זאת יחידת עלית..

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

כנראה שהסרטון מוכר לרוסיים בינינו, אני גיליתי לא מזמן.. באמת מדהים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הם שכחו להדליק חישוק ולקפוץ דרכו ואז להוריד שוט של וודקה תוך כדי קילוף דג מלוח. הסרטון נראה באמת כמו ליצנות-על ולא כמו יחידת עלית. מה יעזור לך שאתה יכול לשבור לבנים בזמן שאתה נכנס לחסל מחבלים בתוך מבנה של שלוש קומות?

ההודים לא רואים את הקרקס הרוסי ממטר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם ככה נראית יחידת עלית, אבדנו.
שטויות של ילדים, אני מקווה שזה בצחוק מה שמראים שם.

אין משהו מיוחד בסרטון, אבל ממה ששמעתי הם מקבלים פיצוצים של החיים במיוחד יחידות עלית, המשמעת שם מאוד חזקה, ויש להם כוח סבל לא מהעולם הזה.

כל הדברים האלה שהם עושים זה כדיי למתוח את גבולות הכאב וההיגיון שלהם...
זה דווקא לא מפתיע...

• פותח/ת השרשור
דווקא מה שיותר הדהים אותי בסרטון זה הקרב מגע ולא זה שהם שוברים על עצמם דברים.

הצבא הרוסי זה בדיחה אחת גדולה. תהיה בטוח שהחמאס אפילו יותר מאורגן, ואני מדבר בתור רוסי...

זה נירא כמו אימונים של אל קאידע , בתכלס אם יש לי רובה כל המכות שהוא יודע לא יעזור .

מצחיק שמדברים פה על אל-קאידה ועל החמאס, אתם חושבים שאנחנו טובים יותר?

הצבא הרוסי זה בדיחה אחת גדולה. תהיה בטוח שהחמאס אפילו יותר מאורגן, ואני מדבר בתור רוסי...

דווקא לא כזאת בדיחה. במלחמת העולם השנייה הם היו כוח חשוב ביותר למרות החוסר ארגון וציוד שהיה בזכות שמש העמים הדגול. היתרון של רוסיה שהם עדיין סוג של דיקטטורה כך שהם יכולים לזרוק מיליוני גברים לקרב.

אז איך זה שצה"ל לא ניצח את החמאס עדיין? 😃

יחידות העילית בברה"מ בדרך כלל מורכבות מדושבאגס חסרי פחד וחולשה.
למי שמזיין ת'מוח בעולם על "איך שהישראלים מתעללים בערבים" ככל הנראה לא ראה מה הצבא הרוסי עושה, כי הם באמת, אבל באמת יכולים לעשות מה שבא להם אפילו לבחורות ולזקנים במקונות כמו צ'צ'ניה/אפגניסטן.

• פותח/ת השרשור
אם אתם חושבים שהם כל כך ליצנים אולי תועילו בטובכם להביא אימונים של יחידת עלית אמיתית?

אם אתם חושבים שהם כל כך ליצנים אולי תועילו בטובכם להביא אימונים של יחידת עלית אמיתית?

זאת הבעיה, שאימונים של יחידות העילית של צה"ל לא תמצא ברשת, כי הם לא ליצנים.
תקרא קצת על יחידת שמשון, על סיפורים מהיחידה ( אתה תמצא כמה ברשת) ועל אחותה הקטנה - ימ"ס.
וכמובן יש את השייטת, שלדג וסיירת מטכ"ל ועוד יחידות שקופות שלא נשמע עליהם בזמן הקרוב.
והימ"מ שהיא מעל כולם.

יחידות העילית בברה"מ בדרך כלל מורכבות מדושבאגס חסרי פחד וחולשה.
למי שמזיין ת'מוח בעולם על "איך שהישראלים מתעללים בערבים" ככל הנראה לא ראה מה הצבא הרוסי עושה, כי הם באמת, אבל באמת יכולים לעשות מה שבא להם אפילו לבחורות ולזקנים במקונות כמו צ'צ'ניה/אפגניסטן.

הם מתעללים גם בחיילים שלהם, גם באחרים, מתעללים בכולם. בגלל שיש להם כוח פוליטי גדול לא עושים עם זה שום דבר ושותקים.

אימונים של יחידות עלית מיוחדות לא מצלמים בדרך כלל, למה לחשוף מידע חשוב לאויב?

זה נראה יחידת מטומטמים ...

זאת יחידה מובחרת יממ
אבל אין סרטון ממשי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זאת הבעיה, שאימונים של יחידות העילית של צה"ל לא תמצא ברשת, כי הם לא ליצנים.
תקרא קצת על יחידת שמשון, על סיפורים מהיחידה ( אתה תמצא כמה ברשת) ועל אחותה הקטנה - ימ"ס.
וכמובן יש את השייטת, שלדג וסיירת מטכ"ל ועוד יחידות שקופות שלא נשמע עליהם בזמן הקרוב.
והימ"מ שהיא מעל כולם.

לא יודע כמה אתם יודעים, אבל הימ"מ שלנו הוא הימ"מ הטוב בכל העולם, וזה מוכח. לא מזמן היה תחרות בארצות הברית שבה השתתפו כל היחידות הימ"מ הטובות ביותר בכל העולם (SWAT, GSG9, GIGN וכו')..
נחשו מי לקח מקום ראשון ? הימ"מ הישראלי, ועוד בפער עצום.
אתם צריכים לראות אותם בשעת אימון/פעילות על מנת להאמין ולהבין איזה יחידה יש לנו, אבל רק מעטים ראו.

לא נראה לי שאפשר לעשות תחרות של איזה יחידה יותר טובה. בסופו של דבר אימונים ותחרויות זה לא פעילות מבצעית.

דווקא לא כזאת בדיחה. במלחמת העולם השנייה הם היו כוח חשוב ביותר למרות החוסר ארגון וציוד שהיה בזכות שמש העמים הדגול. היתרון של רוסיה שהם עדיין סוג של דיקטטורה כך שהם יכולים לזרוק מיליוני גברים לקרב.

אז איך זה שצה"ל לא ניצח את החמאס עדיין? 😃
כי אנחנו לא יכולים לעשות להם שום דבר מבלי שכל האשכנזים, עם כל הכבוד, יתחילו ללקק את התחת לערבים ולהאשים את ישראל בהרג אזרחים, בזמן שמדינות כמו סוריה ורוסיה עושות מה שבזין שלהן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית