הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זאת יחידת עלית..

זאת יחידת עלית? אתה רציני?
תחפש קצת על הימ"ס, שייטת או שלדג. תראה מה זה יחידות עלית אמיתיות.

עמנואל מורנו ז"ל זה העלית של העלית עד יום לא מפרסמים תמונה שלו בכלל,לכולם יש יחידות עילית טובות זה באמת לא משנה למי יש יותר טובות כי מה שמנצח מלחמה של צבא מול צבא זה שיריון וחיל אויר .

יא אידיוט

דווקא לא כזאת בדיחה. במלחמת העולם השנייה הם היו כוח חשוב ביותר למרות החוסר ארגון וציוד שהיה בזכות שמש העמים הדגול. היתרון של רוסיה שהם עדיין סוג של דיקטטורה כך שהם יכולים לזרוק מיליוני גברים לקרב.

אז איך זה שצה"ל לא ניצח את החמאס עדיין? 😃
חמאס הוא ארגון גרילה, סוג של מחתרת , אי אפשר "לנצח" אותו אפשר לסכל פעיליות זה לא צבא ..

הייתי חייל של המ''פ הזה ושירתתי בפלוגה כשהתקרית הזאת קרתה. אין מה להגיד הנחישות והאומץ לב שלו זה משהו מיוחד, אבל. רק שתדע כמה מחדלים היו שם ומזל שכל המחלקה והוא לא מתים היום! הבן-אדם הסתער על המחבל עם שתי כדורים במחסנית ולא טרח אפילו לעשות החלפת מחסני לפני הסערות, הוא גם לא טרח להודיע לכח שמבצעים הסתערות ולצעוק אז''ר כאשר החמסניק זרק רימון. מזלו שהוא גבר עליו בהתאבקות והשכיב את המחבל על הרימון.
שורה תחתונה, הוא לא דוגמה לחייל מקצוען. אבל הוא כן גיבור וכן הוכיח שנחישות וחתירה למגע זה דבר חשוב בקרב מול אוייב.

כנראה אני מתבלבל ואני לא מכיר אותו. כי ממה שאני יודע זה היה צוות של העורב(עכשיו שאני חשוב על זה אין לי מושג בכלל למה הגעתי לזה שזה צוות של העורב.)
בכול מקרה. זה לא בא להראות מקצוענות. זה ראש בקיר ומנטליות (אלמנטים מרכזיים בחינוך שעברנו כלוחמים)...

כנראה אני מתבלבל ואני לא מכיר אותו. כי ממה שאני יודע זה היה צוות של העורב(עכשיו שאני חשוב על זה אין לי מושג בכלל למה הגעתי לזה שזה צוות של העורב.)
בכול מקרה. זה לא בא להראות מקצוענות. זה ראש בקיר ומנטליות (אלמנטים מרכזיים בחינוך שעברנו כלוחמים)...

כמה עיוותים של הסיפור הזה שמעתי... לא צנחנים, לא גיבעתי, לא עורב גולני. גדוד 12 רובאית ברק "אווזי הפרא" ואת הסיכול של חוליית מטען הזאת סיכלה מחלקת פטרול אוג' 06.

השם של המ''פ עוקשי.

אהבתי את התגובה:
This is going into an Only in Russia video for sure.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית