הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם מה אתם שותים את האבקה שלכם?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני שותה עם חלב; גם יותר טעים, גם יותר קלוריות וגם יותר חלבון.

נגמר החלב וכבר היה מאוחר אז שתיתי בפעם הראשונה עם מים קרים.. זה היה פשוט מזעזע! הקאתי במקום וסתם נזרקו 2 סקופים של חלבון יקר.. איך אנשים שותים את זה עם מים? זה הדבר הכי מגעיל שאי פעם שתיתי, לא להאמין שכל הוונאבי בילדרים שותים את זה עם מים במכון תוך כדי אימון, ועוד אצלם זה אבקות מחברות זולות שהטעמים בטח שווים לזבל.

• פותח/ת השרשור
יש אבקות חלבון שטעימות עם מים ויש כאלו שלא זה הכל.
אני שותה דיימטייז שמבחינת טעם הם בשיא, פשוט תענוג לשתות עם חלב אבל עם מים זה פשוט גועל נפש; גם מרגישים את הטעם המת הזה של המים וגם המרקם פשוט מזעזע.

זה משתנה מאבקה לאבקה. אבקת בננה של ISS למשל ממש טעימה עם חלב, עם מים על הפנים.
לעומת זאת שוקולד ושוקולד-קוקוס של אופטימום טעימה מאוד גם עם מים וגם עם חלב. (עם חלב עדיין יותר)

• פותח/ת השרשור
זה משתנה מאבקה לאבקה. אבקת בננה של ISS למשל ממש טעימה עם חלב, עם מים על הפנים.
לעומת זאת שוקולד ושוקולד-קוקוס של אופטימום טעימה מאוד גם עם מים וגם עם חלב. (עם חלב עדיין יותר)
אני שותה שוקולד של דיימטייז עם חלב - תענוג, באמת שכיף לשתות אותה [לעומת הקפה מוקה שבהתחלה נהניתי אבל בסוף סבלתי], אבל עם מים? הקאתי, ליטרלי.

גם אני שותה עם מים קרים וסוכר ענבים ,אבל לפעמיים בלי כלום ואני לא מבין מה ביג דיל לשתות עם מים?

לא רק שאני שותה עם מים , גם ברוב המקרים שאין לי זמן או שייקר אני מערבב סקופ עם מים בכוס חד פעמית מפלסטיק (הקטנה).
אין מקום לפינוקים בפיתוח גוף

250 מ"ל מים,150 מ"ל חלב ,2 סקופים חלבון קרם עוגיות,2 כפיות אבקת בוטנים עם שוקולד.

אני שותה עם חלב; גם יותר טעים, גם יותר קלוריות וגם יותר חלבון.

נגמר החלב וכבר היה מאוחר אז שתיתי בפעם הראשונה עם מים קרים.. זה היה פשוט מזעזע! הקאתי במקום וסתם נזרקו 2 סקופים של חלבון יקר.. איך אנשים שותים את זה עם מים? זה הדבר הכי מגעיל שאי פעם שתיתי, לא להאמין שכל הוונאבי בילדרים שותים את זה עם מים במכון תוך כדי אימון, ועוד אצלם זה אבקות מחברות זולות שהטעמים בטח שווים לזבל.

כמה בכיינות בתגובה אחת.
1. עם מים חלק מהאבקות טעימות אני לפחות לא כל כך נפלתי מלבד פעם אחת.
2. לא טעים לך אז אתה מקיא? מה אתה ילד בן 3?
3. מניין לך שכל הוונאבי בילדרים הם רק וונאבי? אולי הם לא רואים אותך ממטר?
4. למה אתה שותה חלב עם 1% שומן אחד? יש לזה טעם בכלל?

• פותח/ת השרשור
כמה בכיינות בתגובה אחת.
1. עם מים חלק מהאבקות טעימות אני לפחות לא כל כך נפלתי מלבד פעם אחת.
2. לא טעים לך אז אתה מקיא? מה אתה ילד בן 3?
3. מניין לך שכל הוונאבי בילדרים הם רק וונאבי? אולי הם לא רואים אותך ממטר?
4. למה אתה שותה חלב עם 1% שומן אחד? יש לזה טעם בכלל?
2. יש לנו פאק במשפחה שאנחנו מקיאים תוך שנייה מריחות לא נעימים/טעמים רעים בצורה מוגזמת, זה בלתי נשלט, זה קורה לי, לאחי ולאבא שלי.
3. כי הם שחיפים מתים שעושים רק ידיים כל החיים שלהם ובחיים לא גדלים.
4. איך הגעת למסקנה שאני שותה 1%? איפה כתבתי את זה בכלל? אני שותה 3%.

זה עניין של כמה מים אתה שם, אתה רגיל לשים הרבה חלב, עם מים שמים חצי כמות. כלומר אתה רגיל לשים 300 מ"ל חלב אז במים זה יהיה בערך 150 מ"ל תנסה ותבין חלב מוסיף טעם נוסף לאבקה זה משהו אחר.

הכל עניין של הרגל חביבי.. אני רגיל לשתות את הדימטייז ווניל שלי עם מים וזה פשוט טעם של גן עדן אחרי אימון קשה.
בכל מקרה, כמו שאמרו לך אפשר להוסיף חמאת בוטנים, אני אישית מוסיף גם קינמון, אפשר גם פולי קפה.. שחק עם הטעם, כל הזמן תוסיף משהו אחר.

לא חסרים כאלה ששותים עם מים והם הרבה יותר גדולים ממך.. ככה שבאמת לא הייתי מצפה ממישהו בן 20 להגיד שטות כזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית