הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 100 קילו ודדליפט 110 קילו לביקורת

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
דדליפט 110 קילו לביקורת:
http://www.youtube.com/watch?v=0nknPqWIj5A

סקוואט 100 קילו לביקורת:

שמתי לב שהברכיים קרסו בחלק מהחזרות אני מנסה לשלוט בזה עדיין קצת קשה לאט לאט עם הזמן זה קורה לי פחות

אשמח בבקשה לביקורת רצינית חשוב לי לשפר את הטכניקה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שב יותר אחורה עד שאתה מקבל מתיחה בירך האחורית. כרגע אתה יורד עמוק בלי מתיחה ונורא קשה לצאת מהבור בלי קפיצה.
עזוב את המראה, תסתכל יותר למטה, ואל תפחד להשען קדימה עם הגוף.

• פותח/ת השרשור
שב יותר אחורה עד שאתה מקבל מתיחה בירך האחורית. כרגע אתה יורד עמוק בלי מתיחה ונורא קשה לצאת מהבור בלי קפיצה.
עזוב את המראה, תסתכל יותר למטה, ואל תפחד להשען קדימה עם הגוף.
תודה רבה אני רושם לעצמי לעבוד על זה אימון הבא ! האמת שאני יודע שצריך להסתכל יותר למטה תמיד הייתי מסתכל ככה אבל מאז שהעבירו את הכלוב אל מול המראה זה ממש קשה לעשות את זה

• פותח/ת השרשור
שכחתי את הדדליפט. הוא טוב. תזיז את המוט שני ס"מ לכיוונך.
טוב לשמוע כן בחלק מהחזרות הוא היה טיפה יותר מלפנים - בסרטון הקודם של הטכניקה היה הרבה בעיות ואני חייב תודה במיוחד לALON123 הוא עזר לי הרבה פה וגם להערות הקודמות שנתת בסרטון הקודם

בנוגע לסקוואט, לדעתי ולפי מה שאני מרגיש בסקוואט, המרפקים שלך גבוהים מדי, אמנם זה מייצב את המוט די טוב אבל קריסה קטנה של החזה ואתה נופל קדימה, תוריד קצת מרפקים ותצמיד חזק. בנוגע לברכיים תחשוב על להראות את המפשעה, זה עזר לי חחח יכול להיות שזה גם נגרם ע"י המשקל אז אולי תוריד קצת במשקל ותמשיך..
זה בנוסף למה שראסמלו אמר

איזה אנשים מעצבנים מדברים ברקע, בדיוק כמו במכון שלי. אני עושה סקוואט ושומע 6 מדריכים "מרכלים" עלי מאחורה, לא משנה כמה הטכניקה טובה או לא טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית