שלום לכולם,
אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לחדר כושר בכלל.
אני מתאמן כבר חצי שנה אימונים מאוד אינטנסיביים עם מאמן אישי.
בהתחלה הייתי בשריפת שומן, לאחר מכן נכנסתי לתוכנית עלייה במסה כחודשיים.
גיל 22 אני שוקל 83 קילו, גובה 1.85, היקף זרוע 36.5(התחלתי עם 31.7),היקף טבור 90, היקף חזה - 101.4.
בגדול אני מתחיל תוכנית חיטוב עכשיו, ואני יודע שזה ממש מוקדם כרגע להיכנס לסייקל חיטוב כי אני מתאמן רק חצי שנה וכו'.
אבל למרות הכל אני מאוד רוצה לנסות ולקבל את הפוש הזה.
בכל אופן הייתי רוצה שלמוע תגובות על הסייקל עצמו וחוות דעת אישית בכללי(כדאי/לאכדאי).
הסייקל:(מזכיר זה חיטוב)
2 וויילים של טסט פרופיונט, ווינסטרול של חברת פארמה קום ווטרינרי, פי סי טי נולבדקס ופריגניל של טבע.
משך זמן: כחודשיים וחצי, זריקה פעם בשלושה ימים, 4 כדורי ווינסטרול ביום , תרופת שיקום נובלבדקס ופריגניל או טמוקסיפן.
תודה רבה מראש לכולם.
אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לחדר כושר בכלל.
אני מתאמן כבר חצי שנה אימונים מאוד אינטנסיביים עם מאמן אישי.
בהתחלה הייתי בשריפת שומן, לאחר מכן נכנסתי לתוכנית עלייה במסה כחודשיים.
גיל 22 אני שוקל 83 קילו, גובה 1.85, היקף זרוע 36.5(התחלתי עם 31.7),היקף טבור 90, היקף חזה - 101.4.
בגדול אני מתחיל תוכנית חיטוב עכשיו, ואני יודע שזה ממש מוקדם כרגע להיכנס לסייקל חיטוב כי אני מתאמן רק חצי שנה וכו'.
אבל למרות הכל אני מאוד רוצה לנסות ולקבל את הפוש הזה.
בכל אופן הייתי רוצה שלמוע תגובות על הסייקל עצמו וחוות דעת אישית בכללי(כדאי/לאכדאי).
הסייקל:(מזכיר זה חיטוב)
2 וויילים של טסט פרופיונט, ווינסטרול של חברת פארמה קום ווטרינרי, פי סי טי נולבדקס ופריגניל של טבע.
משך זמן: כחודשיים וחצי, זריקה פעם בשלושה ימים, 4 כדורי ווינסטרול ביום , תרופת שיקום נובלבדקס ופריגניל או טמוקסיפן.
תודה רבה מראש לכולם.
נערך לאחרונה: