הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גיינר, בעד או נגד?

• פותח/ת השרשור LioD
  • פורסם בתאריך

LioD

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
בואו נעורר דיון, מה אתם מעדיפים, גיינר או אבקת חלבון?
אני שואל את זה כי אני בקרוב מתחיל מסה, ו2 אבקות של חלבון [4.6 קילו] יעלו לי יותר מאשר גיינר של 7 קילו, והתוספת קלוריות, דווקא תועיל לי ותעשה את זה קל יותר להשלים ערכים, אז מה דעתכם? ללכת על גיינר או על אבקת חלבון?
לידע כללי, עם אבקת חלבון אני יגיע לרמת חלבון שאני צריך, עם גיינר אני גם יגיע לרמת פחמימה ורמת קלוריות, אז עדיף לי להחליף סקופ של אבקת חלבון בסקופ של גיינר במידה וזה יותר זול?

אז בוא אני יגיד לך שלא יהיה פה יותר מידי דיונים כי הרוב המוחלט יגיד לך שעדיף אבקת חלבון ואם אתה מתקשה לאכול אז עדיף להכין גנייר ביתי , משתלם מבחינת כל הבחינות :חסכוני יותר, טעים יותר, בריא יותר.

• פותח/ת השרשור
אז בוא אני יגיד לך שלא יהיה פה יותר מידי דיונים כי הרוב המוחלט יגיד לך שעדיף אבקת חלבון ואם אתה מתקשה לאכול אז עדיף להכין גנייר ביתי , משתלם מבחינת כל הבחינות :חסכוני יותר, טעים יותר, בריא יותר.
אני מסכים איתך, אבל 2 אבקות חלבון [שישקלו בייחד 4.6 קילו] עולים לי כמעט 200 שקל יותר מHard Mass Gainer ששוקל 7 קילו!
בגלל זה אני מתלבט, כי זה יוצא יותר חסכוני..

עדיף לך לקחת אבקת חלבון ולהוסיף לה: ש''ש,גלידה,דבש,אוריאו,פקאן,פירות,ועוד כל מיני דברים...
יצא לך בדיוק גיינר רק זול יותר.

בואו נעורר דיון, מה אתם מעדיפים, גיינר או אבקת חלבון?
אני שואל את זה כי אני בקרוב מתחיל מסה, ו2 אבקות של חלבון [4.6 קילו] יעלו לי יותר מאשר גיינר של 7 קילו, והתוספת קלוריות, דווקא תועיל לי ותעשה את זה קל יותר להשלים ערכים, אז מה דעתכם? ללכת על גיינר או על אבקת חלבון?
לידע כללי, עם אבקת חלבון אני יגיע לרמת חלבון שאני צריך, עם גיינר אני גם יגיע לרמת פחמימה ורמת קלוריות, אז עדיף לי להחליף סקופ של אבקת חלבון בסקופ של גיינר במידה וזה יותר זול?
הללואי וגיינר היה יותר זול.
קשה לומר מה "יותר טוב" כי זה כל אחד והמטרות שלו ובמה הוא מוכן להשקיע כסף
אני משקיע כסף באבקת חלבון ולא בגיינר כי זה יקר בטירוף..
זאת דעתי האישית

לדעתי זה בזבוז של כסף ומיועד נטו לאנשים עצלנים. אלא במקרים קיצוניים שהבנאדם לא מסוגל לאכול כי כל חייו הוא היה בתת משקל, אני לא מוצא סיבה למה לא לאכול אוכל מוצק, טעים וזול יותר.

אני אוכל 2000 קלוריות כשאני "מרעיב" את עצמי.
אז מה הבעיה להוסיף קצת טחינה,חמאת בוטנים או שיבולת שועל?

בקלות אני מגיע ל 3000-4000 קלוריות.

לגבי מה יותר משתלם: אבקת חלבון 2.4 יש בערך 70 מנות, גיינר (ELITE MASS למשל) יש 30 מנות שאם לוקחים חצי מנה עדיין מקבלים אחלה ערכיים.
אז עדיין יוצא טיפה פחות מנות אבל ההבדל במחיר גדול.
אז לא הבנתי מה הקטע של ה "הלוואי שגיינר היה יותר משתלם" - זה כן.

לגבי מה יותר משתלם: אבקת חלבון 2.4 יש בערך 70 מנות, גיינר (ELITE MASS למשל) יש 30 מנות שאם לוקחים חצי מנה עדיין מקבלים אחלה ערכיים.
תסתכל כמה חלבון יש ב100 גרם אבקת חלבון וכמה חלבון יש ב100 גרם גיינר, זו הסיבה למה אבקת חלבון יותר משתלמת

אם כבר דובר על הארד מאסס-הקרם עוגיות שלו פשוט פצצה זה יותר טעים לי ממילקשייקים במסעדות ובתי קפה!!
ואולי זאת טעות לחשב לפי מנות,כי לא חייבים באמת לקחת 4 כפות הגשה ביום מהגיינר-תלוי כמה קלוריות אתה רוצה להשלים ממנו.
ועוד דבר, הגיינר עושה הרבה יותר מחלבון כשאתה במאסה- כי אולי השלמת 24-30 גרם חלבון מהמנה אבל צרכת רק 120-130 קל'
שורה תחתונה מי שמתקשה ויוצר פערים גדולים בצריכת הקלוריות ליום עדיף גיינר לדעתי, ואם מדובר בהארד מאסס שווה לקנות אותו ולא להכין בבית.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה, אבל חצי סקופ יצא לי חצי מחצי מנה שם- 50:4..
כאילו חצי מנה זה סקופ= 25 גרם חלבון, לקחת חצי מזה זה חרא של ערכים..

תסתכל כמה חלבון יש ב100 גרם אבקת חלבון וכמה חלבון יש ב100 גרם גיינר, זו הסיבה למה אבקת חלבון יותר משתלמת
מה קשור, חלבון קונים נגיד 2.4 קילו וגיינר 4.5 קילו בהרבה יותר זול... קראת מה שכתבתי ? אלה אם כן יש לי טעות בחישוב - גיינר כן יותר משתלם.

אני לא מבין על מה הוויכוח חלבון זה ניראה לי פשוט בשביל חיטוב. גיינר זה מעולה למאסה, לא קשור אם אתה מצליח לאכול או לא... אפילו בשביל מישהו יחסית קטן שצריך להכניס 2000 קלוריות (בשביל עלייה, לא בניטרלי) יותר פשוט לאכול 1500 קלוריות ולקחת עוד חצי מנה גיינר ולהגיע לכמה שהוא צריך...
בשביל מה לאכול בכוח... אני למשל רוצה במאסה הבאה לעשות את זה בכיף, אין לי ראש שוב להשקיע בתפריט ולבנות את כל היום שלי מסביב לארוחות, גם אין ראש לזה וגם אין זמן לזה (צבא, עבודה...) אז אני יאכל לי בכיף כמה שיצא ואת השאר להשלים עם גיינר...

חשבתי על זה, אבל חצי סקופ יצא לי חצי מחצי מנה שם- 50:4..
כאילו חצי מנה זה סקופ= 25 גרם חלבון, לקחת חצי מזה זה חרא של ערכים..
אתה אומר יענו שזה יצא רבע מנה ? איך הגעת ?!?! עזוב תסכופים, כל תוסף והכמות סקופים שלו פר מנה...
אני מדבר על למשל ELITE MASS שיש לו 30 מנות, לא משנה כמה סקופים זה... אז אתה לוקח חצי מנה, ואתה מקבל חצי מהערכים שזה 25 חלבון ו וניראה לי 300 פחמימות - ערכיים מעולים. ואם אתה מתאמן 3 פעמיים בשבוע ולוקח רק ביום אימון זה מספיק לפאקינג 5 חודש !!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה אומר יענו שזה יצא רבע מנה ? איך הגעת ?!?! עזוב תסכופים, כל תוסף והכמות סקופים שלו פר מנה...
אני מדבר על למשל ELITE MASS שיש לו 30 מנות, לא משנה כמה סקופים זה... אז אתה לוקח חצי מנה, ואתה מקבל חצי מהערכים שזה 25 חלבון ו וניראה לי 300 פחמימות - ערכיים מעולים. ואם אתה מתאמן 3 פעמיים בשבוע ולוקח רק ביום אימון זה מספיק לפאקינג 5 חודש !!!
תאמין לי חשבתי כמוך בדיוק..
תקרא את הערכים, הם מגדירים מנה- 2 סקופים, זה אומר שכל סקופ זה חצי מנה שזה אומר חצי ערכים..

תאמין לי חשבתי כמוך בדיוק..
תקרא את הערכים, הם מגדירים מנה- 2 סקופים, זה אומר שכל סקופ זה חצי מנה שזה אומר חצי ערכים..
וווווווווואאאאאאאאאאיייייייייי אבל הערכים כבר פר מנה לא פר סקופ !!!!!!!!! יש גינרים שמנה זה 4 סקופים נו אז מה............

היה לי את העלית מאס במסה שעשיתי, מנה זה 4 כפות אבל לא צריך לקחת 4 כפות ולקחתי 2 כל פעם ואז יש באמת 60 מנות כי בפועל יש 30 מנות של 4 כפות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית