הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צבע השתן לאחר נטילת מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
עברתי ממולטי ויטמין של סולגאר VM2000 לאופטימן.
כבר מהפעם הראשונה שנטלתי את הכדורים השתן שלי היה בצבע צהוב זוהר.
עכשיו למיטב ידיעתי זה בסדר כי הגוף מפריש עודפים או פסולת, תקנו אותי אם אני טועה.
אני לוקח 3 כדורים במכה מהאופטימן-יש לשנות את הצריכה בעקבות כך?

עכשיו למיטב ידיעתי זה בסדר כי הגוף מפריש עודפים או פסולת, תקנו אותי אם אני טועה.
לא, זה בסדר. חפרו את הנושא הזה כבר, פעם הבאה תחפש לפני שאתה פותח אשכול חדש.

זה בגלל הויטמין b יש ממנו עודף וזה מה שמשנה את הצבע של הפיפי וזה בסדר , אם אתה במסה ואוכל ירקות מגוונים הייתי ממליץ להוריד את הצריכה ל2 כדורים ביום .

לדעתי אל תשנה את הצריכה,כמו שכבר ענו בדר"כ עודף ויטמין B משנה את הצבע של השתן,אבל
לא אמורה להיות בזה סכנה הרי זה ויטמין מסיס במים,והגוף מסלק את העודפים ללא בעיה

• פותח/ת השרשור
בדר"כ מצויין על האריזה / האתר ממנו קנית מהי כמות הצריכה היומית.
עצתי אליך : לך על פי ההוראות.

די בעייתי שמצוין על האריזה 3 כדורים לצריכה לא? שני בני אדם במשקל שונה לא צריכים לצרוך דומה.

לדעתי אל תשנה את הצריכה,כמו שכבר ענו בדר"כ עודף ויטמין B משנה את הצבע של השתן,אבל
לא אמורה להיות בזה סכנה הרי זה ויטמין מסיס במים,והגוף מסלק את העודפים ללא בעיה

זהו מזה לא חששתי, חשבתי שזה משהו אחר אבל לא מצאתי חומר משכנע על זה.
תודה רבה חברים!

די בעייתי שמצוין על האריזה 3 כדורים לצריכה לא? שני בני אדם במשקל שונה לא צריכים לצרוך דומה.

בקשר למשקל זה לא כזה משנה לדעתי בגלל שהצריכה של ויטמינים היא בכמויות מאוד מאוד מזעריות(יש הנחויות שונות למשל בין ילדים למבוגרים,אבל זהו)
לא כמו חלבון שמגיעים לצריכה של עשרות או מאות גרמים ששם זה באמת פרמטר כמות הצריכה

אתה יכול לחלק את זה ל 2 כדורים,בוקר וערב.
הגוף לא צריך כל כך הרבה ויטמינים,אל תשכח שזה תוסף

הגיוני ביותר.. השאלה עוד פעם למה 2 ולא 3 כמו שמצוין על האריזה?
האם יש קשר למשקל גוף? סוג פעילות?
תראה אדם ששוקל 70-80 קילו ואדם ששוקל 110-120 לא צורכים אותו כמות בהכל גם במזון/ויטמינים ואפילו כמות של קריאטין
הrmr שלהם שונה (האדם השמן יותר יוציא יותר קלוריות) אני לא מבין גדול בזה אבל ההיגיון אומר לי שלשמן יש יותר תאים בגוף כלומר יותר אנרגיה מושקעת לתחזק אותו ולייצר ATP , ככה שהוא יצטרך מינונים יותר גבוהים של ויטמינים מאשר מישהו ששוקל 70-80

• פותח/ת השרשור
תראה אדם ששוקל 70-80 קילו ואדם ששוקל 110-120 לא צורכים אותו כמות בהכל גם במזון/ויטמינים ואפילו כמות של קריאטין
הrmr שלהם שונה (האדם השמן יותר יוציא יותר קלוריות) אני לא מבין גדול בזה אבל ההיגיון אומר לי שלשמן יש יותר תאים בגוף כלומר יותר אנרגיה מושקעת לתחזק אותו ולייצר ATP , ככה שהוא יצטרך מינונים יותר גבוהים של ויטמינים מאשר מישהו ששוקל 70-80

יפה, אני 96 קילו, למה 2 ולא 3?
אני סתם שואל לידע כללי, זה לא ישנה הרבה אבל אם כבר אז כבר.
אני בטוח שאני לא הראשון ולא השני שצורך אופטימן בפורום, אולי יש מישהו שמבין יותר .

אני בטוח שאני לא הראשון ולא השני שצורך אופטימן בפורום, אולי יש מישהו שמבין יותר .

פשוט אם תקח 3 אז תשתין יותר ויטמינים...
גם מי תוך 2 כדורים נספג אולי 30% במקרה הטוב...
אני אישית שוקל 60 ולקחתי שלושה כדורים ביום של אופטימן, כי פשוט הלכתי לפי המלצות היצרן, אחרי זה אמרו לי שכדור אחד ביום מספיק. עברתי לכדור אחד, לא הרגשתי שינוי...למשקל שלך אבל הייתי ממליץ על יותר מי כדור אחד.
קיצר שתיים או שלוש זה לא באמת משנה, מי המינונים שיש לך באופטימן בחוסר לא תהיה אל תדאג...

משה פעם אמר את זה..
המינונים באופטימן גבוהים נורא ברוב הויטמינים שלמישהו מתחת ל100 קילו זה לא הכרחי לקחת 3 כדורים.

טוב לא נותרה ברירה אלא לעבור את המאה קילו בהקדם =]
תודה חברים!
חח אני לא הייתי ממהר.
אופטימן זה אחד התוספים שהכי עולים לי כסף והלוואי ויכולתי להשאר מתחת ל100 קילו ולהתקדם באימונים

• פותח/ת השרשור
חח אני לא הייתי ממהר.
אופטימן זה אחד התוספים שהכי עולים לי כסף והלוואי ויכולתי להשאר מתחת ל100 קילו ולהתקדם באימונים

בגלל זה הייתי תקוע עם הסולגאר כל כך הרבה זמן(הנחה בבתי מרקחת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית