הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב של אימון אירובי

PowerKeres

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום

בנוסף לתכנית AB שאני עושה אני רוצה פעמיים בשבוע לעשות אימון אירובי, ולא הייתי בטוח אך לחלק את זה לימים

ככה זה טוב? אם לא אז איך?(C=אימון אירובי)

ABCABCX

תודה

תרשום את התכנית.

• פותח/ת השרשור
תרשום את התכנית.
איזה? ה AB או האירובי?
אבל בעיקרון זה בסדר ככה לשלב אירובי בימי מנוחה?

אם זה מה שמשנה אז כרגע אני לא עובד על הרגליים כי אני חוזר מפציעה ואסור לי, לכן אני גם חייב את האירובי הזה

נערך לאחרונה:
אם אתה בכלל לא עובד רגליים אז אתה יכול להוסיף את אימוני האירובי איפה שאתה רוצה, זה לא ממש ישנה.

הייתי ממליץ לעשות אותם אחרי אימוני הכוח, ולא בימים נפרדים.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לעשות אותם אחרי אימוני הכוח, ולא בימים נפרדים.
כן? אבל קראתי שלא טוב לעשות אירובי אחרי כוח בגלל שאימון הכוח מדלדל את רמת הגליקוגן ואז יותר חלבון נשרף... ?

עדיף שאם כבר עושים אירובי, שיהיה מרוכז כדי שיהיו ימי מנוחה מלאים שיאפשרו התאוששות. אם היית עושה אימוני סקוואט ודדליפט כבדים, אולי הייתי משנה את ההמלצה, אבל במצב שלך עדיף כבר לעשות את זה אחרי הכוח.

עדיף שאם כבר עושים אירובי, שיהיה מרוכז כדי שיהיו ימי מנוחה מלאים שיאפשרו התאוששות. אם היית עושה אימוני סקוואט ודדליפט כבדים, אולי הייתי משנה את ההמלצה, אבל במצב שלך עדיף כבר לעשות את זה אחרי הכוח.

אפשר גם אחרי דדליפט וסקוואט פשוט מורידים את הקצב.

אני מסכים, הכל תלוי בנפח ובעצימות. אחרי אימון נפח של טקסס מת'וד למשל, לא הייתי ממליץ לו לעשות גם אירובי.

כן? אבל קראתי שלא טוב לעשות אירובי אחרי כוח בגלל שאימון הכוח מדלדל את רמת הגליקוגן ואז יותר חלבון נשרף... ?

אפשר לרוץ גם עם מאגרי גליקוגן ריקים ושום חלבון לא "נשרף".

Back
למעלה תחתית