הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רוצה לבנות כלוב עזרה

danielpeer

משתמש מתחיל
166
0
נק' מוניטין:
10
166
0
כותרת
רציתי לשאול:
1. איזה עובי של הכלוב בכל חלק כדי שיעמוד בעומס (יש רק 2 חלקים המסגרת והשומרים)
2. עם מקדחה ביתית אני יכול לקדוח בברזל?
3. מאיפה אני קונה ברזל לכלוב
4. כדי לי להכין את המתקן שתופס את המוט או לקנות?
5. במה להשתמש במלחם או ברתכת? אני לא יודע מה ההבדל ביניהם חיפשתי באינטרנט המלחם יותר זול אפשר לעבוד איתו?

אם אתה במצב של לא לדעת מה ההבדל בין מלחם לרתכת, אני מציע לך באדיבות לרדת מהעניין. ריתוך זה לא משחק ילדים.

מחזק את מה שcygnus אמר...
חוץ מזה יש מדריך שריפטו רשם פעם אתה יכול לחפש.

• פותח/ת השרשור
חיפשתי , לא מצאתי אני כבר חודשיים כל יום נכנס ליד 2 בודק אם יש מודעה של כלוב , לא כל אחד יכול להרשות לעצמו ציוד ב4 אלף שקל , אני לא עובד , אני לומד אני מרוויח פה ושם מעבדות מזדמנות אבל זה לא ילך ככה .. אם יש מדריכים או משהוא פשוט תזרקו מידע ותענו לי על השאלות בבקשה ..

• פותח/ת השרשור
לא.
בשביל לקדוח חורים בברזל עבה מספיק, עם מקדח כוס בקוטר גדול מספיק, צריך הרבה יותר עוצמה (עניין של כוח המנוע ויחסי העברה)
ממה שמקדחה ביתית יכול לספק. שלא נדבר על זה שעם מקדחה "חופשית", אתה תשרוף מקדחים כאלו מהר מאוד.

אני ממש לא פוסל בנייה של כלוב מעץ, אבל זה עלול להיות הרבה יותר יקר בגלל שדרוש עץ טוב, והממממוווןןןןןןןןןן אוברקיל בבנייה.

• פותח/ת השרשור
לא.
בשביל לקדוח חורים בברזל עבה מספיק, עם מקדח כוס בקוטר גדול מספיק, צריך הרבה יותר עוצמה (עניין של כוח המנוע ויחסי העברה)
ממה שמקדחה ביתית יכול לספק. שלא נדבר על זה שעם מקדחה "חופשית", אתה תשרוף מקדחים כאלו מהר מאוד.

אני ממש לא פוסל בנייה של כלוב מעץ, אבל זה עלול להיות הרבה יותר יקר בגלל שדרוש עץ טוב, והממממוווןןןןןןןןןן אוברקיל בבנייה.
אז אני צריך להביא לבעל מיקצוע אחר לקדוח או שלרתך יש ציוד מתאים.?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית