הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה מה שקורה כשיש לך שריטה בראש ואתה לא רואה בעיניים

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
טוב, אז ראיתי "המנטליסט" בכיף על הבוקר ככה ואז הפלולה שעל האצבע שלי [שיש לי כבר 200 שנה] הציקה לי בעין, אז לחצתי פאוז, קמתי למטבח, ניסרתי אותה וחזרתי לראות את הפרק.

זה נגמר ככה [לא לבעלי לב חלש או קיבה רגישה]:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523201_10151067041578195_1304216353_n.jpg

יש לי בעיה כזו שכשמשהו מציק לי אני לא רואה בעיניים, פעם היה לי שיער ארוך מאוד [עד הגב] וניקיתי את הבית וכל שנייה עף לי שיער על הפנים אז פשוט לקחתי את המכונה וגילחתי את הראש.

יש פה עוד מישהו עם הבעיה הזו?

what-the-fuck-is-going-on-here-281x300.jpg

קורה לי הרבה עם אנשים שמציקים לי בעין, אז אני מנסר להם את הראש.

• פותח/ת השרשור
LOL, צודק.
זה נראה כאילו קילפת הרבה עור, חבשת את זה?
אתה לא מתאר לעצמך אפילו כמה דם ירד, נשבע שאיבדתי משהו כמו 300 מ"ל ועכשיו כמה שעות אחרי עדיין מדמם חחח
שמתי על זה מלח, אלכוהול, פלפל, קפה, כורכום, כמון, שום דבר לא עוצר את זה חחחחחח

אתה לא מתאר לעצמך אפילו כמה דם ירד, נשבע שאיבדתי משהו כמו 300 מ"ל ועכשיו כמה שעות אחרי עדיין מדמם חחח
שמתי על זה מלח, אלכוהול, פלפל, קפה, כורכום, כמון, שום דבר לא עוצר את זה חחחחחח

מספיק ליצור השוואות לא קשורות.
עורלה לא נחוצה בשום אופן, זה מכוער, זה לא אסטטי, אני מכיר 1001 נוצרים שעשו ניתוח להסרת עורלה על דעת עצמם ולא הכרתי אפילו נוצרי אחד בחיי שאמר שעורלה זה יפה, ואם אני בתור אתאיסט שמח שעשו לי ברית מילה, אני אחסוך מהילד שלי את הניתוח להסרה [בתור אחד שעבר ניתוח בזין, תפרים זה לא נעים] ואעשה לו ברית מילה.

אני לא בטוח אם אני רוצה לדעת למה עברת ניתוח שם או לא...

אתה לא חושב שאתה חולק קצת יותר מידי מידע עם אנשים? במיוחד באינטרנט עם אנשים שאתה לא מכיר.

פירסמתה את זה כי?
אם ישלך בעיה שיכלית אני במקומך לא הייתי ממהר לפרסם את זה באינטרנט וכן זאת בעיה כי לא כל בן אדם חותך לעצמו חצי עצבע בגלל שמשהו מפריע לו..

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחח באמת לא מפריע לי מה שאתם כותבים פה, מי שמכיר אותי יודע שהכל אצלי בהומור ואני מפרסם שטויות סתם בשביל הכיף. יותר מזה, אני זורם עם הומור עצמי אז סלחו לי אם אני לא בוכה פה על כל שטות שאתם אומרים ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית