הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי המשך הדרך

omer3020

משתמש מתחיל
103
4
נק' מוניטין:
4
103
4
שלום,
לאחרונה אני קצת בתהיות האם לסיים חיטוב ארוך יחסית שביצעתי (5 חודשים, איטי בכוונה) ולחזור לעשות מסה רצינית ואפקטיבית.
כרגע עברתי לשבוע ניטרלי כדי להירגע קצת מהטירוף של החיטוב.
בעיקרון הציפייה שלי הייתה להגיע לשייפ משמעותי (לא הושגה ב100% לדעתי). אני מרגיש בחיטוב הזה שרפתי הרבה שומן אבל גם דיי הרבה שריר - בכל זאת מבחנים חח )
העלתי גם תמונה מתחילת התהליך של החיטוב)
קצת נתונים עלי-
1.70, בן 26, מתאמן איזור ה-3 שנים
משקל תחילת החיטוב -75
משקל כרגע- 64.5~65
משקלי עבודה :
בנץ- תחילת חיטוב 80 ל4x8 , סוף חיטוב 77.5 ל4x8
סווקט - תחילת חיטוב 110 3x8 , סוף חיטוב 120 3x8
דדליפט - כמו סקווט

בנוסף, בשאר התרגילים לא הייתה ירידה משמעותית.

אשמח לעזרתכם,
כנראה שלשייפ שאני מאחל לעצמי להגיע אני לא אגיע בלי לשרוף עוד שריר- חשוב לציין שלא השתמשתי בשום חומר לירידה הזאת, מאמין שאם הייתי משתמש, הייתי כבר מגיע למטרה.
האם הייתם עוברים למסה או ממשיכים בחיטוב?

סליחה על התמונות הממש הגרועות

קבצים מצורפים

• 301e11ca-da8b-495a-b741-c6900825a730.jpg
    301e11ca-da8b-495a-b741-c6900825a730.jpg
    KB 112.6 · צפיות: 144
  • 97f5c023-fa74-40d1-ac42-361a19beea53.jpg
    97f5c023-fa74-40d1-ac42-361a19beea53.jpg
    KB 61.7 · צפיות: 155
  • 35b72d7d-20c3-4561-995a-e442def7981b.jpg
    35b72d7d-20c3-4561-995a-e442def7981b.jpg
    KB 126.3 · צפיות: 138
  • b5165e94-0665-4e35-bc4a-93afd006cca7.jpg
    b5165e94-0665-4e35-bc4a-93afd006cca7.jpg
    KB 95.7 · צפיות: 150
  • f37e58fb-c3c6-4fb1-840a-3cbdf0070788.jpg
    f37e58fb-c3c6-4fb1-840a-3cbdf0070788.jpg
    KB 73.4 · צפיות: 143
  • 0aca20da-6068-49b1-ad3b-40f4bb3db9a6.jpg
    0aca20da-6068-49b1-ad3b-40f4bb3db9a6.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 149
  • 0c23a348-5def-47ff-9b84-6a0d4d804456.jpg
    0c23a348-5def-47ff-9b84-6a0d4d804456.jpg
    KB 52.4 · צפיות: 132
נערך לאחרונה:
כנראה שלשייפ שאני מאחל לעצמי להגיע אני לא אגיע בלי לשרוף עוד שריר- חשוב לציין שלא השתמשתי בשום חומר לירידה הזאת, מאמין שאם הייתי משתמש, הייתי כבר מגיע למטרה.

גישה נוראית.
בסופו של דבר חיטוב גורר ירידה קלה במסת שריר אבל זה בסך הכל תלוי בנקודת פתיחה שלך בסוף המסה.

האם הייתם עוברים למסה או ממשיכים בחיטוב?

אישית מסה, ולוקח גם איש מקצוע אם הייתי רוצה להגיע באמת לרמה הבאה.

בכל מקרה סחתיין על התהליך, תן בראש.

• פותח/ת השרשור
גישה נוראית.
בסופו של דבר חיטוב גורר ירידה קלה במסת שריר אבל זה בסך הכל תלוי בנקודת פתיחה שלך בסוף המסה.

אישית מסה, ולוקח גם איש מקצוע אם הייתי רוצה להגיע באמת לרמה הבאה.

בכל מקרה סחתיין על התהליך, תן בראש.

תראה בעיקרון זה ברור שחיטוב גורר אוטומטית לאיבוד שריר. התלבטות שלי הגיעה כי מצד אחד אני לא רוצה לאבד עוד על מה שכבר אבד ומצד שני הייתה לי מטרה מסוימת להגיע אליה.

בשורה התחתונה מהנקודה הזאת היית מתחיל מסה מהנקודה שאני נמצא בה? מה דעתך על תהליך החיטוב עצמו?

אני באמת עושה את זה כתחביב ולקחת איש מקצוע לא הכיוון שלי כרגע, בעיקר כלכלית. ברור לי שזה עשוי להביא אותי לתוצאות גבוהות יותר אבל מאמין להמשיך להתמיד יביא אותי להתקדמות גם כן.

השאלה מה המטרה שלך. להראות כמו בודי בילדר או להראות "חתיך"? אם חתיך אז ללא ספק מסה.

השאלה מה המטרה שלך. להראות כמו בודי בילדר או להראות "חתיך"? אם חתיך אז ללא ספק מסה.
ולבודי בילדר מה היית ממליץ לו ? להמשיך חיטוב ?

ברור שמסה , אתה לא במצב שלאבד עוד שריר , ואתה לא באחוז שומן גבוהה .
לדעתי מסה נקייה וגם ארוכה , 8 - 12 חודש. בהצלחה.

תראה בעיקרון זה ברור שחיטוב גורר אוטומטית לאיבוד שריר. התלבטות שלי הגיעה כי מצד אחד אני לא רוצה לאבד עוד על מה שכבר אבד ומצד שני הייתה לי מטרה מסוימת להגיע אליה.

אם הייתה לך מטרה ולא עמדת בה התוכנית שלך + התפריט שלך לא היו מתאימים למטרה.

לגיטימי לגמרי למי שלא מבין לעומק את התחום.

בשורה התחתונה מהנקודה הזאת היית מתחיל מסה מהנקודה שאני נמצא בה? מה דעתך על תהליך החיטוב עצמו?

אני מתחרה ככה שאני לא דוגמא, אצלי המטרות שונות (ואני עומד בהן)

אני באמת עושה את זה כתחביב ולקחת איש מקצוע לא הכיוון שלי כרגע, בעיקר כלכלית. ברור לי שזה עשוי להביא אותי לתוצאות גבוהות יותר אבל מאמין להמשיך להתמיד יביא אותי להתקדמות גם כן.

רוב מי שלוקח מאמן הוא עושה את זה כתחביב, 10-12 ש"ח ליום זה נראה לי משהו שכל אחד יכול לעמוד בו למשך חודשים ספורים.

תבין,
לא רק ספורטאי עילית לוקחים מאמנים (וכנראה שלא תגיע למאמנים שלהם גם),
מאמן בסך הכל מנגיש לך מידע ועוזר לך להגיע למטרה שלך בדרך הכי יעילה וקצרה.

אין שום בעיה ללמוד את התחום לבד, אבל אל תצפה לא לטעות כמו שקרה לך פה, בדיעבד אני מבטיח לך
שאם הייתי לוקח אותך בתחילת המסה ואומר לך שאני אביא אותך למטרה שלך ב100% בשביל 10 ש"ח ליום
כנראה שהיית משלם בשמחה במקום להאריך את התהליך שלך בעוד כמה חודשים.

אישית התחלתי ללמוד את התחום לבד והתמקצעתי בו מבחינת קורסים וקריאת מחקרים / מטא אנליזות רק בשנה-שנתיים האחרונות.

ולבודי בילדר מה היית ממליץ לו ? להמשיך חיטוב ?

ברור שמסה , אתה לא במצב שלאבד עוד שריר , ואתה לא באחוז שומן גבוהה .
לדעתי מסה נקייה וגם ארוכה , 8 - 12 חודש. בהצלחה.

באדי בילדר לא יודע מה הייתי ממליץ כי לא מבין בזה.

• פותח/ת השרשור
אם הייתה לך מטרה ולא עמדת בה התוכנית שלך + התפריט שלך לא היו מתאימים למטרה.

לגיטימי לגמרי למי שלא מבין לעומק את התחום.

המטרה שלי הייתה לרדת באחוזי שומן בצורה משמעותית כדי להביא את עצמי לתחילת מסה נקייה ואיכותית יותר. לפי מה שנכתב לי פה דיי השגתי אותה. ויזואלית זה לא מה שציפיתי אבל כנראה שריפת השומן הביאה אותי לתוצאות שריאליות לכמות השריר שלי, בנוסף אני סטודנט בתקופת מבחנים אז בוא נגיד שזה דיי תרם לשריפת שריר בחודש וחצי האחרון.

לא רק ספורטאי עילית לוקחים מאמנים (וכנראה שלא תגיע למאמנים שלהם גם),
מאמן בסך הכל מנגיש לך מידע ועוזר לך להגיע למטרה שלך בדרך הכי יעילה וקצרה.

אין שום בעיה ללמוד את התחום לבד, אבל אל תצפה לא לטעות כמו שקרה לך פה, בדיעבד אני מבטיח לך
שאם הייתי לוקח אותך בתחילת המסה ואומר לך שאני אביא אותך למטרה שלך ב100% בשביל 10 ש"ח ליום
כנראה שהיית משלם בשמחה במקום להאריך את התהליך שלך בעוד כמה חודשים.

אישית התחלתי ללמוד את התחום לבד והתמקצעתי בו מבחינת קורסים וקריאת מחקרים / מטא אנליזות רק בשנה-שנתיים האחרונות.
בעיקרון אני דיי לומד את התחום לבד, קורא המון מחקרים ומנסה לרכוש כמה שיותר ידע, כמו שכבר הבנת אני סטודנט וההוצאה הנוספת הזאת עשויה להיות משמעותית יותר וכן קשה.

בכל אופן כנראה הגדרת המטרות שלי לא הייתה מספיק טובה, יכול להיות שאם הייתי עם כמות שריר גבוהה יותר הייתי משיג את ה"שייפ" שציפיתי לו, כי שוב לפי מה שנאמר פה הגעתי לאחוז שומן נמוך יחסית.

נראלי שאחרי שאסיים את השבוע הניטרלי לפי מה שהנתי ממך אתחיל מסה איכותית וטובה

נערך לאחרונה:
המטרה שלי הייתה לרדת באחוזי שומן בצורה משמעותית כדי להביא את עצמי לתחילת מסה נקייה ואיכותית יותר. לפי מה שנכתב לי פה דיי השגתי אותה. ויזואלית זה לא מה שציפיתי אבל כנראה שריפת השומן הביאה אותי לתוצאות שריאליות לכמות השריר שלי, בנוסף אני סטודנט בתקופת מבחנים אז בוא נגיד שזה דיי תרם לשריפת שריר בחודש וחצי האחרון.

לא הבנתי,
המטרה שלך היא שלך או של אנשים זרים בפורום?

אתה קובע לעצמך את המטרות, עמדת בהם? נפלא. זה שאחרים יגידו לך אחרת זה לא משנה את העובדה.
גם לי כולם אומרים שאני יכול להפסיק לגדול, מבחינתי אני עוד לא ב85% אפילו.

בעיקרון אני דיי לומד את התחום לבד, קורא המון מחקרים ומנסה לרכוש כמה שיותר ידע, כמו שכבר הבנת אני סטודנט וההוצאה הנוספת הזאת עשויה להיות משמעותית יותר וכן קשה.

אני לא מעביר ביקורת חלילה, פשוט קח בחשבון שבלמידה עצמאית יש הרבה טעויות,
אתה יכול להתנחם בזה שמי שלא טועה - לא לומד.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי,
המטרה שלך היא שלך או של אנשים זרים בפורום?

אתה קובע לעצמך את המטרות, עמדת בהם? נפלא. זה שאחרים יגידו לך אחרת זה לא משנה את העובדה.
גם לי כולם אומרים שאני יכול להפסיק לגדול, מבחינתי אני עוד לא ב85% אפילו.

אני לא מעביר ביקורת חלילה, פשוט קח בחשבון שבלמידה עצמאית יש הרבה טעויות,
אתה יכול להתנחם בזה שמי שלא טועה - לא לומד.
הכוונה שלי היא שהמטרה שלי הייתה יותר הויזואליות ופחות דברים אחרים, כנראה שההגדרה של המטרה הייתה טעות לנוכח המצב שלי..

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה,
תגדיר מטרה מחדש ותתחיל.
תודה רבה, אני אתחיל מסה החל משבוע / שבועיים הקרובים ואמרח אותה כמה שאוכל, בסוף, המטרה העיקרית הייתה להוריד את כל השומנים שהצטברו מהמסה המלוכלת הקודמת כדי שאצליח לעלות במסה בצורה אטית ואיכותית וגם בין היתר במשקלי העבודה

תודה רבה, אני אתחיל מסה החל משבוע / שבועיים הקרובים ואמרח אותה כמה שאוכל, בסוף, המטרה העיקרית הייתה להוריד את כל השומנים שהצטברו מהמסה המלוכלת הקודמת כדי שאצליח לעלות במסה בצורה אטית ואיכותית וגם בין היתר במשקלי העבודה
לא לשכוח שבועיים נייטרלי לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית