הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר-האם יעזור?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
משהו שחשבתי עליו:
אחרי שמסיימים את הסייקל ועושים pct כמובן שבזמן סייקל לסייקל מתחילים לרדת במישקל.באם נישתמש באבקת גיינר האם זה יוכל לשמור לנו על המסה.כמובן שיש להמשיך בתזונה מתאימה עם אותו ערך קלורי כמו בזמן הסייקל.
שאלה נוספת היא.אני העלתי משקל ללא נוזלים 3.5 קילו מטרינבול וטרנבולון בתקופה של 16 יום בלבד.באם אני אקח אחר כך גיינר האם יעלה אותי בשומן?

מסת שריר אחרי הסייקל (לפחות חלק ממנה) תשמר אם תעשה PCT טוב, אם אתה לא מעל המגבלות הגנטיות שלך ותעושש מהר מהסייקל אחרי הPCT. כל הדברים האחרים יכולים אולי לעזור איכשהו אך סביר להניח שגיינר יעזור כמו שהיה עוזר למתאמן טבעי (=לא יעזור במיוחד)
. בלי קשר לאם סייקל או בלי סייקל בטח גיינר יעלה אותך שומן ונוזלים.

לא ממליץ מניסיון על גיינרים למיניהם סתם משמין ,ולגבי סיום הסייקל כמו שכתב כאן ידידי מעליי pct כמו שצריך אמור לעשות את העבודה ,מה שיישמר לאחר הסייקל תלוי המון בגנטיקה שלך .

• פותח/ת השרשור
fb33 זה לא סייקל ראשון עברתי כבר עד היום 4 סייקלים וביניהם היו:אנדרול סוסטנון 250 דקה דיאנבול ובולדנון.
cygnus אייך החלטת שאני לא יודע שגיינר זה מזון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית