הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקנות BCAA

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אממ קודם כל אני לא אוהב לקחת יותר מידי דברים שלא צריכים במיוחד בעובדה שאני טבעי ככה שהרוב זה לא יתן יותר מידי, אני לוקח מולטי ויטמין ואבקת חלבון כתוספים.
לא אוהב את הקטע שקונים את כל החרא שלא באמת עוזר או עוזר בקושי..
בכל מיקרה מישהו במכון אבל המליץ לי על BCAA (של אקסטנד) אמר שזה ממש עזר לו.. השאלה שלי היא עד כמה זה באמת עוזר בתקופת מאסה ?
כדאי לקנות פעם אחת ולנסות ? או שזה יאכזב?

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק זה עזר לו?
לפי דעתי בזבוז כסף גדול,עדיף קריאטין למסה שאיתו כן רואים תוצאות
זה גם מה שאני חשבתי אבל הוא אמר לי שזה ממש עזר לו
ניסיתי פעם קריאטין ולא עזר לי..לא מתכוון לקנות עוד פעם

בכללי התוספים היחידים שעובדים זה הקפאין,קריאטין,אבקת חלבון להשלמת ערכים,כל השאר עוזר לך יותר פסיכולוגית הרי אין מחקרים שאומרים שBCAA תומך בגדילת שריר כמו שיש מחקרים שתומכים בתזונה עתירת חלבונים וההשפעות החיוביות שיש לקריאטין והקפאין על האימון שלנו וההתאוששות.היחידים שאומרים שBCAA עוזר זה חברות תוספי התזונה שיש להם אינטרס בלי שום מחקרים..
תשאר עם קפאין ואבקת חלבון

תקשיב זה שאמר לך ש BCAA עזר לו תשאל תבחור מה עוד לוקח חוץ מ BCAA ואם לוקח עוד דברים איך יודע לבודד שמה שעזר לו זה BCAA ולא משהו אחר שלקח?

אלו "שלוקחים" דברים מרוב הסלט שמכניסים לקוף לא יכולים לדעת מה עזר בדיוק ולמה...
בגדול יש פה בפורום אשכול לתוספים שלא עוזרים ו BCAA מככב בזה ... לשיקולך אם אתה רוצה לקנות את זה מה גם שזה יקר מאוד.

אממ קודם כל אני לא אוהב לקחת יותר מידי דברים שלא צריכים במיוחד בעובדה שאני טבעי ככה שהרוב זה לא יתן יותר מידי, אני לוקח מולטי ויטמין ואבקת חלבון כתוספים.
לא אוהב את הקטע שקונים את כל החרא שלא באמת עוזר או עוזר בקושי..
בכל מיקרה מישהו במכון אבל המליץ לי על BCAA (של אקסטנד) אמר שזה ממש עזר לו.. השאלה שלי היא עד כמה זה באמת עוזר בתקופת מאסה ?
כדאי לקנות פעם אחת ולנסות ? או שזה יאכזב?

מההבדל בין ח.אמינו לאבקת חלבון מבחינתך במסה??
ח.אמינו פשוט לא צריכות לעבור פירוק בקיבה,אז מה זה משנה לך?חלבון זה חלבון

מההבדל בין ח.אמינו לאבקת חלבון מבחינתך במסה??
ח.אמינו פשוט לא צריכות לעבור פירוק בקיבה,אז מה זה משנה לך?חלבון זה חלבון
רק הרבה הרבה יותר יקר, ולא הוכח במועיל.
מי אמר שאלה הן החומצות האמיניות שבקפסולות הן אותם חומצות אמינו שבאבקה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית