ייעוץ יש פה מישהו מאזור השרון שיכול ללמד אותי לעשות פאור קלין?

• פותח/ת השרשור magER
  • פורסם בתאריך

magER

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני מתאמן די ותיק וחזק(בן 23). שוקל ~76 קילו, RM5 סקוואט 145, RM5 דדליפט 180, RM5 בנץ 120, RM5 פרס 60(הייתי עושה עם דאמבלים בישיבה עד לא מזמן).
אני עובר להתאמן בTexas Method ואני רוצה לעשות פאוור קלין כחלק מהאימון.

ניסיתי ללמוד לבד דרך סירטונים ודרך הספר של ריפטו, אבל זה לא ממש הלך. לכן אני מחפש מישהו שיוכל להדריך אותי.
אני גר באזור השרון ולכן אני מחפש מישהו מהאזור. אם אתם מוכנים לעשות את זה ללא תשלום, כמובן שאני אגיע בזמן שנוח לכם.
אם אתם רוצים תשלום כלשהו, אז אני רוצה איזשהו רפרנס לכך שאתם באמת יודעים מה אתם מדברים ובנוסף זה יהיה בזמן שנוח לי.

מישהו?

תודה 😃

אני מניח שבתור מתאמן שיש לו ניסיון אתה יודע בכללי את הטכניקה. אז אני חושב שע"י צילום של עצמך ותיקון הטעויות אין סיבה שלא תעשה נכון.
ואם פשוט לא מרגיש לך נכון אז קודם להיות בטוח שאתה מבצע נכון ואז פשוט לחרוש עד שתתרגל.

סתם שאלה - אולי אתה לא שם מספיק משקל ? אתה בחור חזק, ובשביל לבצע לגמרי נכון צריך התנגדות מסוימת (בוא נגיד ש 40-50 קילו לא יהיה מספיק בשבילך...)

אם יש לך דדליפט טוב אז יהיה לך יותר קל ללמוד פאוור קלין , תקרא על התרגיל ותראה סרטונים של ריפטו מסביר עליו , תנסה לעשות ותעלה לפה לביקורת
ואם אתה יכול לעלות סרטון של הדדליפט סתם מתוך סקרנות אשמח לראותו

• פותח/ת השרשור
תודה על ההצעות.
ניסיתי היום את התרגיל עם 40-50 קילו(התחלתי עם מוט ריק), אבל פשוט הרגשתי שאני מפספס לגמרה ואין טעם להמשיך(אני רק מסתכן בפציעה).

בכל מקרה, אני עדיף מעדיף לבדוק את האפשרות שמישהו שילמד אותי את התרגיל פנים אל פנים.
במידה ולמישהו יש את הזמן לזה(אני מניח שלא צריך שבוע אלה שעה-שעתיים כדי לתפוס את הבסיס), אני אשמח(וכמובן התאים את עצמי למקום ולשעה שנוח לכם).

לגבי הבקשה של הסרטון - אני בדיוק אחרי ריסט בדדליפט.
כרגע אני מתאמן עם אזור ה 160. אני חושב שאולי אני אפילו אצתרך להוריד יותר(אני רגיל לעשות 180 דדליפט כתרגיל ראשון - בתוכנית החדשה אני עושה את זה אחרי 5x5 סקוואט, מה שהקשה עלי לשמור על קשת בגב עם 160 באימון האחרון). אם אתה עדיין מעוניין בסרטון - תגיד לי ואני אצלם ביום ראשון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לי מספיק הודעות כדי לשלוח הודעה פרטית.
ובכל מקרה אני מעדיף שהוא יכתוב כאן שהוא בעניין לפני שאני נופל עליו עם הנושא הזה.

• פותח/ת השרשור
למנהלים אתה יכול לשלוח הודעות תמיד אם אני לא טועה.אז זו לא הבעיה.

צריך 150 הודעות כדי לשלוח ה"פ, גם אם זה למנהלים. בכל מקרה שלחתי לו מייל.

אם יש פה עוד מישהו מהאזור שלי שמבין בנושא ויכול לעזור, זה יעזור לי מאוד.
אני מרגיש היום את החוסר טכניקה מאתמול - יש לי כאבים בצאוור ובגב(אמצע עמוד שידרה). אני חושב שאני אמנע מלעשות את התרגיל עד שאני אמצע מישהו שידריך אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית