המלצות לנעלי ספורט

מצב
השרשור נעול

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אני צריך לקנות נעלי ריצה חדשות בעיקרון אני מחפש נעליים ברמה של סאקווני,מיזונו,ברוקס,אסיקס,נייק... עכשיו חשוב לי גם שהיו יפות בעיקר אומנם גם על רמה אבל לא כ''כ אכפת לי לגבי נעליים "מושלמות לריצה" אני יסתפק בדגמים הללו גם אם הם מהפחות טובים לריצה(יחסית לדגמים אחרים) .
בקשר לתקציב אני דיי גמיש .
תודה לעוזרים ושבת שלום :D

נראות טוב בכמה קנית אותם ?
ועוד שאלה הסוליה שלהם גבוה או נמוכה(דקה) ?
640 אני חושב בגלל שבוורטהיימר היה מבצע לחיילים קרביים , הסולייה עבה כזאת כמו של רוב נעלי הריצה , בערך כמו שיש לך בסקוני האדומות [מה שראיתי בסרטון חתירה]

אם אתה רוצה נעליים עם סוליה דקה בלי משככים וזה (בשביל לרוץ יותר קרוב ליחף) יש את הnike free 0.3, ניסיתי אותן היום בחנות והן היו מאוד נוחות. הן גם נראות לא כל כך רע כמו רוב נעלי הריצה.

• פותח/ת השרשור
640 אני חושב בגלל שבוורטהיימר היה מבצע לחיילים קרביים , הסולייה עבה כזאת כמו של רוב נעלי הריצה , בערך כמו שיש לך בסקוני האדומות [מה שראיתי בסרטון חתירה]
סבבה תודה.

אם אתה רוצה נעליים עם סוליה דקה בלי משככים וזה (בשביל לרוץ יותר קרוב ליחף) יש את הnike free 0.3, ניסיתי אותן היום בחנות והן היו מאוד נוחות. הן גם נראות לא כל כך רע כמו רוב נעלי הריצה.
אני מחפש משהו בינוני לא דק מידי ולא גבוה מדי.

למרות שאני מעדיף גבוה כי יוצא לי הרבה פעמיים שאני דורך על נעצים (אני חסר מזל).

יש לך עכשיו בפומה נעליים טובות לריצה שנקראות קמלפיט. עולות 720 כרגע במבצע בגלל מעבר החנות לGET PRO..בערך 300-400 עולות...כדאי לך לך לבדוק

סבבה תודה.

אני מחפש משהו בינוני לא דק מידי ולא גבוה מדי.

למרות שאני מעדיף גבוה כי יוצא לי הרבה פעמיים שאני דורך על נעצים (אני חסר מזל).

יש לי את הנייק שהם 0.3,אחלה נעליים ממליץ.

כל הסדרת ASISCS GEL פשוט תענוג!

יכול להמליץ לך בחום על אסיקס.. משתמש כבר שנה (רץ בעיקר על אספלט, לפעמים על הליכון) ומניסיון שלי מדובר בנעליים מצויינות. אני רץ עם אסיקס קומולוס 13 שעלו לי בערך 600 ש"ח במגה ספורט

מבחינת יופי לדעתי זה רק נייקי , אבל גם סאקוני טובות מאוד

נעלי ריצה מקצועיות לרב יהיו בקטגוריה מסויימת "מתקנת" בהתאם לכף הרגל ואופן הדריכה כך שלהמליץ על זוג ספציפי יהיה חסר משמעות.
אני אישית עשיתי אנליזת כף רגל בפרוספורט ת"א, ולאחר מכן הזמנתי דרך חברת endless (בת של אמזון) נעלי mizuno wave inspire 8.

בקשר לנעליים "יחפות" או "נייטרליות", מדובר על ריצה במשטחים "טבעיים" (קרקע יציבה אך לא קשה מדי) וגם אז לא מומלץ (ובעיקר למי שלא רגיל) לרוץ באופן קבוע איתם.

• פותח/ת השרשור
asics-gel-noosa-tri-6-1.jpg

למישהו יש יכול להמליץ ?? או שזה יותר מידי ? (👉👌)

asics-gel-noosa-tri-6-1.jpg

למישהו יש יכול להמליץ ?? או שזה יותר מידי ? (👉👌)

אסיקס נוסה נעל להיט אבל בתכלס עשו אותה אופנתית יותר.
אני עובד במגה ספורט יצא לי למדוד כבר עשרות נעליים.
אסיקס נימבוס 14- גם נוחה בטירוף גם יפה.
אסיקס קינסיי
סאקוני טריומפ 9
סאקוני קורטנה
ברוקס גליצרין 10
וכמו שהמליצו למעלה הנייק פרי נוחה מאוד יחסית לעובי הסוליה וגוף הנעל הקל בטירוף.
יש לי את ה5.0 - הכי נוח שהוציאו עד עכשיו.

יש לך קריסה או פלטפוס?

• פותח/ת השרשור
אסיקס נוסה נעל להיט אבל בתכלס עשו אותה אופנתית יותר.
אני עובד במגה ספורט יצא לי למדוד כבר עשרות נעליים.
אסיקס נימבוס 14- גם נוחה בטירוף גם יפה.
אסיקס קינסיי
סאקוני טריומפ 9
סאקוני קורטנה
ברוקס גליצרין 10
וכמו שהמליצו למעלה הנייק פרי נוחה מאוד יחסית לעובי הסוליה וגוף הנעל הקל בטירוף.
יש לי את ה5.0 - הכי נוח שהוציאו עד עכשיו.

יש לך קריסה או פלטפוס?
אוקי תודה רבה,ולא אין לי פלטפוס או משהו בסגנון

אפשר לשאול למה התעלמתם מהתגובה של HallucinogeN ?
כי זאת התגובה הכי עוזרת ואינפורמטיבית באמת שהייתה בדיון הזה. אתם מסרבים להבין שהמלצה על נוחות של נעל היא חסרת משמעות, בדיוק כמו שאני אמליץ לך על מידה של נעל. אני רץ עם 45, ממליץ לך בחום! אחלה מידה! לא כדאי לך 43 כי זה לוחץ על הבוהן facepalm

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית