הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור aizik28
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

aizik28

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
-1
6
0
שלום לכולם,
אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לחדר כושר בכלל.
אני מתאמן כבר חצי שנה אימונים מאוד אינטנסיביים עם מאמן אישי.
בהתחלה הייתי בשריפת שומן, לאחר מכן נכנסתי לתוכנית עלייה במסה כחודשיים.
גיל 22 אני שוקל 83 קילו, גובה 1.85, היקף זרוע 36.5(התחלתי עם 31.7),היקף טבור 90, היקף חזה - 101.4.
בגדול אני מתחיל תוכנית חיטוב עכשיו, ואני יודע שזה ממש מוקדם כרגע להיכנס לסייקל חיטוב כי אני מתאמן רק חצי שנה וכו'.
אבל למרות הכל אני מאוד רוצה לנסות ולקבל את הפוש הזה.
בכל אופן הייתי רוצה שלמוע תגובות על הסייקל עצמו וחוות דעת אישית בכללי(כדאי/לאכדאי).

הסייקל:(מזכיר זה חיטוב)
2 וויילים של טסט פרופיונט, ווינסטרול של חברת פארמה קום ווטרינרי, פי סי טי נולבדקס ופריגניל של טבע.

משך זמן: כחודשיים וחצי, זריקה פעם בשלושה ימים, 4 כדורי ווינסטרול ביום , תרופת שיקום נובלבדקס ופריגניל או טמוקסיפן.

תודה רבה מראש לכולם.

נערך לאחרונה:
קודם תצבור נסיון ונתוני גוף יותר טובים לפני שאתה מחליט כאלה החלטות,
מה הקטע להזריק שאתה שוקל 2קילו מתחת לגובה ועוד על אש גבוה, כאילו, איזה שריר יש לך לשמר שם כבר?
אתה יכול להתקדם עוד המון כשאתה טבעי, כנראה שאתה לא מאמין בעצמך אז אתה ישר קופץ לגלגלי עזרה, זה לא ככה בתחום הזה חביבי.

עזבו אותכם מדיבורי מצילי נשמה האלו, המצב הוא הרבה יותר פשוט - אתה נמצא במצב עודף משקל, וסייקל חיטוב על הפרופ וסטנזה זה לא רעיון טוב במקרה כזה.
אם בא לך לזרזר את העניינים ולקבלת "זריקת מוטיבציה" - לך על טורינבול +ווינסטרול - אל תכנס למשחקים עם טסטו כאשר אתה לא תוכל לנצל אפילו שליש מהפוטנציאל שטמון בו.

• פותח/ת השרשור
בשביל זה יש לי מאמן אישי שמקבל בממוצע כ2000 ש"ח בחודש, ואני מאמין שבעזרתו אני יוציא את המקסימום מהטסטו....

עזבו אותכם מדיבורי מצילי נשמה האלו, המצב הוא הרבה יותר פשוט - אתה נמצא במצב עודף משקל, וסייקל חיטוב על הפרופ וסטנזה זה לא רעיון טוב במקרה כזה.
אם בא לך לזרזר את העניינים ולקבלת "זריקת מוטיבציה" - לך על טורינבול +ווינסטרול - אל תכנס למשחקים עם טסטו כאשר אתה לא תוכל לנצל אפילו שליש מהפוטנציאל שטמון בו.
נסחפת קצת, טסטו זה חומר בסיסי, זה בטח עדיף על לקחת שני אורליים רעילים לכבד.
מן הסתם מומלץ שיהיה בסיס טוב לפני שאתה מתחיל עם חומרים כי ברגא שתפסיק איתם לרוב תחזור לאותו מקום אחרי כמה זמן (אלה אם כן תעשה עוד סייקל).
לפי דעתי ווינסטרול מיותר בסייקל ראשון (או בכלל), אם אתה רוצה חומר אוראלי טוב לך על אנאבר, כסף אני רואה לא חסר לך אז לא צריכה להיות בעיה לממן אותו בכמות סבירה

לשאלתך אם כדאי או לא כדאי, אני ממליץ בחום לווטר על הרעיון. יש לך לפחות עוד 2-3 שנים בהם אתה יכול להתקדם בצורה יפה גם בלי חומרים. אתה סה"כ מתאמן חצי שנה, בלי לזלזל, אחרי חצי שנה בכל ספורט שהוא ובטח במשקולות לא ניצלת אפילו 10% מהפוטנציאל הטבעי שלך, אז באמת חבל על הבריאות.

נערך לאחרונה:
אני עוקב אחי הפוסט הזה..אם השטויות ימשיכו לרוץ פה הוא ינעל לאלתר! פותח הפוסט תעשה לעצמך טובה תרד מהר מכל הנושא אתה בכלל לא יודע מה זה דאמבל! אני לא מבין אנשים כמוך בקושי נרשמת לחדר כושר ואתה ישר מבלבל פה את המוח על טסט ווינסטרול חאלס כבר זה מעלה את הסעיף. כל אחד שנשרשם לחדש כושר רוצה לעשות סייקל כאילו זה שייק חלבון. לא מצליח להבין אנשים

• פותח/ת השרשור
לא זה אני לא מבין אנשים כמוך שמזלזלים וחושבים שאם הם מתאמנים 5 שנים אז הם בודיבילדרים, הזמן שאני מתאמן אומנם מאוד קצר (חצי שנה) אבל תאמין לי שהתוצאות לא משקרות ויש לי תוצאות שאנשים לא הביאו גם אחרי שנה של אימונים גם בעליית המשקלים וגם ויזואלית במראה הגוף אומנם זה כי יש לי מאמן אישי שדואג לאימונים מאוד קשים אבל זה לא הפקט! בקיצור מה שאני בא לומר זה שאני נכנס לחיטוב ואני לא רוצה לאבד יותר מדי מאסה ומצד שני אני רוצה להתחזק בלי שום קשר כי בזמן האחרון אני די תקוע במשקלי עבודה.
ותאמין לי שאני אוכל כמו שצריך ישן כמו שצריך ומתאמן כמו שצריך, למאמן שלי יש תעודה בין לאומית בתזונה הוא מצטיין מחזור בקורס שהוא עשה בזמנו וכו' וכו' אז בקשר לתזונה לא יהיה לך כל כך מה להגיד ובטח ובטח שלא לאימונים שהוא מעביר לי.
אז עשה לעצמך טובה ותימנע מלהגיב שוב פעם תגובות כאלה של ילד בן 4 שמאיים שהוא ינעל וחושב שהוא הכי חכם בעולם !! לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת מה זה דאמבל שייק חלבון סייקל וכל מה שרשמתה, וזה שאתה מתאמן כמה שנים זה לא אומר שאתה יודע יותר חביבי.
בקיצור תהיה בריא מנהל פורום תותח שכמוך.
לפעם הבאה תדבר בצורה יותר יפה ופשוט תגיד אני לא ממליץ לך זה הכל , תגובות כמו " בכלל לא יודע מה זה דאמבל" ," כל אחד שנשרשם לחדש כושר רוצה לעשות סייקל כאילו זה שייק חלבון " תשמור לעצמך בכוד כשאתה מנהל פורום.

הוא צודק, חצי שנה? פחח דבר איתנו לפחות עוד שנתיים וחצי אחרי שתנצל את כל הפוטנציאל שלך ורק שתתקע תתחיל לחשוב על להכנס לחומרים

לא זה אני לא מבין אנשים כמוך שמזלזלים וחושבים שאם הם מתאמנים 5 שנים אז הם בודיבילדרים, הזמן שאני מתאמן אומנם מאוד קצר (חצי שנה) אבל תאמין לי שהתוצאות לא משקרות ויש לי תוצאות שאנשים לא הביאו גם אחרי שנה של אימונים גם בעליית המשקלים וגם ויזואלית במראה הגוף אומנם זה כי יש לי מאמן אישי שדואג לאימונים מאוד קשים אבל זה לא הפקט! בקיצור מה שאני בא לומר זה שאני נכנס לחיטוב ואני לא רוצה לאבד יותר מדי מאסה ומצד שני אני רוצה להתחזק בלי שום קשר כי בזמן האחרון אני די תקוע במשקלי עבודה.
ותאמין לי שאני אוכל כמו שצריך ישן כמו שצריך ומתאמן כמו שצריך, למאמן שלי יש תעודה בין לאומית בתזונה הוא מצטיין מחזור בקורס שהוא עשה בזמנו וכו' וכו' אז בקשר לתזונה לא יהיה לך כל כך מה להגיד ובטח ובטח שלא לאימונים שהוא מעביר לי.
אז עשה לעצמך טובה ותימנע מלהגיב שוב פעם תגובות כאלה של ילד בן 4 שמאיים שהוא ינעל וחושב שהוא הכי חכם בעולם !! לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת מה זה דאמבל שייק חלבון סייקל וכל מה שרשמתה, וזה שאתה מתאמן כמה שנים זה לא אומר שאתה יודע יותר חביבי.
בקיצור תהיה בריא מנהל פורום תותח שכמוך.
לפעם הבאה תדבר בצורה יותר יפה ופשוט תגיד אני לא ממליץ לך זה הכל , תגובות כמו " בכלל לא יודע מה זה דאמבל" ," כל אחד שנשרשם לחדש כושר רוצה לעשות סייקל כאילו זה שייק חלבון " תשמור לעצמך בכוד כשאתה מנהל פורום.

אם אתה תקוע במשקלי עבודה...כנראה שהמאמן האישי שלך לא דואג לכלום. חצי שנה??, הגוף שלך לא יודע מה זה אימונים בכלל.ואתה לא יודע מה זה בכלל ההגדרה של מתאמן. כי חצי שנה ,אתה לא אמור להיתקע. ואם הוא כלך מצטיין.אז תשאל אותו על סייקל ולא פה. אז כנראה שהוא לא מבין גדול...

אהלן חבר,
שים לב שחומרים הם פחות בגדר "חובה" כמו שאנחנו רואים אותם, נכון היום המכוני כושר מוצפים באנשים שעובדים עם חומרים, אנשים גדולים אנשים שאומרים לך מה אתה מסוגל ולאן אתה יכול להגיע, אבל שים לב לכמה נתונים מאוד מאוד קריטיים בתהליך - במהלך השנה הראשונה הגוף שלך יכול לעלות מסה טבעית עד 6 קילו שריר (במידה ואתה עובד עצים כל כך כמו שאתה מתאר זה אומר שאתה תשיג לא פחות מ 4 קילו שריר ויש לך פוטנציאל גם להשיג 6 קילו שריר).
נתקעת במשקלים? סימן מעולה - תשפר את התזונה תוסיף קלוריות שיהיו מפחמימות טובות שומנים וחלבון תבחר את היחס כבר בעצמך אתה מכיר את הגוף שלך הכי טוב.
תתאמן חזק אל תוותר תגדל בצורה שאתה מכיר ויודע עד עכשיו, תקרא תקרא תקרא תקרא ותלמד אל תיזון מנתונים וסיפורים שאנשים אומרים לך, סייקל וחומרים זה לא משחק ילדים ובטח שבטח לא משהו שצריך לקחת אותו כקיצור דרך או גלגל הצלה, שים לב שיכול מאוד להיות שבסיום הגדילה הטבעית שלך מבחינת המטרה שלך אתה תהיה מספיק גדול, במהלך ובסופו של החיטוב תוכל למדוד את ההישגים שלך ואם הם מספיקים לך - זה יהיה לפחות כבר שנה + של אימונים אינטסיביים ושמירת תזונה, במידה ואז לא תראה שזה מספיק לך? לא תרגיש מספיק טוב עם עצמך ותרצה לעשות מקצה שיפורים? אז תתחיל לחשוב על כל הנושא הזה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אהלן חבר,
שים לב שחומרים הם פחות בגדר "חובה" כמו שאנחנו רואים אותם, נכון היום המכוני כושר מוצפים באנשים שעובדים עם חומרים, אנשים גדולים אנשים שאומרים לך מה אתה מסוגל ולאן אתה יכול להגיע, אבל שים לב לכמה נתונים מאוד מאוד קריטיים בתהליך - במהלך השנה הראשונה הגוף שלך יכול לעלות מסה טבעית עד 6 קילו שריר (במידה ואתה עובד עצים כל כך כמו שאתה מתאר זה אומר שאתה תשיג לא פחות מ 4 קילו שריר ויש לך פוטנציאל גם להשיג 6 קילו שריר).
נתקעת במשקלים? סימן מעולה - תשפר את התזונה תוסיף קלוריות שיהיו מפחמימות טובות שומנים וחלבון תבחר את היחס כבר בעצמך אתה מכיר את הגוף שלך הכי טוב.
תתאמן חזק אל תוותר תגדל בצורה שאתה מכיר ויודע עד עכשיו, תקרא תקרא תקרא תקרא ותלמד אל תיזון מנתונים וסיפורים שאנשים אומרים לך, סייקל וחומרים זה לא משחק ילדים ובטח שבטח לא משהו שצריך לקחת אותו כקיצור דרך או גלגל הצלה, שים לב שיכול מאוד להיות שבסיום הגדילה הטבעית שלך מבחינת המטרה שלך אתה תהיה מספיק גדול, במהלך ובסופו של החיטוב תוכל למדוד את ההישגים שלך ואם הם מספיקים לך - זה יהיה לפחות כבר שנה + של אימונים אינטסיביים ושמירת תזונה, במידה ואז לא תראה שזה מספיק לך? לא תרגיש מספיק טוב עם עצמך ותרצה לעשות מקצה שיפורים? אז תתחיל לחשוב על כל הנושא הזה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה

זהו שזה הקטע אני מתחיל להיתקע כי נכנסתי לחיטוב ואין מה לעשות אני מאבד מאסה, כשהייתי במאסה (SS) באמת כל אימון הייתי עולה במשקלים בצורה יפה והגעתי לתוצאות באמת לא רעות בכלל.
אני סהכ מתאמן חצי שנה והגעתי ל 100 קילו סקווט 6 חזרות, דד ליפט 80 קילו 6 חזרות בנץ' פרס 80 קילו 6 חזרות(יש לי חזה מאוד חלש ביחס לגוף).
בקיצור מה שאני בא לומר מאז שהפסקתי לאכול כמו מטורף ועברתי לתפריט חיטוב נורא קשה לי עם משקלים ואני יורד בצורה דרסטית ואני לא רוהצ להתחתט ולאבד כוח זו הבעיה בגדול.

עוד אוכל חינם, כמו כל ישראלי טיפוסי חושב שכל העולם חייב לו.
אז כן, אין לך מושג, וכן אתה לא יודע מזה דאמבל. ואתה עוד מרשה לעצמך לזלזל מנהל פורום שמנסה לעזור לך.
מעכשיו אתה על תקן צופה.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית