הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד סוף השנה - התייקרות בחלב, ביצים, עוף והודו

גם מחירי אבקות החלבון עולים. וגם הדולר עלה...
להזמין לא מהארץ לא כזה משתלם כמו פעם, ובארץ זה עניין של זמן עד שיהיה עוד יותר יקר.

ביבי חייב לדאוג לי לאפקות חלבון בזול!!!

אני סטודנט, שירתתי בצה"ל ואני ציוני בנשמה!!! מגיע לי!!

מה מצחיק פה? ומה הקטע של הצניות?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4269072,00.html

הקטע הוא שאנשים פה לא מבינים שהוא לא אשם בזה שהייתה שנת בצורת בארה"ב=עליית מחירים גלובלית

ועוד אנשים חיים בסרט שזה שהם עשו צבא ומילואים נותן להם זכויות של מלך בימי הביניים.

גם אני עשיתי צבא והשתתפתי במלחמה וגם אני עושה מילואים ואני לא חושב שביבי צריך לסבסד לי את הלחם והחלב, אנחנו חיים במדינה קפיטלסיטית ומי שרוצה שהממשלה תסבסד לו מוזמן לערוק לסין

כן, ההתייקרות של הדלק זה מאוד קפיטליסטי. לא באשמת ביבי חלילה.

פחחח...מה פתאום, זה הרי לא שכשמחירי הדלק ירדו ב-20% הציבור ראה מזה 20 אג'...מה פתאום ביבי, זה הרי לא הוא שקובע את המיסוי. 😆

הקטע הוא שאנשים פה לא מבינים שהוא לא אשם בזה שהייתה שנת בצורת בארה"ב=עליית מחירים גלובלית

ועוד אנשים חיים בסרט שזה שהם עשו צבא ומילואים נותן להם זכויות של מלך בימי הביניים.

גם אני עשיתי צבא והשתתפתי במלחמה וגם אני עושה מילואים ואני לא חושב שביבי צריך לסבסד לי את הלחם והחלב, אנחנו חיים במדינה קפיטלסיטית ומי שרוצה שהממשלה תסבסד לו מוזמן לערוק לסין

זה שאנשים עשו צבא הם לא חושבים שיש להם זכויות של מלך
פשוט היחס והעזרה לעומת מה שהם תרמו ממש גדול
תרמת 3 שנים שבו יכולת לעבוד ולהרוויח כסף ויוצא מצב שבו אדם שלא עשה צבא בפור עליך של 3 שנים...
זה מה שמעצבן

מזה איך יהיה אפשר לקנות לי אוכל למסה עם כל ההתיקרויות של כל דבר בשוק זה לא רק שהאוכל מתייקר הכל מתייקר וזה לא יורד או מפסיק זה ממשיך כל הזמן מה הפאקינג קטע אפילו שהאוכל ירד בכל מדינות העולם אצלנו הוא עלה ושמחירי הנפט ירדו אצלנו הדלק עלה ושמחירי הנפט עלו הדלק עלה עוד כי מחירי הנפט עלו... אין מילים ראש ממשלה דפוק אני באמת שלא מבין מה הוא מנסה להשיג פה?!
מישהו מוכן להסביר לי מה אדון נתניהו מנסה להשיג פה?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית