הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לבחור מישהו לעשות לי ספוט?

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
עד עכשיו חשבתי "אם הוא נראה חזק אבחר בו"

לצורך העניין הבנצ שלי הוא מאה לחזרות

אז אם הבן אדם יכול להחזיק מאה קילו ולעשות איתם שראגס ככה שאני יכול לצאת מהבנצ, לבחור בו?

אם אתה אומר לספוטר 'אם תגע במוט לפני שהוא נעצר לגמרי ומתחיל לרדת למטה אני רוצח אותך' והוא עונה לך בחזרה 'מובן לחלוטין קינג, יאללה תן בראש' תדע שמדובר בספוטר איכותי.

אם אתה אומר לספוטר 'אם תגע במוט לפני שהוא נעצר לגמרי ומתחיל לרדת למטה אני רוצח אותך' והוא עונה לך בחזרה 'מובן לחלוטין קינג, יאללה תן בראש' תדע שמדובר בספוטר איכותי.
עשיתי את זה והוא התחיל לשים לי ידיים ליד המוט והייתי בטוח שהוא עומד לגעת לי במוט למדתי מהאירוע הזה לא לסמוך בחיים על אנשים זרים במכון שלי

עשיתי את זה והוא התחיל לשים לי ידיים ליד המוט והייתי בטוח שהוא עומד לגעת לי במוט למדתי מהאירוע הזה לא לסמוך בחיים על אנשים זרים במכון שלי
במקרה הזה משתמשים באלימות מתקנת (תקרא לזה מחנכת אפילו).
בתור אחר שקורא לעצמו טרנבולון זאת אמורה להיות ברירת מחדל

עד עכשיו חשבתי "אם הוא נראה חזק אבחר בו"

לצורך העניין הבנצ שלי הוא מאה לחזרות

אז אם הבן אדם יכול להחזיק מאה קילו ולעשות איתם שראגס ככה שאני יכול לצאת מהבנצ, לבחור בו?

תבקש קורות חיים ובדוק המלצות באיזי

אני פשוט מבקש מהבחור הכי השווה במכון.
ואומר לו שיצמד כמה שיותר קרוב עם הביצים שלו לראש שלי!

תכלס הסיבה היחידה לעשות בנץ 🤣

אני מעדיף לבקש דווקא מאנשים שנראים לי חלשים יותר. סיכוי גבוה יותר שהם יותר חסרי ביטחון ולא ישימו יד על המוט לפני הזמן. החבר'ה הגדולים יותר יעשו לך "לא נוגע רק מייצב" בסיכוי הרבה יותר גבוה.
כמו כן, עם בחורים גדולים יש הרבה יותר סיכוי שאם יעזרו לך בהוצאה הם ימשכו את המוט למעלה מדי ויוציאו לך את השכמות מהמקום. הקטנים יותר לרוב פיזית לא יכולים לעשות את זה. וכמו שכבר אמרו לך פה - אתה לא מחפש מישהו שיקח ממך את המוט, אתה מחפש מישהו שיעזור לך להרים גג איזה 10-20 קילו מהמשקל אז לא צריך מישהו חזק מדי בשביל זה.
אגב, אני בכלל מעדיף כבר לא לבקש ספוט במכונים ציבוריים. מעדיף שאם כבר אני נכשל שירוצו אלי כמה אנשים במכון לעזור מאשר פאקר שיקח לי את המוט מוקדם מדי כי הגעתי לRPE9

רק מבקש מפאוורליפטר עם בנץ' מכובד שיודע איך זה מרגיש ומתי ואיך לעזור, אחרת מרים לבד.

• פותח/ת השרשור
שואל אותו רק שאלה אחת:
מה הופך להיות רטוב יותר בזמן שהוא מייבש?

אם הוא יודע תתשובה הוא מתאים

עשיתי ספוטיניג מושלם להרבה אנשים ואני לא יודע את התשובה לזה (100 קילו ומטה, אולי רק מ140 אני אדע את התשובה לזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית