הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט איך לפצל AB

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
אם כדאי לעשות
A חזה כתפיים יד אחורית
B גב רגליים יד קדמית

או

A חזה רגליים יד אחורית
B גב כתפיים יד קדמית

או

A חזה רגליים יד קדמית
B גב כתפיים יד אחורית

תודה לעונים ובבקשה להסביר זה יעזור לי יותר 😃

• פותח/ת השרשור
תודה שהגבתם אבל למה הפיצול שכתבתם עדיף על האחרים?

אה ואני מתכוון ל AB 3 פעמים בשבוע

AXBXAXX
BXAXBXX

נערך לאחרונה:
אני מניח שאתה לא מוזרק ככה שהגוף שלך כן צריך התאוששות ככה שאתה עושה את תרגילי הגב לרוב היד הקידמית עובדת גם ככה שאין לך צורך לעבוד כולכך קשה יד קידמית כדי להתיש אותה..וגם ביום של אחרי יש לך התאוששות טובה על האיזורים שעבדת אתמול כנ"ל לחזה כתפיים יד אחורית

אני מניח שאתה לא מוזרק ככה שהגוף שלך כן צריך התאוששות ככה שאתה עושה את תרגילי הגב לרוב היד הקידמית עובדת גם ככה שאין לך צורך לעבוד כולכך קשה יד קידמית כדי להתיש אותה..וגם ביום של אחרי יש לך התאוששות טובה על האיזורים שעבדת אתמול כנ"ל לחזה כתפיים יד אחורית

להפך בגלל שהיד הקידמית עוזרת ברוב תרגילי הגם וכך גם בכתפיים ויד אחורית אז כדי להפריד אותם וככה לתת להם עומס גבוה יותר באימון שלהם,
A חזה כתפיים יד אחורית
B גב רגליים יד קדמית
מתאים למי שעושה אימון A וB אחד אחרי השני ככה יוצא שאתה לדוגמה עובד על החזה בA וביחד איתו עובד על הסינרגיסטים (יד אחורית וכתפיים) אם הייתי עושה אותם יום אחרי היית מותש אבל בגלל שהוא מתאמן 3 פעמים בשבוע יש לו מנוחה לסינרגיסטים ולכן עדיף לעשות

A חזה רגליים יד קדמית
B גב כתפיים יד אחורית
כאן תוכל לתת יותר באימון כתפיים ויד אחורית שלך כמו כן גם באימון יד קידמית שלך מכיוון שהם לא מותשות קודם לכן במהלך האימון ויש לשרירים מספיק מנוחה בין האימונים שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית