הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לנעלי ספורט

מצב
השרשור נעול
אם אתה רוצה נעליים עם סוליה דקה בלי משככים וזה (בשביל לרוץ יותר קרוב ליחף) יש את הnike free 0.3, ניסיתי אותן היום בחנות והן היו מאוד נוחות. הן גם נראות לא כל כך רע כמו רוב נעלי הריצה.

הנייק די יקרות.
מצאתי במגה ספורט merrell sonic glove ב300 ש''ח,בחו''ל הם נמכרות סביב ה100$.
קניתי אותם עם הנחת כרטיס ''חבר'' ויצא לי 210 ש''ח. אחלה נעליים.

אפשר לשאול למה התעלמתם מהתגובה של HallucinogeN ?
כי זאת התגובה הכי עוזרת ואינפורמטיבית באמת שהייתה בדיון הזה. אתם מסרבים להבין שהמלצה על נוחות של נעל היא חסרת משמעות, בדיוק כמו שאני אמליץ לך על מידה של נעל. אני רץ עם 45, ממליץ לך בחום! אחלה מידה! לא כדאי לך 43 כי זה לוחץ על הבוהן facepalm

במצב שאין לך פלטפוס קריסה דורבן או קשת גבוהה- למה שלא תמדוד נעל נייטרלית ותראה מה הכי נוח לך?

הקושין לא להיט- רק המחיר סביר

במצב שאין לך פלטפוס קריסה דורבן או קשת גבוהה- למה שלא תמדוד נעל נייטרלית ותראה מה הכי נוח לך?
אין שום סיבה שלא. אבל זה נראה לך כאילו פותח הנושא \ המגיבים בכלל מתייחסים לזה? כי מה שאני רואה כאן זה המלצות לנעליים לפי הנוחות שלהן על הרגל של הממליץ. אתה לא רואה את הבעייתיות כאן?
זה נראה לך כאילו הם מבינים את זה בכלל?

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה שלא. אבל זה נראה לך כאילו פותח הנושא \ המגיבים בכלל מתייחסים לזה? כי מה שאני רואה כאן זה המלצות לנעליים לפי הנוחות שלהן על הרגל של הממליץ. אתה לא רואה את הבעייתיות כאן?
אני התכוונתי בעיקר לחיצוניות שלהם , פרסמתי גם את שמות החברות שאני מעוניין לרכוש כי אלה חברות טובות שסביר להניח שכולם יהיו נוחות .

קניתי לפני שבועיים nike free run שעלו לי 600 שקל, ואני מבסוט מהם רצח, גם מאוד יפות, וגם נוחות

נעלי ריצה מקצועיות לרב יהיו בקטגוריה מסויימת "מתקנת" בהתאם לכף הרגל ואופן הדריכה כך שלהמליץ על זוג ספציפי יהיה חסר משמעות.
אני אישית עשיתי אנליזת כף רגל בפרוספורט ת"א, ולאחר מכן הזמנתי דרך חברת endless (בת של אמזון) נעלי mizuno wave inspire 8.

בקשר לנעליים "יחפות" או "נייטרליות", מדובר על ריצה במשטחים "טבעיים" (קרקע יציבה אך לא קשה מדי) וגם אז לא מומלץ (ובעיקר למי שלא רגיל) לרוץ באופן קבוע איתם.

אפשר לשאול למה התעלמתם מהתגובה של HallucinogeN ?
כי זאת התגובה הכי עוזרת ואינפורמטיבית באמת שהייתה בדיון הזה. אתם מסרבים להבין שהמלצה על נוחות של נעל היא חסרת משמעות, בדיוק כמו שאני אמליץ לך על מידה של נעל. אני רץ עם 45, ממליץ לך בחום! אחלה מידה! לא כדאי לך 43 כי זה לוחץ על הבוהן facepalm

אני התכוונתי בעיקר לחיצוניות שלהם , פרסמתי גם את שמות החברות שאני מעוניין לרכוש כי אלה חברות טובות שסביר להניח שכולם יהיו נוחות .

😣

אחרי ניסיון רע עם נעל כזו או אחרת הם יתחילו לשים לב לדברים הקטנים .
ככה רוב הלקוחות מתנהגים, מגיעים עם תלונה על נעל קודמת ומנסים לשפר.

אנחנו ממליצים על נעלי אסיקס -
לאסיקס למעלה משמונה טכנולוגיות ייחודיות המשתנות מדגם לדגם ומקנות את האפשרות להתאמה מירבית לצורכי הלקוחות השונים.
אסיקס משתמשת בשלל צבעים והנעליים בעלות מראה חדשני וייחודי.

אסיקס חלוצה בטכנולוגית ספיגת הזעזועים בשיטת הג'ל כבר למעלה מ- 20 שנה.
מערכת הג'ל מבוססת על חומר סיליקון ייחודי הממוקם בסוליית הנעל ומאפשר ספיגת זעזועים אופטימאלית ושיכוך המכה בדרך היעילה ביותר. הג'ל עמיד לאורך זמן ובעל זיכרון ארוך טווח.

תוכל לצפות בקישורים המצורפים בקטלוג הנעליים לקיץ 2012.

בברכה,

צוות אוריג'ינלס

אני צריך לקנות נעלי ריצה חדשות בעיקרון אני מחפש נעליים ברמה של סאקווני,מיזונו,ברוקס,אסיקס,נייק... עכשיו חשוב לי גם שהיו יפות בעיקר אומנם גם על רמה אבל לא כ''כ אכפת לי לגבי נעליים "מושלמות לריצה" אני יסתפק בדגמים הללו גם אם הם מהפחות טובים לריצה(יחסית לדגמים אחרים) .
בקשר לתקציב אני דיי גמיש .
תודה לעוזרים ושבת שלום :D
הקפצתי נושא בן שנתיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן, למקרה שהסתובבת יחף בשנתיים האחרונות תיצור קשר עם חברת פלטין

asics-gel-noosa-tri-6-1.jpg

למישהו יש יכול להמליץ ?? או שזה יותר מידי ? :)bananen_smilies011:)

יש את זה גם לגברים?

אני כרגע רוצה גליצרין 11 של ברוקס או אסיקס נוסה טרי 8.

כרגע אני רק מחפש מידה , הבעיה היא שאני לא מוצא את המידה שלי באף מקום.

חברה הנושא הזה מלפני שנתיים, אם אתם מחפשים המלצה או רוצים להמליץ תעשו את זה בנושא חדש, אני נועל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית