הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלי גת

• פותח/ת השרשור CaKe
  • פורסם בתאריך

CaKe

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
21
63
0
אהלן,

מה אתם אומרים על עלי גת? מישהו פה ניסה?
לפי מה שהבנתי זה לא מסוכן, אפילו דירגו את זה פחות מאלכוהול וטבק. זה נכון?

(לא לדאוג, זה חוקי בארץ כאשר מוכרים אותו באופן הטבעי שלו- עלים).

נערך לאחרונה:
סתם שטויות אתה לא תרגיש אתזה, צריך ללעוס עץ שלם ואז אתה מתחיל להרגיש משו
וגם אתה לא יודע אם זה בגלל שהלסת שלך עייפה או בגלל הגת...בקיצור תביא ירוק הכי בריא.

זה מאד מחדד ומעורר (למדתי עם זה לכמה מבחנים...) הבעיה שצריך לדעת ללעוס את זה בצורה מסויימת וגם שזה מוריד תיאבון.

תלעס גת ואז תעשה את הסמיילי הזה, צריך לדעת לעשות כדור בצד של הפה עם הגת שהצטבר ולא ללעוס אותו כמו מסטיק אלא כל פעם שאתה מוסיף עלים ללעוס אותם ולהכניס אותם לכדור שיצרת בצד של הפה, חוצמזה שתנסה פעם לשתות עם זה ולא לבלוע חתיכות של גת בטעות. זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה ללעוס גת 6-7 שעות.

• פותח/ת השרשור
תלעס גת ואז תעשה את הסמיילי הזה, צריך לדעת לעשות כדור בצד של הפה עם הגת שהצטבר ולא ללעוס אותו כמו מסטיק אלא כל פעם שאתה מוסיף עלים ללעוס אותם ולהכניס אותם לכדור שיצרת בצד של הפה, חוצמזה שתנסה פעם לשתות עם זה ולא לבלוע חתיכות של גת בטעות. זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה ללעוס גת 6-7 שעות.

צריכים באמת ללעוס 6-7 שעות עד שזה ישפיע?

כבר עדיף לשלם לרופא השיניים מראש.

חחחח תכלס צודק זה בדיוק ככה ....

מבאס לשמוע רציתי לגדל

אין מה לגדל חבר שלי השכיר דירה עם גינה וזה שהשכיר לפניו גידל והשאיר אתזה
אחרי כמה ימים של לעיסה זה נמאס ... כמו אלפאקה

אחרי כמה ימים של לעיסה זה נמאס? יש בערך 100^100 תימנים שיחלקו עליך.

לנו? זה נמאס אחרי קצת פחות משבוע וזה לא שהיינו צריכים להכין משו פשוט להוציא תיד וזה אצלך ועלים יפים אחד אחד...אחרי שנמאס עשינו מזה כל דבר אפשרי מכל מתכון שמצאנו...
אני יודע שיש תימנים זקנים שלועסים אתזה שעות כמו אלפקות אבל זה לא בשבילי...ללעוס שעות ולשבת עם גוש בצד של הפה ולהרגיש בקטנה משו...
תקנה ירוק רפואי גם בריא גם תרגיש הרבה יותר מהר והרבה יותר חזק...

ציניות?
יותר קשה למצוא גת מאשר ירוק ...
עריכה: חשוב לציין שאני לא יודע איפה משיגים ואיך זה נירא וכמובן שאף פעם לא ניסיתי.

נערך לאחרונה:
נשבע לך שאין לי מושג איפה אני משיג ירוק בלי סכנה שהוא מזויף (ושזאת כנראה הסיבה שעד היום לא ניסיתי)

אתה לא לועס את הגת 6-7 שעות רצוף , כלומר אתה שם אותו בצד של הפה ונותן לעיסה פעם בכמה זמן שנגמר המיץ של העלה מוסיפים עוד וככה נשארים עם זה לאורך זמן. התמנים (שאני מכיר) שלועסים גת לא עושים זאת כל יום אלא כל סופ"ש בדר"כ עם כוס ערק. הם טוענים שזה נותן סטלה ממש טובה עם אלכוהול ומספיקה רק כוס אחת בשביל להגיע ל"ראש" שהם מדברים עליו. cake- כן צריך ללעוס הרבה עלים ולאורך זמן כדי שזה ישפיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית