הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להתמודד עם תזונה בזמן בית ספר ?

AviBFMV

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
היי
אז אני צריך להבין משו אחד..
איך אנשים שנמצאים במסה,יכולים להתמיד עם התזונה יום יום ,כשהם נמצאים בבית הספר ?
מה אני אביא איתי אורז לארוחת עשר ?חחח זה לא הגיוני..
מה אתם עושים כדי לשמור על הערכים בזמן בית ספר ?

דווקא לי הרבה יותר קל לשמור על תזונה בבית ספר מאשר בחופש.
אתה אוכל ארוחת בוקר רגילה(כמו עכשיו), ארוחת עשר מביא 2 לחמניות עם קופסת קוטג, ואם אתה נשאר גם לצהריים אז פיתות עם פסטרמה.
זה יוצא הרבה יותר מסודר מאשר בחופש

הרבה הרבה הרבה הרבה - אבל הרבה יותר קל שיש מסגרת לימודים\עבודה\XXX
למה להביא ארוחת צהריים נורמלית? תביא סנדוויץ ושתחזור הבית תדפוק...

אני יכול להגיד לך שבחופש זה הרבה יותר קשה שכל שנייה צץ לך משהו כמו ללכת לבריכה/ים ואתה לא מוכן . לעומת זאת בבית ספר אני אישית מביא איזה 6 סנוויצים עם גבינה צהובה ומחלק את זה לשני ארוחות (לפעמיים אחת) ואם אתה עד הצהריים מאוחר אתה יכול לההביא קופסאות או עוד סנוויצים\פיתות מה שבא לך

חחחח אני רק מחכה לתקופה של הבית ספר בשביל זסה הרבה יותר קל לאכל, ולא חסר מה...
כל דבר שאתה אוהב בלחמנייה או פיתה אפילו אתה יכול להכין חזה עוף ולאכל יותר מאוחר ביום ארוך..

אבל בוא נגיד שיש את הימים שאתה נשאר עד מאוחר..מאיפה תביא עכשיו ארוחת צהריים נורמלית?
גם אני לומד עד מאוחר. אני אוכל ארוחת בוקר גדולה לפני שאני יוצא מהבית ואיזה כריך לא גדול מידי בבצפר ושמגיע הביתה מרביץ עוד ארוחה גדולה. אחרי הכל זה מסתכם בערכים ולא המתי אכלת אותם. חוצמיזה תמיד אפשר לקחת אוכל בקופסאות במידה ואתה רגיש לנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית