הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מפיל היט

כן אחי, באמת שניסיתי, אבל לא הצלחתי לעלות על במה עם חוטיני לא תקני ולהגיע לבית חולים אחרי זה כי אני מפגר. ספר לי את הסוד שלך!!
זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי, ושזה נכון...

קולד פאייר תעלה קצת תמונות נרא תשומן שלך?

קולד פאייר תעלה קצת תמונות נרא תשומן שלך?

אחי, אני לא סובל מבעיות אישיות שדורשות עידוד מגברים שאוהבים למרוח אחד את השני בשמן. כך שאני לא רואה איך זה יעזור לי, למרות ששמעתי שלך זה עובד מצוין. אבל היי, כל אחד ומה שעובד עליו, נכון?

אני לא מבין מה אתם רוצים מאלירמבו, הוא בא עם ספידו כי הוא חשב שהוא בים (שמן שיזוף, כולם נראים כמו נערי חוף לא יותר מזה...)

גם אני נפלתי בפח
אל תיפול גם אתה
להתרחק כמו מאש
השקט שלפני הסערה
השטן לובשת פראדה
אלו הסרטים האהובים עליי....

כמהההההההההה דדליפט שלו?
אין אל פיל בעולם!

אין זה הכל מהאימוני כוח 3 פעמים בשבוע, 2 חזרות כל סט,רבע שעה מנוחה בין סט לסט, רק ככה מגיעים לתוצאות כאלה, בדוווק אחי...

בדוק הוא מתחטב אם תוכנית כוח!!
ומה הסיפור שלכם ? 😳
אף אחד לא אמר שהוא מתאמן עם תוכניות כוח.
לדרכי התבטאות של דני כבר התרגלנו. אבל אתה אלירם? מה הבצקות עלו לך למוח?

אני תומך בזה שאלירן צריך לקבל מנהל בפורום אימונים ולנקות את הזבל של תכניות הכח משם..חבל שזה לא יקרה כי הפורום תומך רק בשיטת ההשמנה והטימטום-כח

תפסיקו לריב כמו ילדים בני 5.. :/
אני חושב שעוד 3-4 שנים פיל יהיה ה-אגדה

אני תומך בזה שאלירן צריך לקבל מנהל בפורום אימונים ולנקות את הזבל של תכניות הכח משם..חבל שזה לא יקרה כי הפורום תומך רק בשיטת ההשמנה והטימטום-כח
אה יפה, ואיזה פורום אתה רוצה לנהל? תזונה ותוספים יתאים לך או שאתה רוצה גם להיות באימונים?

אני לא מבין למה כל פעם שאני אומר משהו בלי קוצ'י פוצ'י, אומרים שאני מתבטא בצורה לא יפה? (מה אתם כאלה עדינים ופגיעים?) שמתם לב איך הקולדפייר הזה מתבטא? (אליו אף אחד לא בא בטענות עם ההערות תיסכול וקנאה שלו) אה ושיט הורידו לי תמוניטין, איך אני אחיה עם זה? אני לא ישן הלילה...

אני לא מבין למה כל פעם שאני אומר משהו בלי קוצ'י פוצ'י, אומרים שאני מתבטא בצורה לא יפה? (מה אתם כאלה עדינים ופגיעים?) שמתם לב איך הקולדפייר הזה מתבטא? (אליו אף אחד לא בא בטענות עם ההערות תיסכול וקנאה שלו) אה ושיט הורידו לי תמוניטין, איך אני אחיה עם זה? אני לא ישן הלילה...
בניגוד אליך הוא לפחות יודע מה הוא אומר ולא ממחזר דברים שבילדרים זורקים בלי כל ביסוס

תנסה לישון עם התחתונים האדומות, זה יעודד אותך 😵‍💫🥊

הורידו לך מוניטין כי אתה קשקשן, לא כי העלבת אותי. בתור מישהו שהתבלבל בחוטיני יהיה לך קצת קשה להעליב אותי באינטרנט.

אה יפה, ואיזה פורום אתה רוצה לנהל? תזונה ותוספים יתאים לך או שאתה רוצה גם להיות באימונים?
עדיף לשים כמנהל מישהו שלא רק קרא קצת מחקרים אלא גם ביצע ויש לו תוצאות שמגבות את הידע שלו וקצת ניסיון בפיתוח גוף,לא אמרתי כלום על עצמי..
לא מנסה לפגוע אבל רק אומר שאדם שמגיע לפורום ורוצה קצת שריר על הגוף אומרים לו לעשות SS ולאכל כמו דביבון,מאוד מוריד מהרמה של הפורום

הרי אתה לא הולך בחדר כושר לילד השמן ושואל איך בונים חזה גדול,אתה הולך לבחור השרירי עם החזה..ואותו דבר פה רק שכאן השמן עוזר לך לבנות חזה

נערך לאחרונה:
עדיף לשים כמנהל מישהו שלא רק קרא קצת מחקרים אלא גם ביצע ויש לו תוצאות שמגבות את הידע שלו וקצת ניסיון בפיתוח גוף,לא אמרתי כלום על עצמי..
לא מנסה לפגוע אבל רק אומר שאדם שמגיע לפורום ורוצה קצת שריר על הגוף אומרים לו לעשות SS ולאכל כמו דביבון,מאוד מוריד מהרמה של הפורום

הרי אתה לא הולך בחדר כושר לילד השמן ושואל איך בונים חזה גדול,אתה הולך לבחור השרירי עם החזה..ואותו דבר פה רק שכאן השמן עוזר לך לבנות חזה

אחי, אז תעלה את הרמה במקום לבכות.

לא אחי, אני ועוד מפתחי גוף, הצלחנו לצבור מסת שריר רק בגלל שיש לנו גנטיקה טובה, ובגלל חומרים ותוספים שאנחנו דוחפים בכמויות, (האימונים שלנו זה משחק ילדים) אם היינו עושים ss היינו פי שתיים ממה שאנחנו עכשיו...

Back
למעלה תחתית