הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקה סקוואט דדליפט ובנץ'

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
3 סטים של סקוואט:
אני יודע שהברכיים גולשות,אני עובד על זה,אשמח לעוד הערות מלבד זה:

(להתעלם מחבר שלי שגונח חח)

דדליפט:

בנץ':

תודה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רק החזרה הראשונה בדדליפט הייתה טובה. תעשה את אותו תהליך התארגנות לכל חזרה.

בבנצ אתה מכוון לנקודה מסויימת בחזה במקום לתת למוט לגעת איפה שהוא רוצה לגעת. יש יותר מדי תנועה בציר המישורי.
שים את המרפקים איפה שהם צריכים להיות ותוריד את המוט, המוט יגע איפה שבא לו, ואתה לא צריך לכפות מסלול אחר.

• פותח/ת השרשור
רק החזרה הראשונה בדדליפט הייתה טובה. תעשה את אותו תהליך התארגנות לכל חזרה.

בבנצ אתה מכוון לנקודה מסויימת בחזה במקום לתת למוט לגעת איפה שהוא רוצה לגעת. יש יותר מדי תנועה בציר המישורי.
שים את המרפקים איפה שהם צריכים להיות ותוריד את המוט, המוט יגע איפה שבא לו, ואתה לא צריך לכפות מסלול אחר.

תודה רבה על התגובה
אימון A הבא אני יקפיד יותר בדדליפט כל חזרה.
ובקשר לבנץ',אני לא אמור לכוון לנקודה הגבוה ביותר בחזה?

וחוץ מהברכיים איזה עוד הערות לסקוואט?

תודה רבה על התגובה
אימון A הבא אני יקפיד יותר בדדליפט כל חזרה.
ובקשר לבנץ',אני לא אמור לכוון לנקודה הגבוה ביותר בחזה?

וחוץ מהברכיים איזה עוד הערות לסקוואט?
אתה צריך לכוון מתחת לפטמות קצת , הידיים שלך יורדות יותר מדי , הם צריכות להיות מקבילות לריצה +- אני חושב

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לכוון מתחת לפטמות קצת , הידיים שלך יורדות יותר מדי , הם צריכות להיות מקבילות לריצה +- אני חושב
אוקי,תאמת לא שמתי לב לזה עד עכשיו או יותר נכון לא חשוב שזה טכניקה לקויה,אני יתקן את זה אימון הבא,תודה
ומה לגבי הסקוואט?

נערך לאחרונה:
סקוואט: הברכיים גולשות בגלל שאתה לא פותח אותן לצדדים, תעבוד על זה.
דדליפט: אבוי לי, החזרה הראשונה נוראית! הברכיים שלך עוברות את המוט, לכן כשאתה מרים אותו אתה קודם מביא אותו קדימה ואז מושך; כשאתה מוריד אתה מניח את המוט על הברכיים ואז מעביר לרצפה, אתה צריך להתכופף עם רגליים ישרות [מוט צמוד לגוף] ורק אחרי שעבר את קו הברכיים אתה יכול לקפל ברכיים.

בהצלחה.

סקוואט: הברכיים גולשות בגלל שאתה לא פותח אותן לצדדים, תעבוד על זה.
דדליפט: אבוי לי, החזרה הראשונה נוראית! הברכיים שלך עוברות את המוט, לכן כשאתה מרים אותו אתה קודם מביא אותו קדימה ואז מושך; כשאתה מוריד אתה מניח את המוט על הברכיים ואז מעביר לרצפה, אתה צריך להתכופף עם רגליים ישרות [מוט צמוד לגוף] ורק אחרי שעבר את קו הברכיים אתה יכול לקפל ברכיים.

בהצלחה.

איך הברכיים אמורות להיות ממוקמות?

לא יודע אם אתה ציני או לא אבל בכל אופן, הברכיים לא יעברו את קו המוט כי המשיכה צריכה להיות חלקה בלי הפרעות, וברגע שהברכיים עוברות את המוט הן מפריעות למשיכה.

אז בדוק שוב. במהדורה השלישית יש איורים מצויינים שמראים בדיוק את המיקום של הברכיים ביחס למוט.

המוט צריך להיות ממוקם מעל החלק האמצעי של כף הרגל ואצל רוב האנשים, מבנה הגוף דורש שהברכיים תהיינה מעט מעבר למוט, בדיוק כמו הכתפיים. זו לא בעיה, מפני שהמוט צריך לעלות בצמוד לשוקיים, תוך כדי יישור הרגליים.

אז בדוק שוב. במהדורה השלישית יש איורים מצויינים שמראים בדיוק את המיקום של הברכיים ביחס למוט.

המוט צריך להיות ממוקם מעל החלק האמצעי של כף הרגל ואצל רוב האנשים, מבנה הגוף דורש שהברכיים תהיינה מעט מעבר למוט, בדיוק כמו הכתפיים. זו לא בעיה, מפני שהמוט צריך לעלות בצמוד לשוקיים, תוך כדי יישור הרגליים.
פה זה כבר עניין של גמישות; אני לדוגמא מכניס את כף הרגל עד האמצע ובכל זאת לא עובר את המוט עם הברכיים, זה עניין של גמישות האמסטרינג.

פה זה כבר עניין של גמישות; אני לדוגמא מכניס את כף הרגל עד האמצע ובכל זאת לא עובר את המוט עם הברכיים, זה עניין של גמישות האמסטרינג.

לא, זה עניין של מבנה. ככל שהשוק ארוכה יותר, ככה הברך תהיה יותר מעבר למוט.

לא, זה עניין של מבנה. ככל שהשוק ארוכה יותר, ככה הברך תהיה יותר מעבר למוט.
נשמע הגיוני בהתחשב בעובדה שאני יחסית נמוך; בכל אופן, אני עדיין דבק בעניין של ברכיים עד קו המוט ולא מעבר לו, אבל תעשו איך שבא לכם 😃

נשמע הגיוני בהתחשב בעובדה שאני יחסית נמוך; בכל אופן, אני עדיין דבק בעניין של ברכיים עד קו המוט ולא מעבר לו, אבל תעשו איך שבא לכם 😃

אתה יכול להפסיד כוח מהטענה שלך, כי יש גבול למתיחה איכותית של הגלוטס וההאמסטרינג.
אתה יכול להכנס לאי ספיקה פסיבית

מיקום הברך לא רלוונטי למשיכה. מה שחשוב זה שהמוט מעל אמצע כף הרגל והשוקיים נוגעות במוט. כל השאר תלוי במבנה גוף.

• פותח/ת השרשור
תיקון לדדליפט:

סקוואט לא כל כך הצלחתי לתקן את הברכים שגולשות וגם הסירטון יצא לא משו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית