממנו.
המוט בורח לך קדימה-תצמיד אותו לרגל.
הכתפיים שלך עוברות את קו המוט בטירוף-קח את עצמך אחורה לפני שאתה מתחיל לעלות.
הרגליים שלך עולות לפני הגב ויוצא שאתה עושה כמעט סטיף לג דדליפט,תוציא את החזה שלך החוצה, תהיה מכווץ בגב ככה שלא יזוז בזמן שאתה מתחיל תנועה מהרגליים.
לגבי הנשימה שלך-תאגור אויר בנשימה עמוקה לפני שאתה עולה ותיצור איתו לחץ תוך בטני(לא להוציא עד שאתה למעלה).
ודבר אחרון ברגע שכולך מכווץ תנתק את המוט מהרצפה כשאתה מכווץ שכמות במשיכה עצמה.
תנסה לשפר את הדברים האלה ולהעלות סרטון חדש.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל אתה מסתכל יותר מדי לצדדים-מה אתה מחפש שם? תהיה ממוקד בתרגיל ובלהיות מכווץ!
דבר שני אתה מאוד לא בטוח בעמידת מוצא שלך..כל חזרה אתה זז עם הרגליים ומחפש מקום טוב יותר להתחיל ממנו.
המוט בורח לך קדימה-תצמיד אותו לרגל.
הכתפיים שלך עוברות את קו המוט בטירוף-קח את עצמך אחורה לפני שאתה מתחיל לעלות.
הרגליים שלך עולות לפני הגב ויוצא שאתה עושה כמעט סטיף לג דדליפט,תוציא את החזה שלך החוצה, תהיה מכווץ בגב ככה שלא יזוז בזמן שאתה מתחיל תנועה מהרגליים.
לגבי הנשימה שלך-תאגור אויר בנשימה עמוקה לפני שאתה עולה ותיצור איתו לחץ תוך בטני(לא להוציא עד שאתה למעלה).
ודבר אחרון ברגע שכולך מכווץ תנתק את המוט מהרצפה כשאתה מכווץ שכמות במשיכה עצמה.
תנסה לשפר את הדברים האלה ולהעלות סרטון חדש.
תודה ענקית! עזרת מאוד!
הינה סרטון שלי מאתמול (שמתי פה בטעות את הסרטון מפעם שעברה):
לא נראה לי שיש שיפור מהסרטון שפרסמתי...
בחמישי אעלה סרטון חדש עם התיקונים שלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עצה שלי תחפש סרטונים של ריפטו מסביר איך לגשת למוט, הגישה שלך עצמה לא טובה וזה כבר מאבד מהטכניקה.

אם אתה יכול להוריד את הסרט שלו אז בכלל טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה ענקית! עזרת מאוד!

זה נראה קצת יותר טוב אבל עדיין קח את מה שרשמתי למעלה וקח עצה מטל ותראה קצת טכניקה ביוטיוב ובמיוחד של ריפטו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה נראה קצת יותר טוב אבל עדיין קח את מה שרשמתי למעלה וקח עצה מטל ותראה קצת טכניקה ביוטיוב ובמיוחד של ריפטו.

עצה שלי תחפש סרטונים של ריפטו מסביר איך לגשת למוט, הגישה שלך עצמה לא טובה וזה כבר מאבד מהטכניקה.

אם אתה יכול להוריד את הסרט שלו אז בכלל טוב

תודה!
תאמינו לי שראיתי כל סרטןן אפשרי על דדליפט במיוחד של ריפטו.
קראתי גם תמסמך "דדליפט גרסת המאמנים" נורא עזר לי. פשוט אצלנו אין מאמנים שרוצים ללמד דדליפט אז אי אפשר ללמוד רק מסרטונים צריך גם מישהו שילמד אותי צמוד, ואין כזה.
בחמישי אעלה עוד סרטון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעבוד על הדגשים:
פיסוק ברוחב כתפיים פחות או יותר שהכפות רגליים טיפה פונות החוצה, מוט באמצע כף הרגל(לשונית של הנעל), רגליים ישרות ולהצמד עם השוקיים למוט כשהמתיחה בארבע ראשי נשארת, לעלות את החזה כמה שיותר מבלי להוריד את התחת, לשאוף אוויר ולהחזיק אותו ואז לעלות.

תודה ענקית! עזרת מאוד!

נראה שהעמידה שלך לא נוחה לך.. תקפוץ במקום ורוחב הרגליים שבו אתה נוחת הוא זה שתשתמש בו לדדליפט; אתה עובר את המוט עם הברכיים וזה לא טוב; אתה נועל את הברכיים טיפה מוקדם מדי ואתה צריך למצוא את הזמן המושלם לנעול אותן, במשקלים גבוהים זה יהווה בעיה; תנעל טיפה יותר חזק עם הטרפזים; כשאתה מוריד אתה קודם מניח על הברכיים ואז מוריד וזה גרוע מאוד, אתה צריך להוריד את המוט כשהוא צמוד לגוף אך הרגליים ישרות לחלוטין ואז כשאתה עובר את קו הברכיים אתה מתחיל לקפל אותן.
בסה"כ יפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נראה שהעמידה שלך לא נוחה לך.. תקפוץ במקום ורוחב הרגליים שבו אתה נוחת הוא זה שתשתמש בו לדדליפט; אתה עובר את המוט עם הברכיים וזה לא טוב; אתה נועל את הברכיים טיפה מוקדם מדי ואתה צריך למצוא את הזמן המושלם לנעול אותן, במשקלים גבוהים זה יהווה בעיה; תנעל טיפה יותר חזק עם הטרפזים; כשאתה מוריד אתה קודם מניח על הברכיים ואז מוריד וזה גרוע מאוד, אתה צריך להוריד את המוט כשהוא צמוד לגוף אך הרגליים ישרות לחלוטין ואז כשאתה עובר את קו הברכיים אתה מתחיל לקפל אותן. בסה"כ יפה.
תודה! כן אני מכיר את הטכנקיה של קפיצה במקום.
תעבוד על הדגשים: פיסוק ברוחב כתפיים פחות או יותר שהכפות רגליים טיפה פונות החוצה, מוט באמצע כף הרגל(לשונית של הנעל), רגליים ישרות ולהצמד עם השוקיים למוט כשהמתיחה בארבע ראשי נשארת, לעלות את החזה כמה שיותר מבלי להוריד את התחת, לשאוף אוויר ולהחזיק אותו ואז לעלות.
תודה! היום עבדתי על דגשים של: לא לנעול את הברכיים מוקדם יותר, כתפיים מאחורי המוט ובטן מכווצת (כשהתחלתי לכווץ את הבטן הרגשתי שאני מרים עם גב ישר יותר ופחות מאמץ!) והורדת מוט נכונה. אבל הבעיה שבכל חזרה שחכתי הינה הסרטון מהיום 77.5 ק"ג. http://www.youtube.com/watch?v=W-Q1O9i0JAM&feature=youtu.be

נערך לאחרונה:
ברכיים ננעלות מוקדם מדי- הרבה עומס עובר לגב מוקדם מדי
הכתף עדיין מעבר למוט אחי.
ובקשר לקפיצה- פשוט שים את הרגליים ברוחב כתפיים- אולי טיפה יותר רחב וזהו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ברכיים ננעלות מוקדם מדי- הרבה עומס עובר לגב מוקדם מדי הכתף עדיין מעבר למוט אחי. ובקשר לקפיצה- פשוט שים את הרגליים ברוחב כתפיים- אולי טיפה יותר רחב וזהו.
ניסיתי היום כתפיים מאחורי המוט אף פעם לא הצלחתי להגיע למצב שהכתפיים ממש מאחורי המוט הגעתי שהן מעליו. אתה יודע אולי מה הטעות שלי? אולי המוט רחוק מידי?

הינה שני סרטונים מהיום. הנעילה המוקדמת של הברכיים השתפרה? הגב ישר? עם 77.5 ק"ג

עם 70 קג

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית