עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו אמר את זה?לא אחי, אני ועוד מפתחי גוף, הצלחנו לצבור מסת שריר רק בגלל שיש לנו גנטיקה טובה, ובגלל חומרים ותוספים שאנחנו דוחפים בכמויות, (האימונים שלנו זה משחק ילדים) אם היינו עושים ss היינו פי שתיים ממה שאנחנו עכשיו...
המעניין הוא שכל הוויכוחים שלי זה או עם מתאמני כוח שמנים, שמנסים לשכנע אותי שלהתאמן כוח זה הכי טוב, ושהם חיים בסרט שה40% שומן שלהם זה שריר, או עם ילדים כמוך ששוקלים 50 קילו, ועושים 40 ק"ג סקוואט,ומחפשים על מי להוציא תתסכול, ולא יודע מאיפה יש להם תביצים להביע דיעה בכלל???
תגיד לי אחי אתה עושה מעצמך צחוק או מה?טוב תשמעו אני יותר לא אביע את דעתי בפורום הזה, את ם לא יודעים לנהל דיון כמו שצריך, וכל אחד עם הטענה המפגרת, שאני עף על עצמי וחושב שאני הכי טוב, אומנם בתחום הזה הרבה ככה, אבל אני ממש לא אחד כזה, בסה"כ חשבתי שיש פה חברה בוגרים שיודעים לנהל דיון ושכל אחד יכול לתת תדיעה שלו, ולא להיעלב לי מכל תגובה,בקיצור:שכל אחד יעשה מה שבא לו, ומה שטוב לו, שיהיה בהצלחה לכולם...(נב. אני לא חושב שאני נראה כזה טוב, יש לי הרבה מה לשפר, אז תפסיקו להסיק מסקנות)...
תשמע אם נדבר בכנותאני לא מבין למה כל פעם שאני אומר משהו בלי קוצ'י פוצ'י, אומרים שאני מתבטא בצורה לא יפה? (מה אתם כאלה עדינים ופגיעים?) שמתם לב איך הקולדפייר הזה מתבטא? (אליו אף אחד לא בא בטענות עם ההערות תיסכול וקנאה שלו) אה ושיט הורידו לי תמוניטין, איך אני אחיה עם זה? אני לא ישן הלילה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול גם אני מוכןשמע, כשאמרתי שבדוק לא סיימתם תיכון, צדקתי. זה לא אני הורדתי לך מוניטין. אין לי סיבה להוריד לך מוניטין, ההפך, ההודעות שלך משעשעות אותי מאוד.
אני רואה שעניין המוניטין הזה פגע בך קשות, כי זו כבר ההודעה החמישית בערך שאתה מזכיר את זה ולכן אני אעשה איתך עסקה - אתה תפתח נעוץ על להכשל בתחרות פיתוח גוף ואני אכפיל את המוניטין שלך כל יום.
ברצינות? עברנו לזה עכשיו?טוב תשמעו אני יותר לא אביע את דעתי בפורום הזה, את ם לא יודעים לנהל דיון כמו שצריך, וכל אחד עם הטענה המפגרת, שאני עף על עצמי וחושב שאני הכי טוב, אומנם בתחום הזה הרבה ככה, אבל אני ממש לא אחד כזה, בסה"כ חשבתי שיש פה חברה בוגרים שיודעים לנהל דיון ושכל אחד יכול לתת תדיעה שלו, ולא להיעלב לי מכל תגובה,בקיצור:שכל אחד יעשה מה שבא לו, ומה שטוב לו, שיהיה בהצלחה לכולם...(נב. אני לא חושב שאני נראה כזה טוב, יש לי הרבה מה לשפר, אז תפסיקו להסיק מסקנות)...
טוב תשמעו אני יותר לא אביע את דעתי בפורום הזה, את ם לא יודעים לנהל דיון כמו שצריך, וכל אחד עם הטענה המפגרת, שאני עף על עצמי וחושב שאני הכי טוב, אומנם בתחום הזה הרבה ככה, אבל אני ממש לא אחד כזה, בסה"כ חשבתי שיש פה חברה בוגרים שיודעים לנהל דיון ושכל אחד יכול לתת תדיעה שלו, ולא להיעלב לי מכל תגובה,בקיצור:שכל אחד יעשה מה שבא לו, ומה שטוב לו, שיהיה בהצלחה לכולם...(נב. אני לא חושב שאני נראה כזה טוב, יש לי הרבה מה לשפר, אז תפסיקו להסיק מסקנות)...