הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מסה ראשונה...

• פותח/ת השרשור
טוב אז כמו שאמרתי אתמול התחלתי את ה5X5 של ביל סטאר...היה אימון טוב.Squat 5×5 – 70 KG הורדתי במשקל קצת ננצל את שינוי התכנית לעשות ריסט קל.
Bench Press 5×5 – 52.5 KG עליה של 2.5 ק"ג מאימון הקודם בSS.
Barbell Row 5×5 – 30 KG פעם ראשונה שאני עושה תתרגיל הזה.
Dips 3xF – מקבילים
אחריי כל זה סקי חצי שעה.
בעיקרון החגים קצת הורסים לי את ימי האימון,אני מתלבט אם ללכת לעשות את אימון B היום בלי מנוחה אם לא האימון הבא יכול להיות רק ביום שלישי.
שיהיה לכולם סופ"ש נעים ושבת שלום.

• פותח/ת השרשור
שיהיה אחלה ערב לכולם,הלוג נפתח שוב....
קצת על מה שעברתי מבחינת תקופת המאסה,אז מסיבות שלי "ירדתי" לאימונים בעצימות קצת נמוכה מזו של ה5X5 אבל היום חזרתי בכל הכוח (לא ממש)...
אני רק יסקור בקצרה את התכניות ב3 החודשים האחרונים...עשיתי 2 תכניות FBW ותכנית אחת AB 3 פעמים בשבוע.
קצת משקלי עבודה....
סקאווט-80KG (שימו לב זה לא המשקל הכי גבוה שלי,באימון הקודם ב5X5 הורדתי קצת את המשקל)
לחיצת חזה-60KG התקדמתי קצת,בתקופה של 3 חודשים 7.5 ק"ג...לא שזה משהו רציני...
פרס-35KG
חתירה-60KG
לג פרס-120KG עשיתי אותו רק חודש אחד,התקדמות עצומה...

זהו בעיקרון כל התרגילים האחרים לא כל כך מעניינים אותי המשקלים עלו וירדו....
אז היום חזרתי ל5X5,היה אימון פרווה האמת,ישנתי 4 שעות בלילה,אני לא מהמתרצים אבל היה דבילי מצידי להתקדם באימון הזה....
אז...
סקוואט-85/85/80/80/70 הכל לחמש,אחריי 2 הסטים הראשונים הרגשתי שאני מת,אולי היה דבילי מצידי להתחיל כל כך קרוב מה"שיא" אישי שלי (87.5 לחמש)...אני יעשה חושבים לגביי האימון הבא,אשמח אם תעזרו לי...(למרות שאתם לא ממש קוראים את זה)...
בנצ' פרס-60/60/60/60/60 הכל לחמש,הלך סבבה בעיקרון בלי הרבה בעיות...
חתירה-50/50/50/50/50 הכל לחמש,בסדר האמת חוץ מזה שאני חושב שהטכניקה שלי בתחת....אני צריך להטיח את המוט כל פעם ברצפה?...
מקבילים-5 ק"ג 3X5,רק עכשיו התחלתי לעבוד עם משקל לחמישיות מקווה להתקדם מהר....
שמעו האימון הזה פתח אותי לקח לי איזה שעתיים הייתי צריך מנוחה מטורפת בין סט לסט בעיקר בסקוואט...אני חייב לקצר תזמן זה לא נורמלי...

איזה תוכנית אתה עושה? עברתי על כל הלוג שלך, חבל שלא מיצית אפילו קצת את ה- SS. ד.א מה המשקל עבודה בדדליפט?
בסקוואט התחלת עם 85? או עם 70? אם התחלת עם 85 אז באמת הגזמת..

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אתה עושה? עברתי על כל הלוג שלך, חבל שלא מיצית אפילו קצת את ה- SS. ד.א מה המשקל עבודה בדדליפט?
בסקוואט התחלת עם 85? או עם 70? אם התחלת עם 85 אז באמת הגזמת..

5X5...זה לא בדיוק שלא ניצלתי את התכנית,שמע בתכלס נאלצתי להפסיק אותה ועכשיו שאני חוזר למוטב נקרא לזה כך,מעניין אותי להתנסות במשהו חדש,התחלתי עם 85,אימון הבא אני אני ישים 85 ואני מאמין שיהיה בסדר...

• פותח/ת השרשור
אימון היום:
סקוואט 5X5 82.5...סגרתי מעולה,אימון הבא 85.
פרס 5X5 30 בלי הרבה בעיה,היה עדיף לי להתחיל ממשקל שהוא יחסית נמוך,זה ישתלם בהמשך.
דדליפט 1X5 70 בתכלס זה תרגיל שהייתי בטוח שהטכניקה שלי בו היא טובה,אבל כנראה שהיא ממוצעת,עדיף ללמוד את הטכניקה 100% גם אם זה על חשבון העלאת משקל?...אפשר להגיד שמתוך 100% אני 70%.
מתח 3X5 5.
זהו בעיקרון אחלה אימון.
אגב במאמר בפורטל משתמע שהמקבילים והמתח מופיעים בתכנית המקורית של סטרונגליפט,קראתי את הספר,קיים סבירות שלא הבנתי נכון אבל למיטב הבנתי זה לא נכון,לא מוזכר שם אפילו מקבילים ומתח,מישהו יכול להביא מקור להצדקת המאמר?..(אגב הספר מפורסם בחינם ברשת,באתר שלהם שווה לקרוא אותו יש שם ממש הסבר מפורט,יש להם גם אפליקציה חמודה שמחשבת התקדמות ומשקלים,היא גם משמשת כלי עזר לתיעוד ההתקדמות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון היום:
סקאווט 5X5 85KG...יופי..סגרתי
בנץ' פרס 5X5 62.5 עלייה של 2.5 מאימון הקודם.
חתירה 5X5 52.5 עלייה של 2.5 מאימון הקודם.
לגביי המתח והמקבילים זה לא מופיע בתכנית המקורית של סטרונגליפט,ככה שאולי אני ישלב את זה בהמשך.
זהו שבת שלום לכולם ואחלה סופ"ש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית