הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זאת יחידת עלית..

כי אנחנו לא יכולים לעשות להם שום דבר מבלי שכל האשכנזים, עם כל הכבוד, יתחילו ללקק את התחת לערבים ולהאשים את ישראל בהרג אזרחים, בזמן שמדינות כמו סוריה ורוסיה עושות מה שבזין שלהן
מה נעשה עם האשכנזים האלה?

כי אנחנו לא יכולים לעשות להם שום דבר מבלי שכל האשכנזים, עם כל הכבוד, יתחילו ללקק את התחת לערבים ולהאשים את ישראל בהרג אזרחים, בזמן שמדינות כמו סוריה ורוסיה עושות מה שבזין שלהן

מזל גדול שיש מלקקי תחתים שמונעים רפי שכל בסגנון שלך מלטבוח באוכלוסיה אזרחית סתם כי בא להם.

עחי הוא שותה וודקה בפארק עם חברים שלו בימי שישי אז הוא רוסי

לא נראה לי שאפשר לעשות תחרות של איזה יחידה יותר טובה. בסופו של דבר אימונים ותחרויות זה לא פעילות מבצעית.

ועוד איך שכן, המבחן הוא נתונים יבשים ובנתונים יבשים הימ"מ מוביל.
זה כמו שתגיד שלבצע סימולטור טיסה זו לא טיסה וסימולטור קרב זה לא קרב.
זה אמנם נכון, ובקרב אמיתי הכל פתוח, אבל זה בהחלט מראה לך למי יש נקודת פתיחה טובה יותר.
ברור שבכל יום נתון כל אחד יכול לנצח.

מלבד זאת היה בטוח שקולו של הימ"מ נשמע למרחקים.

למה אתה מדבר שטויות? מה זה קשור בכלל לאשכנזים?
זה קשור לעובדה שחמאס הוא לא צבא והוא לא כפוך לכללי אתיקה שצבא מחוייב להם, הוא גם לא מייצג עם ואינו מאורגן כמו צבא.
בשביל שיהיה אפשר "לנצח" את החמאס דרושה לחימת גרילה בגרילה, ללא חוקים וללא עכבות.
אבל זה לא ריאלי, ולכן עושים את הקרוב ביותר שניתן.

הצבא הרוסי זה בדיחה אחת גדולה. תהיה בטוח שהחמאס אפילו יותר מאורגן, ואני מדבר בתור רוסי...

ידידי, אני לא רוסי ואני לא מבין על מה אתה מקשקש.
רוסיה היא אחת מ5 מעצמות לא סתם, כוח האש שלה הוא רב ביותר.
לא הייתי רוצה למצוא עצמי במלחמה נגד רוסיה.

נערך לאחרונה:
הצבא הרוסי זה בדיחה אחת גדולה. תהיה בטוח שהחמאס אפילו יותר מאורגן, ואני מדבר בתור רוסי...

כן ברור, מדינת עולם שלישית, בלי נשקים, בלי צבא, סתם קופצים עושים צחוקים ושוברים דברים כל היום..
בוא נשלח את צה"ל שיכבוש את רוסיה

נערך לאחרונה:
כן ברור, מדינת עולם שלישית, בלי נשקים, בלי צבא, סתם קופצים עושים צחוקים ושוברים דברים כל היום..
בוא נשלח את צה"ל שיכבוש את רוסיה

זאת תהיה התאבדות. אבל בינינו צה"ל כבר הוכיח מספר פעמים שהנשק הרוסי שווה לתחת, וכך גם הטייסים.
חוץ מכוח גרעיני גדול שמסתמך בעיקר על פצצות שפותחו בשנים עברו, אין לרוסיה כיום צבא מודרני חזק, בטח ולבטח שלא מתקרב ליכולת שיש לצבא ארצות הברית כיום או לאיכות החיילים שיש בצה"ל.

זאת תהיה התאבדות. אבל בינינו צה"ל כבר הוכיח מספר פעמים שהנשק הרוסי שווה לתחת, וכך גם הטייסים.
חוץ מכוח גרעיני גדול שמסתמך בעיקר על פצצות שפותחו בשנים עברו, אין לרוסיה כיום צבא מודרני חזק, בטח ולבטח שלא מתקרב ליכולת שיש לצבא ארצות הברית כיום או לאיכות החיילים שיש בצה"ל.

אפילו שאתה טועה, נגיד ש...
אבל אתה יודע מה יש לרוסיה שאין לאף מדינה אחרת? מנהיג.
זה לא אובמה שמתקפל מול מדינות ערב, שלא לדבר עלינו.
פוטין עושה מה שבא לו ולא שם על אף אחד.

אולי אני באמת טועה, אני לא שולל את מה שאף אחד כאן אמר, אולי זה באמת נושא שהייתי צריך להיכנס אליו.
בכל מקרה, אני בטוח מאוד בצבא של המדינה שלי.

פוטין עושה מה שבא לו ולא שם על אף אחד.
אני שמח שאין לנו דיקטטור שכזה. היית פעם ברוסיה ? אתה יודע מה המצב שם ? זה פשוט עצוב כי המאפיה מנהלת את המדינה ביחד עם השלטון. אבל שוב, אני לא אכנס לזה..

צודק אחי,רובה שיכול לירות בחול,מים וגם אם משאית עולה עליו(AK47)לא משתווה בכלל לגליל והM16 המטורפים שלנו.

ועכשיו בטון יותר רציני,אין לך מושג על מה אתה מדבר,איכות חיילים שיש בצהל?אתה חושב שיש לנו צבא בלתי מנוצח?
באיזה סרט של רמבו אתה חי תגיד לי?
הצבא שלנו לא שווה יריקה מול צבא מקצועי כמו שיש ברוסיה,ארה"ב,בריטניה,טורקיה וכו...
לך תראה קצת סרטונים של הSAS הבריטי או הSEALS האמריקאים.

אגב מתי הצבא שלנו הוכיח שהנשק הרוסי "שווה לתחת"?

צודק אחי,רובה שיכול לירות בחול,מים וגם אם משאית עולה עליו(AK47)לא משתווה בכלל לגליל והM16 המטורפים שלנו.

ועכשיו בטון יותר רציני,אין לך מושג על מה אתה מדבר,איכות חיילים שיש בצהל?אתה חושב שיש לנו צבא בלתי מנוצח?
באיזה סרט של רמבו אתה חי תגיד לי?
הצבא שלנו לא שווה יריקה מול צבא מקצועי כמו שיש ברוסיה,ארה"ב,בריטניה,טורקיה וכו...
לך תראה קצת סרטונים של הSAS הבריטי או הSEALS האמריקאים.

אגב מתי הצבא שלנו הוכיח שהנשק הרוסי "שווה לתחת"?
מהיום זה תבור חביבי, וברור שהוא עדיף על הAK47 המסריח שקיים כמעט אצל כל ערבושי או טרוריסט שקיים על כדור הארץ, זה בגלל שרוסיה היא סוחרת הנשק הגדולה ביותר בועלם ואל תשכח לכמה מדינות אוייב היא מספקת נשק, שלא נדבר על טרוריסטים. אף אחד לא טען שיש לנו צבא בלתי מנוצח, אבל באיכותו הוא הרבה הרבה יותר טוב מהצבא הרוסי.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%94_%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A4%D7%AA_%D7%94%D7%A0%D7%92%D7%93_%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%A8%D7%9E%D7%AA_%D7%94%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%9F
http://he.wikipedia.org/wiki/מבצע_ערצב_19
כל הנשק היה נשק רוסי וכך גם הטייסים אם אני לא טועה
בכל מקרה, אל תשכח גם בתקיפת הכור הסורי ניטרלנו את מערכות ההגנה הסוריות (שהיו רוסיות דרך אגב, לאחר התקיפה התחילו האשמות מצד הסורים כלפי הרוסים שסיפקו להם מערכות הגנה שהוכחו כלא יעילות בכלל), ומה שעוד יותר מצחיק זה שהצלחנו גם להגיע לשטח צבא טורקיה ה*מקצועי* מבלי שהם ידעו (עד לגילוי מיכלי הדלק).
הסיבה היחידה שאנחנו לא משתווים לשום צבא שהוזכר למעלה היא רק בגלל הגודל של הצבא שלנו, אבל באיכות, אני כמעט בטוח שהצבא שלנו אחד הטובים בעולם אם לא ההכי טוב. בשום צבא בעולם (חוץ מהNAVY SEALS) כמו שציינת אין מבחני קבלה רצחניים כמו שיש ליחידות המובחרות שלנו, ובשום צבא בעולם אין טייסים כמו הטייסים שלנו (אם אני לא טועה באימונים בין בין מדינות הטייסים הישראלים תמיד בראש).
אגב, אל תשכח איפה הSAS והNAVY SEALS באים להתאמן חביבי...
זה פשוט מצחיק לקשר בין המילה מקצועי ולבין הצבא הרוסי.

אני חושב שהיתרון המרכזי של החייל צהל(הפשוט)הוא תחושת ה"השמדה" שעומדת מאחורי הפסד ומנטליות שנגזרת מזה. תחושה שלאט לאט הולכת ונעלמת אני חושב(לפחות עד המלחמה הבאה)

אין ספק שהמחבלים בסרטון הם לא לוחמים.. אבל הנקודה פה זה המנטליות של הקצינים
אגב. אני מכיר את מפ הזה לא לעומק. נראה סתם בן אדם רגיל. דוס שמנמן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מהיום זה תבור חביבי, וברור שהוא עדיף על הAK47 המסריח שקיים כמעט אצל כל ערבושי או טרוריסט שקיים על כדור הארץ, זה בגלל שרוסיה היא סוחרת הנשק הגדולה ביותר בועלם ואל תשכח לכמה מדינות אוייב היא מספקת נשק, שלא נדבר על טרוריסטים. אף אחד לא טען שיש לנו צבא בלתי מנוצח, אבל באיכותו הוא הרבה הרבה יותר טוב מהצבא הרוסי.
http://he.wikipedia.org/wiki/קרבות_הבלימה_והתקפת_הנגד_הישראלית_ברמת_הגולן
http://he.wikipedia.org/wiki/מבצע_ערצב_19
כל הנשק היה נשק רוסי וכך גם הטייסים אם אני לא טועה
בכל מקרה, אל תשכח גם בתקיפת הכור הסורי ניטרלנו את מערכות ההגנה הסוריות (שהיו רוסיות דרך אגב, לאחר התקיפה התחילו האשמות מצד הסורים כלפי הרוסים שסיפקו להם מערכות הגנה שהוכחו כלא יעילות בכלל), ומה שעוד יותר מצחיק זה שהצלחנו גם להגיע לשטח צבא טורקיה ה*מקצועי* מבלי שהם ידעו (עד לגילוי מיכלי הדלק).
הסיבה היחידה שאנחנו לא משתווים לשום צבא שהוזכר למעלה היא רק בגלל הגודל של הצבא שלנו, אבל באיכות, אני כמעט בטוח שהצבא שלנו אחד הטובים בעולם אם לא ההכי טוב. בשום צבא בעולם (חוץ מהNAVY SEALS) כמו שציינת אין מבחני קבלה רצחניים כמו שיש ליחידות המובחרות שלנו, ובשום צבא בעולם אין טייסים כמו הטייסים שלנו (אם אני לא טועה באימונים בין בין מדינות הטייסים הישראלים תמיד בראש).
אגב, אל תשכח איפה הSAS והNAVY SEALS באים להתאמן חביבי...
זה פשוט מצחיק לקשר בין המילה מקצועי ולבין הצבא הרוסי.

איזה גיבושים עשית שאתה חושב שיש פה מבחני קבלה כל כך רצחניים?
אתה קצת מלא מידי בעצמך, וצבא שחושב שהוא הכי טוב הוא על הפנים כי אין לו לאן להשתפר. צה"ל לא הכי טוב, בטח שלא ביחידות קומנדו שלנו וזה בגלל הרבה סיבות - בינהן שירות קצר יחסית, גיל, ניסיון, כושר וכו'.

צה"ל צבא מעולה ביחס לגודל שלו וגם יש לו ציוד חדיש ביותר. זה לא אומר שאנחנו הכי טובים או אפילו קרובים לזה. אם כבר, ראינו עד כמה הצבא טיפש במלחמת לבנון ה2. צה"ל איכותי, אך יש המון מה לשפר ובהרבה מאוד דברים הוא נופל מצבאות טובים אחרים בעולם.
הדבר הכי פשוט שאפשר לתת כדוגמא הוא רמת הצלפים העלובה של צה"ל. אפשר גם לתת כדוגמא את החוסר ניסיון שיש לחיילים שעשו מסלול אימונים של שנה וכמה חודשים, קורס מ"כים, קצת פעילות מבצעית ואז הם בחפש"ש במקום להשתפר עוד ולהעביר את הידע הזה הלאה במשך שנים - מה שנקרא מש"ק. זה מה שהחזיק את צבא ארה"ב במלחמת העולם השנייה. פה המש"קים זה חייל נוסף עם קצת אחריות ובלי מספיק ניסיון (בדרך כלל שקול לניסיון הלוחמים או מעט יותר).

נערך לאחרונה:
אתה קצת מלא מידי בעצמך, וצבא שחושב שהוא הכי טוב הוא על הפנים כי אין לו לאן להשתפר. צה"ל לא הכי טוב, בטח שלא ביחידות קומנדו שלנו וזה בגלל הרבה סיבות - בינהן שירות קצר יחסית, גיל, ניסיון, כושר וכו'.

צה"ל צבא מעולה ביחס לגודל שלו וגם יש לו ציוד חדיש ביותר. זה לא אומר שאנחנו הכי טובים או אפילו קרובים לזה. אם כבר, ראינו עד כמה הצבא טיפש במלחמת לבנון ה2. צה"ל איכותי, אך יש המון מה לשפר ובהרבה מאוד דברים הוא נופל מצבאות טובים אחרים בעולם.
הדבר הכי פשוט שאפשר לתת כדוגמא הוא רמת הצלפים העלובה של צה"ל. אפשר גם לתת כדוגמא את החוסר ניסיון שיש לחיילים שעשו מסלול אימונים של שנה וכמה חודשים, קורס מ"כים, קצת פעילות מבצעית ואז הם בחפש"ש במקום להשתפר עוד ולהעביר את הידע הזה הלאה במשך שנים - מה שנקרא מש"ק. זה מה שהחזיק את צבא ארה"ב במלחמת העולם השנייה. פה המש"קים זה חייל נוסף עם קצת אחריות ובלי מספיק ניסיון (בדרך כלל שקול לניסיון הלוחמים או מעט יותר).
אל תביא את מלחמת לבנון השנייה כדוגמה. אל תשכח שמדובר במלחמת גירילה נגד חיזבאללה, ואל תשכח שהיה לנו רמטכ"ל שהיה איש חיל אוויר.

כמה שטויות עפות פה לאוויר.
יחידות העלית של צה"ל הן מהטובות בעולם! אתה יכול להיות בטוח בזה במיליון אחוז.
ואם כבר ציוד, ביחידות החי"ר יש חוסרים נוראיים וציוד בלאי וישן, אם כבר מזכירים מלחמת לבנון השנייה שזה אחד הכשלים המרכזיים שלה.
לצה"ל יש את הבעיות שלו, אבל דבר אחד שכחת, צה"ל מתופעל מבצעית 365 ימים בשנה 24 שעות ביממה, בניגוד להמון צבאות אחרים שרוב העניין שלהם זה אימונים יבשים וזו המהות.
הצלפים הכי טובים אמנם יושבים ברוסיה וגרמניה בעיקר, אבל צלפים בתכל'ס מבצעים דברים מאוד נקודתיים שלא משפיעים ממש על משקל הלחימה.
תאמין לי שיחידות העלית שלנו עושים דברים שיפלו לך האוזניים אם רק היית יודע. אם היית יודע כמה כסף/טובות המדינה מכניסה ממכירת מודיעין איכותי באופן סטטיסטי יותר מכל מדינה אחרת.
חיסולים ממוקדים במדינות שלא שמעת עליהם.
אנחנו עדיין מחכים מהסעודים ימצאו את סוכני המוסד שחיסלו את מבחוח בביתם בדובאי.

נערך לאחרונה:
כמה שטויות עפות פה לאוויר.
יחידות העלית של צה"ל הן מהטובות בעולם! אתה יכול להיות בטוח בזה במיליון אחוז.
ואם כבר ציוד, ביחידות החי"ר יש חוסרים נוראיים וציוד בלאי וישן, אם כבר מזכירים מלחמת לבנון השנייה שזה אחד הכשלים המרכזיים שלה.
לצה"ל יש את הבעיות שלו, אבל דבר אחד שכחת, צה"ל מתופעל מבצעית 365 ימים בשנה 24 שעות ביממה, בניגוד להמון צבאות אחרים שרוב העניין שלהם זה אימונים יבשים וזו המהות.
הצלפים הכי טובים אמנם יושבים ברוסיה וגרמניה בעיקר, אבל צלפים בתכל'ס מבצעים דברים מאוד נקודתיים שלא משפיעים ממש על משקל הלחימה.
תאמין לי שיחידות העלית שלנו עושים דברים שיפלו לך האוזניים אם רק היית יודע. אם היית יודע כמה כסף/טובות המדינה מכניסה ממכירת מודיעין איכותי באופן סטטיסטי יותר מכל מדינה אחרת.
חיסולים ממוקדים במדינות שלא שמעת עליהם.
אנחנו עדיין מחכים מהסעודים ימצאו את סוכני המוסד שחיסלו את מבחוח בביתם בדובאי.

לא טענתי לרגע שהן לא מהטובות בעולם, אם כי לאמר שהן הכי טובות זה יהירות וכנראה גם אין יחידה שהיא הכי טובה בעולם. יכול להיות שהן בטופ10, אולי בטופ25, אני בטוח שהחיילים שם לא מהלכים כל יום וחושבים על השטויות האלה - "אנחנו הכי טובים בעולם".
יש יתרונות וחסרונות בלהיות 365 ימים בשנה בפעילות מבצעית. חובה גם להתאמן, בשירות שלי ראיתי עד כמה זה קריטי.
לקפוא על השמרים ויהירות שכאילו אנחנו הכי טובים בעולם רק תזיק לצבא שלנו. זאת גישה לא נכונה וכל מי שהיה ביחידה קרבית מבין את זה לדעתי.

המ"פ שלי שהיה מאחת היחידות המיוחדות סיפר, שיחידות נוצצות ומגניבות בהחלט עושות דברים קטלניים ודמיוניים, אבל לרוב הן לא מכריעות מלחמות. היחידות האלה נועדו למשימות נקודתיות וספציפיות מאוד והרבה פעמים בלחימה כוללת אין להן שימוש.
לצורך העניין אפשר לקחת את מקרה קארין A, שאמנם תפסו שם כמות נשק ענקית, אבל אם לא היו תופסים והיא הייתה עוברת לרצועת עזה - מה היה קורה בפועל?
החי"רניקים שטחנו פעילות מבצעית ברצועה היו עובדים קשה יותר, כנראה שהיו יותר הרוגים ופצועים לכוחות הצבא וגם האזרחים באיזור. בסופו של דבר היו מגיעים לתוצאה דומה מאוד והנשק היה נתפס.
בלי שיריון, תותחנים וחי"ר לא מנצחים שום עימות. יחידות מיוחדות זה בהחלט שירות קשה ומרתק, אך זה צבא אחר לגמרי (בצה"ל) ממה שרוב הקרביים מבצעים.

שכחתי להוסיף משהו, שדובאי זה לא סעודיה. כנראה שיעורי המודיעין בשירות שלך לא היו טובים 😃

לא טענתי לרגע שהן לא מהטובות בעולם, אם כי לאמר שהן הכי טובות זה יהירות וכנראה גם אין יחידה שהיא הכי טובה בעולם. יכול להיות שהן בטופ10, אולי בטופ25, אני בטוח שהחיילים שם לא מהלכים כל יום וחושבים על השטויות האלה - "אנחנו הכי טובים בעולם".
יש יתרונות וחסרונות בלהיות 365 ימים בשנה בפעילות מבצעית. חובה גם להתאמן, בשירות שלי ראיתי עד כמה זה קריטי.
לקפוא על השמרים ויהירות שכאילו אנחנו הכי טובים בעולם רק תזיק לצבא שלנו. זאת גישה לא נכונה וכל מי שהיה ביחידה קרבית מבין את זה לדעתי.

המ"פ שלי שהיה מאחת היחידות המיוחדות סיפר, שיחידות נוצצות ומגניבות בהחלט עושות דברים קטלניים ודמיוניים, אבל לרוב הן לא מכריעות מלחמות. היחידות האלה נועדו למשימות נקודתיות וספציפיות מאוד והרבה פעמים בלחימה כוללת אין להן שימוש.
לצורך העניין אפשר לקחת את מקרה קארין A, שאמנם תפסו שם כמות נשק ענקית, אבל אם לא היו תופסים והיא הייתה עוברת לרצועת עזה - מה היה קורה בפועל?
החי"רניקים שטחנו פעילות מבצעית ברצועה היו עובדים קשה יותר, כנראה שהיו יותר הרוגים ופצועים לכוחות הצבא וגם האזרחים באיזור. בסופו של דבר היו מגיעים לתוצאה דומה מאוד והנשק היה נתפס.
בלי שיריון, תותחנים וחי"ר לא מנצחים שום עימות. יחידות מיוחדות זה בהחלט שירות קשה ומרתק, אך זה צבא אחר לגמרי (בצה"ל) ממה שרוב הקרביים מבצעים.

שכחתי להוסיף משהו, שדובאי זה לא סעודיה. כנראה שיעורי המודיעין בשירות שלך לא היו טובים 😃

חחח זה לא שדובאי זה סעודיה, אלא שדובאי הנסיכות ביקשה את עזרתה של סעודיה בעניין הפענוח.
כמו גם עוד כמה מדינות.

יחידות עלית אף פעם לא מכריעות מלחמות, זו לא מטרתן כולם יודעים את זה, והזכרת צלפים, אז הזכרתי יחידות עלית.
אימונים זה חשוב, אין ספק. אבל רטוב חשוב וטוב פי כמה מתרגילים יבשים זו עובדה.

חחח זה לא שדובאי זה סעודיה, אלא שדובאי הנסיכות ביקשה את עזרתה של סעודיה בעניין הפענוח.
כמו גם עוד כמה מדינות.

יחידות עלית אף פעם לא מכריעות מלחמות, זו לא מטרתן כולם יודעים את זה, והזכרת צלפים, אז הזכרתי יחידות עלית.
אימונים זה חשוב, אין ספק. אבל רטוב חשוב וטוב פי כמה מתרגילים יבשים זו עובדה.

יחידות מיוחדות שלא משתתפות בפעילות מבצעית על רטוב ומתאמנות במשך כמה שנים על פעילות מסוימת שבסוף לא יוצאת לפועל - מה תגיד על זה?
חי"רניק מצוי עושה הרבה יותר עבודה ברטוב מאשר יחידות העלית של צה"ל שמתאמנות המון ועושת הרבה פחות פעילות מבצעית.

אני חושב שהיתרון המרכזי של החייל צהל(הפשוט)הוא תחושת ה"השמדה" שעומדת מאחורי הפסד ומנטליות שנגזרת מזה. תחושה שלאט לאט הולכת ונעלמת אני חושב(לפחות עד המלחמה הבאה)

אין ספק שהמחבלים בסרטון הם לא לוחמים.. אבל הנקודה פה זה המנטליות של הקצינים
אגב. אני מכיר את מפ הזה לא לעומק. נראה סתם בן אדם רגיל. דוס שמנמן

הייתי חייל של המ''פ הזה ושירתתי בפלוגה כשהתקרית הזאת קרתה. אין מה להגיד הנחישות והאומץ לב שלו זה משהו מיוחד, אבל. רק שתדע כמה מחדלים היו שם ומזל שכל המחלקה והוא לא מתים היום! הבן-אדם הסתער על המחבל עם שתי כדורים במחסנית ולא טרח אפילו לעשות החלפת מחסני לפני הסערות, הוא גם לא טרח להודיע לכח שמבצעים הסתערות ולצעוק אז''ר כאשר החמסניק זרק רימון. מזלו שהוא גבר עליו בהתאבקות והשכיב את המחבל על הרימון.
שורה תחתונה, הוא לא דוגמה לחייל מקצוען. אבל הוא כן גיבור וכן הוכיח שנחישות וחתירה למגע זה דבר חשוב בקרב מול אוייב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית