הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להישאר ב AB או לעבור ל SS

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אני עכשיו מתחיל לעבוד על מסה אחרי תקופת חיטוב

הנתונים שלי
משקל:80 (יש לי עוד שבוע לסוף החיטוב)
גובה:185
חזה אני עושה 85 , לפני המילואים והמבחנים הייתי על 90
מתח : עם עוד 20 קילו
מקבילים: עם עוד 16 קילו
כתפיים בישיבה עם משקולות בודדות:26 , בעמידה עם מוט כאב לי הגב התחתון

יכול להתאמן 4 ימים של משקולות ועוד 2 ימים שבהם אני רץ/שוחה

אם צריך עוד נתונים אני יוסיף

התוכנית שלי נכון להיום היא AB חזה,כתפיים,אחורית / רגליים,גב,קידמית

בתוכנית שלי אין לי סקווט ואין דדליפט ואף פעם לא עשיתי אותם

לפי התוכנית בכללי בעוד כ 3 חודש אני יחליף את התרגילים וישלב סקווט ודדליפט

השאלה שלי האם זה בסדר להישאר ב AB או אולי לעבור ל SS

תודה רבה לעוזרים

איך עבדת על הרגליים עד עכשיו, ואם עשית Leg-press, מה המשקל?
יש לך הסטוריה של בעיות גב או שהכאב בפרס היה חד פעמי? הטכניקה שלך היתה נכונה? איפה למדת אותה?
אם אתה יכול לעלות משקל מאימון לאימון תעשה SS. למרות שלחיצה שלך טובה, מכיוון שלא עשית סקוואט ודדליפט עד עכשיו אני מניח שאתה יכול.
התכנית הזאת מאוזנת מאוד, ואם עד היום לא השקעת מספיק ברגליים היא תהיה לך מצוינת.
אם אתה לא רוצה לעשות SS, ממליץ לעשות אחת מהתכניות בפורטל
www.kilogram.co.il

• פותח/ת השרשור
איך עבדת על הרגליים עד עכשיו, ואם עשית Leg-press, מה המשקל
LEG PRESS אני עושה כ 150 ,הרגליים שלי חלשות , הייתי מפגר והייתי מזניח את זה

יש לך הסטוריה של בעיות גב או שהכאב בפרס היה חד פעמי? הטכניקה שלך היתה נכונה? איפה למדת אותה?
שחכתי מזה אבל לפני המילואים הייתי עושה 40 נורמלי אחרי המילואים+הפסקה בגלל מבחנים היה לי כאבי גב רק בתרגיל הזה אז פשוט שיניתי אותו (הכאב היה לקראת סט אחרון)

אם אתה יכול לעלות משקל מאימון לאימון תעשה SS. למרות שלחיצה שלך טובה, מכיוון שלא עשית סקוואט ודדליפט עד עכשיו אני מניח שאתה יכול.
אני יוכל לעלות במשקל רק ב סקווט ודדליפט לפי דעתי כל השאר לא

התכנית הזאת מאוזנת מאוד, ואם עד היום לא השקעת מספיק ברגליים היא תהיה לך מצוינת.
האם עדיין כדאי לי ללכת על SS ? או פשוט לשלב סקווט ודדליפט ב AB ?

אם אתה לא רוצה לעשות SS, ממליץ לעשות אחת מהתכניות בפורטל
כן ראיתי מה שיש שם יש לי בערך תוכנית AB משם רק בלי סקווט ודדליפט וקצת שוני פה ושם בתרגיל קטן (בגלל שעשיתי אותם לפני זה)
www.kilogram.co.il

בכל אופן תודה ואשמח לעוד תגובות והצאות

סקוואט ודדליפט במתכונת של SS, מתח ולחיצות תתחיל במתכונת של SS, אבל די מהר תצטרך לשנות.

• פותח/ת השרשור
סקוואט ודדליפט במתכונת של SS, מתח ולחיצות תתחיל במתכונת של SS, אבל די מהר תצטרך לשנות.

אז ההמלצה שלך היא לשנות ל SS ? אין אפשרות לשלב ב AB ?
ואשמח להסבר אפילו קצר למה כדאי לי ללכת על SS בגלל שאני לא מתחיל והמשקלים שלי ממה שאני יודע דיי בסדר בשאר התרגילים

תודה רבה

אם לא עשית סקוואט ודדליפט, אתה מתחיל. כמובן שאפשר לעשות גם AB, אבל מבחינת יעילות, SS עדיפה. תקרא את הנעוצים.

תודה רבה
- הלינק הזה שיכנע אותי סופית

מה שהוא עשה זה נחמד, אפשר להגיע לתוצאות יפות יותר, אפילו אם תשים לב בלפני הוא רחוק ולא יודע למתוח טוב.
באחרי התמונה יותר קרוב יש תאורה שונה, הוא יודע לפרוס..
זה לא מה שצריך לגרום לך להחליט. יש כאן אנשים סיימו SS עם 160 קילו סקוואט...

• פותח/ת השרשור
דרך אגב התוכנית הזאת תעבוד לי טוב על הרגליים כן ? כי הם ממש אבל ממש מוזנחות אצלי

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה מה לעשות אם חזה אני בכללי איתו במקסימום שלי אני לא מאמין שאני יוכל לעלות איתו לפחות לא מאימון לאימון אולי פעם בשבוע שבועיים ?

אני חושב פשוט לעשות את המקסימום שלי וזהו ? כמובן ככה שאני יצליח לעשות 3 סטים של 5

אתה יכול לעשות לחיצות במתכונת של טקסס מת'וד - כלומר יום נפח, יום התאוששות, ופעם בשבוע/שבועיים שבירת שיאים בעצימות גבוהה.

כווץ את השרירים בתחת שאתה עושה כתפיים בעמידה עם מוט זה יפתור לך את בעיית הגב תחתון

Back
למעלה תחתית