הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון כושר טרגט רמת גן

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
מישהו מכיר את המכון הזה?
מתאמן שם?
אני רוצה לעבור לשם הבעיה היא שאני בן 13 (רוצה PL או WL) ואני מפחד שלא יתנו לי לעשות דדליפט, פאוור קלין או קלין & ג'ארק.
מישהו יודע אם זה אפשרי (אני לא יודע, אני צריך שילמדו אותי)? או יכול לשאול את המדריכים שם אם הם יכולים ללמד ילד בן 13 לעשות תרגילי WL ו-PL?

אני בטרגט, הם יתנו לך לעשות, אבל המדריכים שם חסרי הבנה למעט אחד והוא כנראה לא יסכים ללמד אותך.

אתה לא באמת יכול לצפות לעשות הרמות אולימפיות במכון רגיל... על אחת כמה וכמה כשאתה אפילו לא יודע את הטכניקה
אתה צריך ציוד ומקום בשביל זה. לך תפיל עכשיו סנאץ' של 40 ק"ג (עם פלטות בלי באמפרים) במטר על מטר שיש לך במכון. כנ"ל לגבי קלין מלא וג'רק.

זה ממש לא נכון מה שאתם אומרים רוב המאמנים לייצנים בוא בשעות הערב 5 ככה מאמן בשם דניאל שם מבין בss יסביר לך וילמד אותך אבל זה לא פוטר אותך מלעלות לפה סרטוני טכניקה

אם אתה גר ברמת גן, נראה לי יהיה לך יותר קרוב להצטרף לקבוצה בהדר יוסף, מכבי תל אביב.

• פותח/ת השרשור
אני בטרגט, הם יתנו לך לעשות, אבל המדריכים שם חסרי הבנה למעט אחד והוא כנראה לא יסכים ללמד אותך.
אני אנסה לבוא לאימון ניסיון לשאול
אתה לא באמת יכול לצפות לעשות הרמות אולימפיות במכון רגיל... על אחת כמה וכמה כשאתה אפילו לא יודע את הטכניקה
אתה צריך ציוד ומקום בשביל זה. לך תפיל עכשיו סנאץ' של 40 ק"ג (עם פלטות בלי באמפרים) במטר על מטר שיש לך במכון. כנ"ל לגבי קלין מלא וג'רק.
אוקיי =/
זה ממש לא נכון מה שאתם אומרים רוב המאמנים לייצנים בוא בשעות הערב 5 ככה מאמן בשם דניאל שם מבין בss יסביר לך וילמד אותך אבל זה לא פוטר אותך מלעלות לפה סרטוני טכניקה
סבבה, ננסה 😃
אם אתה גר ברמת גן, נראה לי יהיה לך יותר קרוב להצטרף לקבוצה בהדר יוסף, מכבי תל אביב.
לא, אני גר בחולון, אבל הביה"ס שלי ברמת גן אז נוח לי להגיע לחדרי כושר שם.
שלחתי לך מייל בנוגע לקבוצה, נדבר כבר שם 😃
(או שתוסיף אותי כחבר באתר ואז אפשר לדבר דבר הודעות אורח אם אני לא טועה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית