הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעות של אירובי מעבר לשאיפת קלוריות

morf300

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
יש לי שאלה, אני בן אדם עם עודף משקל 25 אחוז שומן בערך 1.84 שוקל 95.

השאלה שלי האם לאירובי כגון ריצה וכאלה יש השפעה על מסת שריר או שזה נטו שריפת קלוריות שיאפשרו תמרון רחב יותר בתזונה?

תלוי בקונטקסט.
אם אתה מבצע עוד אירובי ויכול להתאושש ללא בעיה, אז אין שום פגיעה בשריר, אבל במידה ואתה רואה ירידה בביצועים באימון משקולות סימן שאתה לא מתאושש כמו שצריך, ועדיף להוריד מעט את האירובי

בהעלאה במסת השריר יש כמה מחקרים שמראים יתרון לביצוע אימונים אירוביים בנפח ריאלי (אני מגביל עד שעתיים בשבוע) ע"י בנייה של כלי דם חדשים מסביב לשריר ושיפור הכושר לב-ריאה שעוזר בסופו של דבר לתת את העוד חזרה או שתיים בתרגילים מורכבים שדורשים דופק גבוה ונשימה אידאלית

בהעלאה במסת השריר יש כמה מחקרים שמראים יתרון לביצוע אימונים אירוביים בנפח ריאלי (אני מגביל עד שעתיים בשבוע) ע"י בנייה של כלי דם חדשים מסביב לשריר ושיפור הכושר לב-ריאה שעוזר בסופו של דבר לתת את העוד חזרה או שתיים בתרגילים מורכבים שדורשים דופק גבוה ונשימה אידאלית
מה עם יתרונות של בריאות כללית/ תרימה ליחס שריר/שומן בעלייה במשקל? (כלומר אדם שעושה אירובי במסה באותו מאזן מעל ניטרלי יעלה יותר בשריר ופחות בשומן מאדם שלא).
הכל מבוסס על bro science, בגלל זה אני שואל

Back
למעלה תחתית