הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי ניתוח גניקומסטיה

• פותח/ת השרשור aviv
  • פורסם בתאריך

aviv

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לפני כשבועיים וקצת עברתי גניקומסטיה במהלך עברתי כריתה ושאיבה ברמה ה2. נכון להיום אני עוד לא יודע כל כך אך התוצאות כי החזה (כמובן שנפוח פחות מלפני הניתוח) עדיין נפוח וקשה בגלל בצקות וגם בגלל שעבר מעט זמן.הפיטמות נראות הרבה יותר טוב זה כבר עכשיו אני רואה כי הם לא נפוחות כמו לפני הניתוח.
עכשיו השאלה שלי למי שיודע/מי שעבר את הניתוח, כמה זמן צריך לחלוף עד שאני אוכל לחזור להתאמן, יש לציין כי לפני ניתוח התאמניתי כשנה וחודשיים והייתי בתהליכים של חיטוב. ועוד שאלה קצת נדושה אומנם אבל האם כעבור חודש מראה החזה יהיה סביר בהתחשב שהמראה הסופי מתעצב רק כעבור חצי שנה.

תודה..
אגב אני חדש כמו שאתם רואים.
ובונא אני לא מבין את השפה שמדברים פה בנוגע לאימונים... סייקלים? תוכנית AB? ABCD?

שלום לפני כשבועיים וקצת עברתי גניקומסטיה במהלך עברתי כריתה ושאיבה ברמה ה2. נכון להיום אני עוד לא יודע כל כך אך התוצאות כי החזה (כמובן שנפוח פחות מלפני הניתוח) עדיין נפוח וקשה בגלל בצקות וגם בגלל שעבר מעט זמן.הפיטמות נראות הרבה יותר טוב זה כבר עכשיו אני רואה כי הם לא נפוחות כמו לפני הניתוח.
עכשיו השאלה שלי למי שיודע/מי שעבר את הניתוח, כמה זמן צריך לחלוף עד שאני אוכל לחזור להתאמן, יש לציין כי לפני ניתוח התאמניתי כשנה וחודשיים והייתי בתהליכים של חיטוב. ועוד שאלה קצת נדושה אומנם אבל האם כעבור חודש מראה החזה יהיה סביר בהתחשב שהמראה הסופי מתעצב רק כעבור חצי שנה.

תודה..
אגב אני חדש כמו שאתם רואים.
ובונא אני לא מבין את השפה שמדברים פה בנוגע לאימונים... סייקלים? תוכנית AB? ABCD?
תוצאות סופיות בניתוח שכזה רואים רק לאחר שנה. גם בטווח הזמן בין חצי שנה לשנה אתה תראה שינויים פיזים (אולם קטנים, אך עדיין רואים).
לגבי לחזור להתאמן, זה תלוי ברופא שלך, אבל לרוב זה לאחר 6-8 שבועות מיום הניתוח. אם יש עדיין בצקות או סיבוכים כאלו ואחרים, סביר להניח שיקח יותר זמן.

לגבי המונחים בפורום, סייקלים = מחזור. בד"כ מייחסים זאת לסטרואידים/תרופות. תוכנית ABCD זו תוכנית שמחולקת ל-4 פעמים בשבוע, כל פעם עובדים על 1 או 2 חלקים באימון בודד. AB אותו עיקרון, רק שהאימון של הגוף שלך מפוצל ל-2, ובד"כ נעשה 3-4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
וואלה תודה האם יש פה מישהו שעבר את הניתוח, היה קצת סקפטי ובסוף התבדה והיה מבסוט? אני שואל כי אני הבנאדם הכי לא סבלני בעולם ואני מת למידע קצת פחות רפואי ויותר נסיוני.

כנס לי לסטטיסטיקה ותריץ על האשכולות שפתחתי לפני שנה+
הייתי בידיוק ככה
עד שהתחילו לי בעיות אחרות שהתעסקתי בהם ולאחר זמן מה ראיתי שהשתפר וזהו...
בעיה פותרת בעיה ^^

עברתי תניתוח ביאנואר... שמע ישבתי בבית שבועיים חסר חיים מול המחשב... אחריי זה חזרתי לעבודה... לא נוח לא כיף סיוט של דבר להסתובב עם הווסט הזה סביב החזה..
פעם אחת כנראה התאמצתי יותר מדי בעבודה והתחילו בעיות.. צד אחד של החזה התנפח והתחיל ממש לכאוב.. היה צריך לעשות ניקוזים שזה הדבר הכי לא נעים שעברתי יותר מהניתוח חחח לא כיף, מחדירים לך מחט בכל מני נקודות בחזה ומוציאים דם " לא טוב" ככה כמה טיפולים.. לאחר חודש הגוף שלי ייצר חור ליד הפיטמה וכל הדם הלא טוב הזה התחיל לצאת לבד.. זה לא כאב ביכלל להפך זה רק שיחרר את הכאב מנפיחות אבל זה היה מגעיל חח לחצתי על החזרה והדם שם ממש זרם אחוצה חחח אבל המנתח אמר שזה טוב.. וזה הרגיש טוב אחריי זה... לאחר תקופה של חודשיים חזרתי למכון.. היה קשה ומפחיד לאמן חזה על ההתחלה... בעקרון הסתובבתי איזה חודש על המכונות במכון עשיתי הרבה רגליים וידיים.. גם וכתפיים היה גם לא קל כי זה מתח את החזה...
אבל זהו אכשיו כל זה מאחוריי ואני לא מתחרט מרגיש מצויין שמח עם התוצאות האכשוויות וסך הכל מבסוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית