הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יוצא לטיול של 7 ימים..

shonrd1

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
-20
111
0
שלום
טוב אז בואו אני יתחיל מההתחלה כדי שתבינו..
הייתי חולה איזה שבוע ככה ולא היתאמנתי איזה שבוע וחצי-שבועיים באותו זמן גם אכלתי ממש ממש קצת (אולי ארוחה ביום) בקיצור ירדתי 3 קילו של שרירים נטו!
והרגשתי את זה במישקלים שאני מרים..
אז החלטתי לעלות את זה בחזרה מהר אני העכשיו אוכל כמו משוגע ומיתאמן רגיל (עליתי בכמה ימים כבר כיעמט קילו)..
עכשיו אני יודע ב 4\20 למסע הישראלי זה ניקרא (טיול שנתי של 7 ימים) ואני לא יודע מה לאכול שם.. כי על איונים אני בקושי יכול לישמור (אולי קצת כפיפות בטן..) ועל תזונה הדבר היחדי שיהיה לאכול זה חטיפים ולחמניה עם שוקולד ובערב ארוחה אחת נורמלתי של אורז ושניצלים או משהו באזור..
אז אני שואל מה לעשות? מה אני יכול ליקנות שאני יביא לשם זה עם הרבה פחממות\חלבונים אבל בלי הרבה שומן..?
תודה על כול הצעה או עצה כי אני שוקל לא לצאת לזה ואני לא יודע מה לעשות כי אני לא רוצה להרוס את מה שאנ יעוב עליו כימעט חצי שנה..

1. כדי לרדת 3 קילו של "שריר" בשבוע וחצי - שבועיים, צריך לצום רצוף לפחות שבוע כדי שזה יתבצע, הירדה שהייתה לך היא נוזלים כמעט נטו.
2. הירידה במשקלים אופיינית למי שלא היה שבוע - שבועיים במכון ובמיוחד אחרי שחזר ממחלה כי:
א. הגוף שלו עדיין חלש וחוזר לעצמו
ב. הוא לא הביא גירוי לשריר במשך שבועיים~
ג. אתה חייב להפסיק לחיות בסרטים
3. טיול זה טיול, שבוע לא יהרוג אף אחד, תשתחרר תאכל מה שאתה רוצה תקח את זה גם כמנוחה מאימונים והשלמה של המחלה שלך, סה"כ 3 שבועות שלא תתאמן לא יקרה שום דבר ואף אחד לא ימות אתה לא באדיבילדר ואתה לא ממהר לשום מקום, בשביל להרוס דברים צריך לעשות הרבה שטויות למשך הרבה יותר זמן.

אני לא הייתי יוצא....

סתם נו!!! תלך תהנה, תאכל כמו כולם ואם בא לך תביא קצת אבקת חלבון.
תגיד תודה שטיול זו הסיבה שאתה מפסיד קצת אימונים, אצלי זה משהו אחר וכואב יותר:(

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז כניראה כמו שאמא שלי אומרתי אנ יבאמת קצת מגזים מידי..
תודה שיכנעתם אותי ואני יצא אבל משהו משה אמר לי בסעיף1 על זה שלא הורדתי 3 קילו שריר אלה נוזלים..
אני הייתי אוכל בשבוע (שהייתי חולה) כול יוםן ארוחה מיזערית רצח.. ובאימונים גם ירדתי במישקלים שאני מרים..
ויש לכם אולי אז איזה משהו שאפשר להביא לשם (שטוב לאכול?)
ואם אני יעשה שם קצת כפיפות בון שכיבות שמיכה מקבילים אולי זה יעזור?

למה להביא אוכל לשם ולהראות שונה? אתה רוצה להביא אוכל תביא שימורים אבל שוב זה מיותר תשתחרר גבר כולה פיתוח גוף חובבני אתה לא הולך מחר לעלות על במה וגם לא עוד 10 שנים (תעדכן אותי אם אני טועה).
אנשים כאן יותר מדי מושפעים ממגזינים ושאר הדברים, יש מאמר שהכנתי על אובססיביות לאימון בפורום מאמרים ממליץ לעבור עליו שוב אם לא עברת עליו כבר.
בקשר לשאר הכפיפות בטן ושאר הדברים, עזוב תשתחרר גבר תן לגוף שלך לנוח כרגע חזרתי ממחלה ויש לך טיול שהוא פעם בשנה ולא יהיה עוד הרבה שנים כאלו, הטיולים השנתיים בבית ספר הם הדברים שמדברים עליהם לפעמים המון שנים אחרי (לפחות ככה אצלנו), אתה רוצה להיות זה שיאכל טונה עם תירס בחדר בזמן שהחברים בחוץ עושים משהו?
בכל מקרה לגבי המשקלים, זה ברור שהגוף במחלה, ולא היית במכון כשבועיים תיהיה ירידה ולפעמים דרסטית במשקלים, הגוף קיבל סוג של "שוק" גייס את כל ה"משאבים" שלו לטפל במחלה, לא קיבל גירוי שבועיים והופ אתה חושב שתתחיל לעלות אף משקלים זה לא קורה, אני מבטיח אבל שתוך שבוע אימונים הכל חוזר לאט לאט,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה רבה אחי הבנתי את המישקלים והכול..
לגבי זה שאני ישב בחדר ויואכל טונה אחי שכולם יהיו בחוץ.. אין מצב חח 😣
אבל הבנתי א תהעיקרון של מה שאמרתה סבבה תודה לכולם..😃

אני מלווה טיולים, אז שמע לי!
קודם כל מבחינת תזונה - אין לך מה לדאוג בכלל! בבוקר יש לך כמה גבינות וקוטג'ים וביצים שרק תרצה, בצהריים תהיה לך ארוחה בשרית או שתכין כריכים בבוקר ותקח לדרך,
ואז יש לך אפשרות להכין עם טונה או פסטרמה או גבונה או קוטג' (לרוב טונה ופסטרמה שזה כמובן יותר טוב), וכמובן את הארוחת ערב הבשרית ששם תתקמבן על בשר בלי בעיה!
עכישו בקשר לאימונים - תחלק לך את השבוע הזה לאימונים מאוד קטנים, יום אחד מתח ובטן או שכיבות שמיכה ובטן (מתח תצטרך טיפה להתאמץ ולמצוא) ואיך שתרגיש לנכון להתאמן...
כמובן שתוכל להתאמן בחדר לפני הארוחת ערב, ואז הכל יהיה סבבה!
ככה השבוע שלך יעבור לך פיקס - גם מבחינת תזונה וגם מבחינת אימונים!
ועוד משהו - אם אתה פוחד מלא לאכול "נקי", אז תחשוב שכל היום אתה על הרגליים והולך אז זה מוריד לך הרבה קלוריות!
והכי חשוב - שתה הרבה מים!!! כל יום 3-4ליטר לפחות!!!
ושתהנה כמובן 😉

• פותח/ת השרשור
אני מלווה טיולים, אז שמע לי!
קודם כל מבחינת תזונה - אין לך מה לדאוג בכלל! בבוקר יש לך כמה גבינות וקוטג'ים וביצים שרק תרצה, בצהריים תהיה לך ארוחה בשרית או שתכין כריכים בבוקר ותקח לדרך,
ואז יש לך אפשרות להכין עם טונה או פסטרמה או גבונה או קוטג' (לרוב טונה ופסטרמה שזה כמובן יותר טוב), וכמובן את הארוחת ערב הבשרית ששם תתקמבן על בשר בלי בעיה!
עכישו בקשר לאימונים - תחלק לך את השבוע הזה לאימונים מאוד קטנים, יום אחד מתח ובטן או שכיבות שמיכה ובטן (מתח תצטרך טיפה להתאמץ ולמצוא) ואיך שתרגיש לנכון להתאמן...
כמובן שתוכל להתאמן בחדר לפני הארוחת ערב, ואז הכל יהיה סבבה!
ככה השבוע שלך יעבור לך פיקס - גם מבחינת תזונה וגם מבחינת אימונים!
ועוד משהו - אם אתה פוחד מלא לאכול "נקי", אז תחשוב שכל היום אתה על הרגליים והולך אז זה מוריד לך הרבה קלוריות!
והכי חשוב - שתה הרבה מים!!! כל יום 3-4ליטר לפחות!!!
ושתהנה כמובן 😉
תודה רבה עוד פעם.. (לא ידעת שהיו כאלה ארוחות מסודרות..) ובערב אני יתחרע על האוכל..🤘

יש לי כמה דברים להוסיף,אני בטיולים לא היתי הכי אוהב את האוכל.
אז היתי מביא כמה קופסאות טונה ובארוחת בוקר אוכל ביצים וטונה עם גבינהאז אין ממש בעיה של תזונה תביא איתך כמה קופסאות שימורים שתוכל לאכול בבוקר עם כולם(לא בחדר לבד בזמן שהם עושים משהו(כמו שמשה אמר))...

ובקשר לאימונים:
משה אמר שתביא לגוף שלך לנוח כי סך הכל אתה לא מתכונן לאיזה תחרות...
אז עזוב תילך תהנה בטיול בנות ענינים,סך הכל לא תתאמן 3 שבועות(עם המחלה).
אין לך צורך להתעסק בזה יותר מדי כי זה רק 3 שבועות!
עוד שנה-שנתיים אתה הולך להיות בצבא,ובוא נגיד שזה לא בית מלון.
תתכונן לעובדה שיכול להיות שתתאמן 1 לשבוע וגם זה לא תמיד.

יש לי כמה דברים להוסיף,אני בטיולים לא היתי הכי אוהב את האוכל.
אז היתי מביא כמה קופסאות טונה ובארוחת בוקר אוכל ביצים וטונה עם גבינהאז אין ממש בעיה של תזונה תביא איתך כמה קופסאות שימורים שתוכל לאכול בבוקר עם כולם(לא בחדר לבד בזמן שהם עושים משהו(כמו שמשה אמר))...

ובקשר לאימונים:
משה אמר שתביא לגוף שלך לנוח כי סך הכל אתה לא מתכונן לאיזה תחרות...
אז עזוב תילך תהנה בטיול בנות ענינים,סך הכל לא תתאמן 3 שבועות(עם המחלה).
אין לך צורך להתעסק בזה יותר מדי כי זה רק 3 שבועות!
עוד שנה-שנתיים אתה הולך להיות בצבא,ובוא נגיד שזה לא בית מלון.
תתכונן לעובדה שיכול להיות שתתאמן 1 לשבוע וגם זה לא תמיד.

אני עכשיו אחרי 3 שבועות של טיול+מחלה.
טיול בניו יורק שטחנתי שם ציזבורגרים כול היום, לא תגיד איזה טיול בשטח..

ירדתי 6 קילו 😣😣

בסדר בקטנה...
תאכלס בטיול לא ניראה לי שיהיה לך כוח\רצון בכלל לעשות "אימונים" זה טיול סטלה כזה אתה הולך בשביל להרגע,להתפנן בלי לחשוב על כלום חוץ מלהנות.

• פותח/ת השרשור
אממ לא ניראה שאני יביא טונה וכאלה זה ניראה לי מכעור להביא את זה לטיול וחוץ מיזה בבוקר יש גביניות ביצים שוקו כאלה דברים..
אבל תודה בכול מיקרה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית