הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה פרונט רפוי + התייעצות

JustWorkOut

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
אני מתחיל בתחילת החודש יענו ב -1 מסה עד ל 80-83 קילו כרגע שוקל 70..
ירדתי מ 76 קילו ל 70 אם רצוי לציין.. ועשכיו מתחיל מסה נכונה בלי לאכול שטויות ולחשוב שאני יתפתח חחח
השאלה מה אני צריך למסה גיינר או חלבון וכמה אחוז שומן אני עכשיו למה הייתי בסביבות 17-18% כשהייתי שוקל 76...הפרונט רפוי לגמרי !!!
בן 16 רק היה לי.. מטר 71-72 שוקל 70..

תודה לכולם

אתה בערך 16 אחוז (כנראה שירדת בעיקר נוזלים). אתה צריך למאסה 1.5-2 גרם חלבון פר קילוגרם גוף ולהרכיב תפריט טוב.

• פותח/ת השרשור
אז מה כדי לי לעשות עכשיו והאם גיינר או חלבון בכול זאת?
אולי תוכל לפרט לי קצת פה או בפרטי למה אתה מבין עניין ולא בלי באמת לשרוף את הזמן שלי
אז אולי תוכל להמליץ לי על איזה תוכניות או מה לעשות בקצרה.
השמח מאוד תודה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חחח תודה...אולי בתמונה נראה 16 אבל כשאני מקווץ יש קוביות למעלה לא יודע יותר בסגנון 14אבל תודה.
אפשר פירוט חברה על השאלות ששאלתי
איך להמשיך עלה מסה מה לשעות אני לא יודע???
גיינר או חלבון?
תודה ושבת שלום ומבורך 😃

16 גם אני ככה שאני מקווץ יש שתיים למעלה +- ברורות ו2 מתחת לא ממש אתה על 16 בערך + או - בקטנה .

• פותח/ת השרשור
באמת טוב תודה..
והאם יש מישהו שיכול לעזור לי פה ולהגיד איך להמשיך ומה לעשות ???
והאם לקנות גיינר או חלבון?

• פותח/ת השרשור
וואלה לא יודע סתכל תמונה של סוף חיטוב עכשיו סתם התחלתי לזלזל ועזוב עניין של כסף גבר ברוך ה' עבדתי יש מספיק...

כול הענין שחל לי להתחיל חיטוב מחדש ולבזבז עוד זמן אולי נטרלי משהו לפני מסה כי זה התקופה של החורף להרביץ מסה עד לקיץ לא?
ותודה אחי

לפי התמונה האחרונה הייתי גם מתחיל מסה במקומך , ולגבי גיינר הוא יוצא בערך פי 3 יותר יקר מי אבקה+פחמימות רגילות , אבל אם כסף זה לא הבעיה אז תקנה 😃

וואלה לא יודע סתכל תמונה של סוף חיטוב עכשיו סתם התחלתי לזלזל ועזוב עניין של כסף גבר ברוך ה' עבדתי יש מספיק...

כול הענין שחל לי להתחיל חיטוב מחדש ולבזבז עוד זמן אולי נטרלי משהו לפני מסה כי זה התקופה של החורף להרביץ מסה עד לקיץ לא?
ותודה אחי
15 אחוז לדעתי תבין ג'יינר ואבקת חלבון זה לא דברים מיוחדים שגורמים לניפוח ישירות אלא הם רק תוספים לאנשים שלא מכניסים מספיק אוכל או חלבון לא נראלי שיש צורך בג'יינר תעשה תפריט ל300 מעל התחזוקה בתור התחלה של מאסה שכמו שאמרו לך כבר תכניס כמות של פי 1.5-2 גרם חלבון ממשקל הגוף שלך אם יהיה לך קשה לקנות או לאכול בשר,שניצלים,דגים,מוצרי חלב אז האבקת חלבון יכול דבר טוב כדי להשלים לך את הערכים של החלבון כל יום כעיקרון אני לוקח לפעמים רק אם אין כח להכין שניצלים אבל כמו שהבנת זה רק תוסף ולא גורם למשהו שונה , לגבי הג'יינר זסה במקרה שקשה לך להכניס יותר מדיי אוכל לגוף אז הג'יינר בא בצורה נוזלית כדי שיהיה לך יותר קל להכניס קלוריות בלי לסתום את עצמך למרות שהייתי ממליץ דווקא על טחינה או שמן זית על בסיס יומי גם שומן איכותי וגם זה הרבה קלוריות ובא בצורה נוזלית וקל לאכול את זה
עכשיו לגבי המצב הנוכחי שלך דווקא כן הייתי ממליץ לך להתחיל מאסה אבל שתהיה דיי מבוקרת ולא להשתולל יותר מדיי עם אוכל כדי שלא תעלה ביותר מדיי שומן או אפשרות שנייה היא להמשיך חיטוב עד לאיזור ה 12 אחוז שומן ואז לתת מאסה ארוכה כמו שצריך . תעשה מה שיותר נח לך ומה שנראה לך יותר מתאים זה רק שיקול אישי - שתי הדרכים יובילו אותך לתוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
פשי אחי תודה רבה לך באמת תגובה שעזרה לי מאודץ
בתכלס חידשתה לי על גיינר למה לא ממש ידעתצי מה זה ואבקת חלבון אני יודע את הרוב עלייה וגם יודע כבר איזה לקנות בערך..
בתכלס אני מצליח אם אני מקפיד על 4 ארוחות מסודרות ביום שזה קשה לי יוצא כמו 110 חלבון זה מקסימום אז אם אני יקנה אבקה זה היה בול יענו בדיוק 140 בערך כמו המשקל שלי.
וכן כנראה אני יתחיל מאסה עד שאני יראה שינוי בנפח שלי:)
תודה עוד פעם גבר !!!!!!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית