הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב דדליפט וסקוואט AB

• פותח/ת השרשור Pumba
  • פורסם בתאריך

Pumba

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
החילוק שלי -
A: חזה, רגליים, יד אחורית
B: גב, כתפיים, יד קדמית

עכשיו איך אני משלב דדליפט(רגיל) באימון שלי? הרי דדליפט עובד גם על גב וגם על רגליים ושתיהם באימונים שונים.
אני לא רוצה לשנות את החלוקה ל - A: חזה, כתפיים, יד אחורית. B:גב, רגליים, יד קדמית.
כי אז אני נתקע בפרס, הבנצ' פרס מעייף אותי.

ועוד משהו, בינתיים סקוואט היה התרגיל היחיד שאני עושה לרגליים, איזה עוד תרגילים לרגליים לעשות(אם בכלל)? או שדדליפט וסקוואט זה כבר מספיק לרגליים?

אגב אני מתאמן קצת יותר משנה אבל עדיין ידע של מתחיל(מתברר), חוץ מזה לא יכלתי לפתוח את זה בפורום השני(של הגדולים:P) כי אני משתמש חדש.

תודה!

הייתי שם דדליפט ביום של גב, אבל חזרות יותר גבוהות ואולי אף כמה סטים ומשקל בינוני.
דדליפט וסקוואט מספיקים על מנת לאמן רגליים. בנפח, עצימות ורצינות מתאימים.

• פותח/ת השרשור
טוב אני אכתוב פה את התוכנית אמונים שלי שיהיה לכם יותר מובן -
*המספר מציין את הסטים
A:
בנצ' פרס 3
בנצ' פרס עליון 3
מקבילים 2
סקוואט 3
פשיטת מרפקים בפולי 2

B:
חתירה עם דאמבל 3
מתח 3
פולאובר 2
פרס 3
הרחקה לצדדים 2
כפיפות מרפקים 2

עכשיו איפה אני שם פה דדליפט? והאם באמת סקוואט מספיק לי פה לרגליים?

תחליף בA שים כתפיים ובB רגליים ואופההההה וB יש לך דדליפט וסקוואט

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, לא, אני לא אעשה את זה כי זה יותר מדי לחיצות באימון וזה תוקע אותי בפרס.

אני מציע לך לעשות כזה דבר

פעמים בשבוע סקואט 3 סטים אקרוס (אותו משקל אותו חזרות)
פעם בשבוע דדליפט פרמידה ל3 סטים ופעם בשבוע תרגיל אחר שיחליף את הדדליפט כמו פשיטת גב וכאלה

לא יותר פשוט לעשות SS?

למה שלא תעשה כזה דבר : שבוע אחד תשים יותר דגש על הדדליפט שיהיה באמיון רגליים+גב ושבוע אחר דגש על הסקוואט ואז התרגיל השני שאין עליו דגש באותו השבוע יהיה יותר "קליל" נגיד 80% מהיכולת שלך

• פותח/ת השרשור
למה שלא תעשה כזה דבר : שבוע אחד תשים יותר דגש על הדדליפט שיהיה באמיון רגליים+גב ושבוע אחר דגש על הסקוואט ואז התרגיל השני שאין עליו דגש באותו השבוע יהיה יותר "קליל" נגיד 80% מהיכולת שלך
זה נשמע טוב, יכול להיות אני יעשה ככה. אבל אין איזה דרך חלוקה שבה אני אוכל תמיד להרים מקסימום?
אפשר גם חוות דעת על התוכנית?

הדרך הכי טובה להרים מקסימום זה רוטציה עם הסקוואטים, כפי שהוצע לך.

• פותח/ת השרשור
רגע, אתם יכולים להסביר יותר ברור את הרוטציה הזאת?

נערך לאחרונה:
שבוע אחד אתה עושה דדליפט כבד וסקוואטים קלים, נניח 80%, והפוך בשבוע שאחרי זה.

• פותח/ת השרשור
אבל דדליפט רק בB וסקוואט בA כן?

Back
למעלה תחתית